Гийка е в ранния си карикатурен период. Не го закачай - той твори... По-нататък ще задобрее. :briah: Важното е, че е захвърлил докторската престилка. Тцъ, тцъ, тцъ, ся кой ша ни дава хапчета?! То само с карикатурки не се живее. Освен това е взел подписа ми твърде лично.
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
filipne написа:MrGeek, не че преди когато просто пишеше, казваше нещо, ама сега стана съвсем безсмислено с тези картинки ...
Така де, MrGeek, вземи сложи една истинска снимка, да те видим как млатиш с големия чук по Нисана, събота и неделя, или пък му остъргваш ръждата, дето тоз хубав дъждец все прави...
Joana написа:Гийка е в ранния си карикатурен период. Не го закачай - той твори... По-нататък ще задобрее. :briah: Важното е, че е захвърлил докторската престилка. Тцъ, тцъ, тцъ, ся кой ша ни дава хапчета?! То само с карикатурки не се живее. Освен това е взел подписа ми твърде лично.
Joana
Джоана
ама как искате Мр Гийк да пише господина е пълен блокаж и тъй като клин клин избива,
тук предлагам да дадем думата на Джоана
да каже нещо успокояващо, та белким Мр. Гийк проговори
т.е. пропише
То по Ванкувър е още 5 часа в момента и MrGeek псува в някое задръстване сигурно.
Ама що не вземе да си извади лаптопа и сателитната връзка, поне във форума да влезе малко..
Завръщайки се преди малко от ЛА свидетелствам ,че Джо я няма там.От преобладаващата маса чайници и мехикани успях да зърна и някой друг бледолик предимно в покрайнините на Уест Холивоод ,но не и нашата форумна любимка.