Lub0 написа:Казах ти да ми говориш като изпълниш едно от 3те условия: кола/къща/яхта... а фантазиите за Калифорния да ги оставим на страна, че стана вече за смях...
Докажи, че не пиша от Калифорния!

Joana
Lub0 написа:Казах ти да ми говориш като изпълниш едно от 3те условия: кола/къща/яхта... а фантазиите за Калифорния да ги оставим на страна, че стана вече за смях...
Хаха, разбира се много по-добре е хората да си седят в БГ, за да могат червените боклуци да ги цоцат индиректно, принудени да работят за мижави пари. Алооо, червената внучка, дядо ти ако взема 800лв. пенсия щото е цункал дупето на бай Тошо, тва не значи че всички други пенсионери взимат по толковаJoana написа:Ходете да си вземете процентите, затова, дето усилено се опитвате да убеждавате хората, че да ги "таквозинкват" чужденците е по-смислено и по-градивно за живота им, особено, когато са работили за този си живот.
Какво да ти доказва, ако ти или някое от другите ти виртуални превъплъщения сте решили че някоя маала в Монреал ше си я кръстите официално "Калифорния", кво може да ви докаже човекаJoana написа:Lub0 написа:Казах ти да ми говориш като изпълниш едно от 3те условия: кола/къща/яхта... а фантазиите за Калифорния да ги оставим на страна, че стана вече за смях...
Докажи, че не пиша от Калифорния!![]()
Joana
Galaxy,Galaxy написа:Зоринче, тука вече уцели в десяткатаzorina написа:абе и здравеопазването е скапано, приятели пък точно тук много трудно се създават; родители, братя и сестри само ще сънуваш.........
та..та..... ..: освен като мазохизъм +авантюризъм+снобизъм като нищо друго не мога да определя пребиваването ми в Канада![]()
етап от живота, през който човек съзнателно иска да мине....а като ни омръзне (кой знае кога ) ще си се върнем в БГ![]()
![]()
![]()
подкрепям напълно твойто мнение, дето се казва вече сме от един отбор![]()
![]()
![]()
![]()
Въпросът с яхтите беше задълбан, като основно доказателство, колко зле е положението в Канада. Точно защото това е един от най-лесните начини да се отклони спора в задънена улица - хвани една тема с минимално значение и спечелиш ли спора по маловажната тема, хората почват да мислят, че си прав и за основната. Класически похват в дебатите.zorina написа:спииди,
мисля, че въпроса не е само в парите да си купиш една яхта....
защото за мен най-големата перверзия е да си купиш нова кола/яхта........ и докато им се наслаждаваш , да разглеждаш диплянката на поредния сейл на пържоли или квото и да било..... е те това е гадория.....
St Anger много гот го е казал......българи с яхти - повти всички собственици на агенции за недвижими имоти имат такива, но техния доход е на светлинни години от този на "супер успелите канадоси"
спииди,speedy написа: Въпросът с яхтите беше задълбан, като основно доказателство, колко зле е положението в Канада.
А "истината" е следната - от едно хоби като яхтите не може да се направи никакъв сериозен извод, за това как живеят хората и какви възможности имат.
Е сигурно е по-умно да снесеш на някой търговец 30 кинта, примерно, за нещо дето не струва и 10? Зоринче, мама не ти ли е казала, ченови коли се купуват, като пестиш от закуски?zorina написа: защото за мен най-големата перверзия е да си купиш нова кола/яхта........ и докато им се наслаждаваш , да разглеждаш диплянката на поредния сейл на пържоли или квото и да било..... е те това е гадория.....
Всъщност яхтите са споменати първо като вид забавление. В което няма нищо лошо. Мен примерно яхтите не ме влекат, обаче не тръгвам да обяснявам, ча такова нещо няма и българите не могат да си купят. Първо защото могат - парите не са толкова много, и второ, защото българите с нищо не са по-зле като качество на материала от която и да е друга народностzorina написа: спииди,
въпросът с яхтите беше задълбан като основно доказателство колко е гот в канада.. и как едва ли не всеки може да си купи яхта, нещо като нов чифт обувки.......
останалото приемам
аз пък съм се возила на яхтата на Дончо Папазов, 21 м. дълга (до 1990 г. най-големата у България) ... ех, а бяха временаJoana написа:Сред яхтите няма нито една на българин.
Ти май не си се разхождала по РишельоJoana написа:Любо, ти да не би да казваш яхти на лодките по реката покрай Saint Jean sur Richelieu? Щото това са лодки, не са яхти. Или имаш предвид яхтите на канала при Sainte Anne.
определено не знаеш къде да гледаш, виж ако се оглеждаш в КДН или НДЖ - това е друга работа ... хората с истински къщи са в други квартали на Мтл и на прилично разстояние от МтлJoana написа:За къщите нищо няма да казвам - къщичките на Трите прасенца. Като духне, покрива си го търси при Фидел Кастро...