Канада, каквато я видях
-
-
- Обратна връзка:
аз от какво разбирам е ясно на доста хора освен на вас;) не че е необохдимо и на вас да ви се изяснява - така е доста по-забавно.ilka написа:http://www.image.bg/show.php?id=2peter_pan написа:не повече от средния бГ потребител; защо?Smart Dust написа:peter_pan ти разбираш ли от хакерство?
![]()
![]()
като си знам средното ниво на бившите ми потребители
![]()
![]()
панчев, защо направо не си кажеш, че нищо не разбираш не само от софтуер, но и от английски
точно така мисля по въпроса:)
-
-
- Обратна връзка:
MrGeek написа:Панчев, не е нужно вече да се престараваш. Всички разбрахме за нивото ти на владеене на английския.peter_pan написа:йу бет;)

-
- Обратна връзка:
тук уцели без да искаш:)MrGeek написа:Така е, твоите спелинг умения са ненадминати - няма кой да ти се опре на малкия пръст в Каната.peter_pan написа:))) по вашите критерии един преподавател не трябва да се остави в Каната защото се съмнявам че те имат повече от бегли спелинг умения,
![]()
ehooooo
абе имам много познати там които работят готина работа в Canada, АМА явно тя не е за всеки, какво искам да кажа ли:
защо си мислите, че като завършите някакъв измислен университет във БГ със странна специализация, заминете в CANADA без реален опит и стаж някои ще ви обърне внимание на специалист които не е работил и ден като това което е учил.
Ами върнете се, в БГ щом толкова искате. Ядете супер колбваси (натъпкани с хартия, кебабчета, хляб с хлебарки и неивещен пълнеж на корем, защото др. няма), Редете на опашки пред йпто си и сте чакате евентуално ако сте в болнични до 3 години някой да ви ги плати, ама като са накеф, обикаляите улиците но-внимавайте да не се спанете в някоя плочка, че те повечето се държат на магия, трошете си колите в дупките по улиците, в случай ще сте събрали достатъчно пари да си го позволите, теглете жилищни кредити които не знам дали и вниците няма да ги плащат по цени повисоки от канадските, а с качество на индианска бърлога.
мога и още да пиша но стига засега.
ЯВНО ИМА ХОРА КОИТО КОИТО НЕ СА ГОТОВИ ДА МИНАТ НА ПОВИСОКО НИВО В ЖИВОТА ЗАЩОТО КАКВО Е ДА ОТИДЕШ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА И РЕВЕШ ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ОПРАВИШ, АМИ ЯВНО ПРИЧИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ...
ДОБРИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ С ОПИТ ОТДАВНА РАБОТЯТ ЗА ПО 10000 ДОЛАРА В CANADA, И ДИНСТВЕНОТО ОТ КОЕТО СЕ ОПЛАКВАТ Е СТУДА.
САМИ СИ НАПРАВЕТ ИЗВОДА ЗАЩО НЕ ВИ ВЪРВИ ТАМ КЪДЕТО И ИДИОТИТЕ СЕ СПРАВЯТ.
защо си мислите, че като завършите някакъв измислен университет във БГ със странна специализация, заминете в CANADA без реален опит и стаж някои ще ви обърне внимание на специалист които не е работил и ден като това което е учил.
Ами върнете се, в БГ щом толкова искате. Ядете супер колбваси (натъпкани с хартия, кебабчета, хляб с хлебарки и неивещен пълнеж на корем, защото др. няма), Редете на опашки пред йпто си и сте чакате евентуално ако сте в болнични до 3 години някой да ви ги плати, ама като са накеф, обикаляите улиците но-внимавайте да не се спанете в някоя плочка, че те повечето се държат на магия, трошете си колите в дупките по улиците, в случай ще сте събрали достатъчно пари да си го позволите, теглете жилищни кредити които не знам дали и вниците няма да ги плащат по цени повисоки от канадските, а с качество на индианска бърлога.
мога и още да пиша но стига засега.
ЯВНО ИМА ХОРА КОИТО КОИТО НЕ СА ГОТОВИ ДА МИНАТ НА ПОВИСОКО НИВО В ЖИВОТА ЗАЩОТО КАКВО Е ДА ОТИДЕШ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА И РЕВЕШ ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ОПРАВИШ, АМИ ЯВНО ПРИЧИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ...
ДОБРИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ С ОПИТ ОТДАВНА РАБОТЯТ ЗА ПО 10000 ДОЛАРА В CANADA, И ДИНСТВЕНОТО ОТ КОЕТО СЕ ОПЛАКВАТ Е СТУДА.
САМИ СИ НАПРАВЕТ ИЗВОДА ЗАЩО НЕ ВИ ВЪРВИ ТАМ КЪДЕТО И ИДИОТИТЕ СЕ СПРАВЯТ.