Joana написа:Направи една статистика на българите, които са дошли на "екскурзия" и на тези, които са останали. Разграничи също тези, които са останали по принуждение, щото примерно много от нещата, които в България са били съградили, са им били отнети - по един или друг начин. Включи също тези, на които сте спомогнали да се промени живота от положителен в отрицателен и удари чертата.
Lub0 написа:Joana, мене хич не ме интересува личният ти живот, но мразя когато ме лъжат в очите... За личната информация и т.н. питай направо омбашията.
Това не е отговор на модератор. Отговорът, който получих от модератор на запитването ми относно IP- адреса, от който е регистриран вторият ник Joana - регистриран в противоречие на правилата и лично ме засягащ, тъй като от този втори ник бяха пуснати няколко подвеждащи мнения, беше, че информация за IP- адрес на потребител не се предоставя на друг потребител. Този потребител обаче е нарушител. И засяга правата ми. Би ли ми казал тогава, в този ред на мисли, защо моят IP-адрес се предоставя на други потребители и се пуска в публичното пространство при условие, че не съм нарушител? Аз мисля, че ми дължиш обяснения в качеството си на модератор, щото аз съм коректен потребител на това пространство. И много държа това да стане именно тук - в публичното пространство. Пак ще попитам - защо прикривате нарушител и пускате информация за коректен потребител. Това има ли нещо общо с лъжата?
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Ами попитай модератора, с който си говорила и който е проверил нещата, аз лично няма да ходя и да се ровя назад да търся потребители приличащи на твоя, ако изобщо вече съществуват. Иначе ако 7George не си признае откъде има инфо за ИП адреса, това пак няма как да се открие кой му го е казал, да не говорим, че може и да е блъфирал...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Ами вие не си ли говорите помежду си - нали сте един екип. Аз се обръщам към един модератор, ако не е от твоята компетентност е редно да го насочиш към друг и да намериш отговор на въпроса ми, а не да ме препращаш от гише на гише и накрая да се окаже, че е затворено. Нали говорим за Канадски стандарти на работа, опитай по тоя модел. Аз искам отговор на резонен въпрос, как ще ми го набавите си е ваш вътрешен проблем.
Проблемът, Любо, е принципен и няма нищо общо с това къде аз се намирам в момента. Аз мога да си позволя да те подвеждам в истинското си местонахождение от гледна точка на собствената си сигурност, колкото си искам, именно заради такива любопитковци, които не искам да знаят къде се намирам. Не ти ли минава през ум, че трябва да пазиш сигурността на потребителите - твоите функции какви са, само представителни ли...
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Сега като я хванаха Джоанката в крачка и едни обяснения, едни чудеса Джоанка, пече ли яко слънцето в Лос Монреалис, да ти пращаме слънчев крем ако трябва Предай много поздрави на бате Арни също, нали си гъста със всички големи клечки, БГ-политици и онбашии на форуми, нема начин да не се знаете със Шварцито
Много рядко намирам нещо, с което да се съглася в мненията на Joana, но в случая, ако действително са развявани IP адреси извън групата модераторите, действието е некоректно.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Joana написа:Кебек вече започва да ме почита – днес едно семейство кебекоа, много развълнувано, дойде лично да ме информира, че малката им внучка носи съвсем моето име (истинското, не Джоаниното) – много жоли било, много руско и цялото семейство (баш кебекоа) много го обичали.
Joana написа:Дръъъъън.... Това е вторият кебекоа, който е разсъждавал с мен точно в тази насока.
ей по такива малки "признания" веднага се разбира, че Джо не се подвизава даже в съседно Онтарио, камо ли в ЛА
miteto написа:Сега като я хванаха Джоанката в крачка и едни обяснения, едни чудеса Джоанка, пече ли яко слънцето в Лос Монреалис, да ти пращаме слънчев крем ако трябва Предай много поздрави на бате Арни също, нали си гъста със всички големи клечки, БГ-политици и онбашии на форуми, нема начин да не се знаете със Шварцито
Понеже виждам, че пикантериите ви интересуват, ще ви кажа - пуснете си телевидението и се забавлявайте с папарашки истории. Аз исках да наблегна върху общозначими проблеми, но ясно е, че вас ви интересува скритата част от живота ми. Няма начин да ви я предоставя. Тъй, че - следващият път ще предавам от Африка.
ПС: Не с всички. Някои не са ми симпатични. И няма нужда да ми пращаш крем, ще накарам Арни да ми държи чадър.
Joana
Joana написа:
7George, отговори ми така както гледате IP-то , откъде влизам по-рядко?
Joana
От Калгари - най-рядко, направо съм обиден..
Естествено, че блъфирам. Това евентуално само администраторите трябва да го знаят, за да регулират никовете. Ама моят IP-адрес като е динамичен, не знам как се оправят. Споко, влизай откъдето ти харесва..
А за Калгари - заповядай! Ще катерим планини. Пращам ти контактите ми на лични. Аз нямам мания да си крия самоличността.
То и без това който му е интересно, може да знае всяко мое движение - по кредитните карти, GPS-a в телефона, данните съм си дал на сто места и т. н . т.
Е добре бе Филипе, кажи ми ти какви са ти целите в живота, за да си щастлив в Канада.
Преди да прелетя океана си мислех, че ще ми е достатъчно да бъда един мазен, тлъст, потен, мръсен, миризлив, брадясъл "американец", пиещ бира пред телевизора.
После взех да си мисля, че ми се иска нещо повече. Щото горното го постигнах бързо.
7George написа:
Естествено, че блъфирам. Това евентуално само администраторите трябва да го знаят, за да регулират никовете. Ама моят IP-адрес като е динамичен, не знам как се оправят. Споко, влизай откъдето ти харесва..
Динамичен или не IP адреса показва местонахождението ти.
Като блъфира не се ли замисли, че поставяш в неудобно положение хората имащи достъп до тази информация
В смисъл, че породи основателни съмнения относно конфиденциалността на същата ?