Кое, онова с девиците ли?Varna10 написа:Аз като по неразбиращ живея на място с хубава гледка в центъра на града и правя само едно нещо.
Кондо или Semi detache?
- bgmontreal
- Обратна връзка:
това всичко дето го изреди се нарича финанси (впрочем забрави да кажеш за банкови продукти, като ЧЕКИНГ акаунт с 4% лихва и без месечна такса)Varna10 написа:Последно ти беше попълвач на данъчни декларации, продавач на моргиджи, застраховки, финаносв консултант, агнет на мъни грам, собственик на комуникационен бизнес, предприемач спекулант / девелопер на ливади които после продаваш като земя за резиденшъл пропърти че малко се обърках вече.![]()
Аз от тези професионалисти най много бягам.
Аз като по неразбиращ живея на място с хубава гледка в центъра на града и правя само едно нещо.
другото се нарича инвестиции.
пак почнахме да се учим на финанси 101
-
bibco
- Обратна връзка:
Даниеле, не му се връзвай на младежа с варненски пореден номер 10.
Той навярно и от самата Варна ни пише - не че имам нещо против него, заниманията му и готиния черноморски град! Когато дойде тук, приложи познанията си, вземе кредит и купи къща в западната част на острова - тогава ще видим какво ще говори.
Той навярно и от самата Варна ни пише - не че имам нещо против него, заниманията му и готиния черноморски град! Когато дойде тук, приложи познанията си, вземе кредит и купи къща в западната част на острова - тогава ще видим какво ще говори.