Как се справят имигрантите в Канада: Статистика

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

lilian100 написа:Ама ти може още сега да спреш да влизаш в БГ Канада. Туко виж си започнал да преуспяваш...
Тцъ, няма такава корелация между двете неща при мен. :) Само обратната зависимост е в сила.
Виж при други хора от форума това правило важеше. Махайки се от форума независимо поради каква причина, дори и като ги баннат, то печалбите им скачаха до 25 % на седмица. В момента може и милионери да са станали вече. ;)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Сега прочетох огромното писание на Джоана, и имам няколко въпроса: как може да се смяташ за акула и преуспяла в работата си в Монтрел/Канада, когато не работиш това, което искаш и в което, както твърдиш, си много добра и си го работила дълги години в Бг-то? И втори въпрос: ти за голямо постижение ли смяташ всеки път, когато те заговори някой роден в Канада?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
IFF

Мнение от IFF »

.
Последно промяна от IFF на Чет Ное 25, 2010 1:24 pm, променено общо 1 път.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Joana написа:Познавам всички типове партийни функционери, мисля много по-добре от тебе. Не коментирам и не смятам да коментирам нито едните, нито другите, нито третите, нито четвъртите. Тъй, че не се напрягай да ме изненадваш точно в тая сфера - ще прозвучиш най-малкото смешно. И не знам що непрекъснато говорите за партийна линия, обаче почвам съвсем да се уверявам, че някои тук наистина са с поръчение, със сигурност обаче не тези, които набедявате. :wink: Порицание няма как да получа, щото не дължа никому обяснения – ще взема да си спретна една партия и да спечеля управлението. Кебек вече започва да ме почита – днес едно семейство кебекоа, много развълнувано, дойде лично да ме информира, че малката им внучка носи съвсем моето име (истинското, не Джоаниното) – много жоли било, много руско и цялото семейство (баш кебекоа) много го обичали. Айде, Гийка, като почнат в Канада канадците да кръщават с твоето име, звънни едно телефонче да ми се похвалиш. Ще ги превзема аз отвътре и това е... А ти можеш да играеш само поддържаща роля. :lol:
Изображение
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

Mr Geek, както винагии в десетката! :beer: :beer: :beer: :beer:

Мдам, тва е то интелигентността, с малко или без думи, да предадеш посланието, не само да копваш цитати на Remark и да логорействаш.
Така аз мисля де, сигур щот не съм акула.....
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Lub0 написа:Сега прочетох огромното писание на Джоана, и имам няколко въпроса: как може да се смяташ за акула и преуспяла в работата си в Монтрел/Канада, когато не работиш това, което искаш и в което, както твърдиш, си много добра и си го работила дълги години в Бг-то? И втори въпрос: ти за голямо постижение ли смяташ всеки път, когато те заговори някой роден в Канада?
Любо, въпросите ти не се приемат, но ще ти отговоря. Седни си. Значи - първо, никъде не съм споменала Монреал/Канада. Аз се подвизавам из Калифорния - в момента. :lol: Второ, не работя това, в което съм направо супер, щото нямам право (опитват се да ме дискриминират :lol: ). Иначе сама си изкарвам парите - чрез работа, която не ми е професия, а ми е хоби. :lol: За голямо постижение смятам като ме заговори някой българин и се разберем на края, щото почти винаги излиза, че си говорим на различни езици. :lol: Но, иначе - да, като ме заговори канадец и припадам, и това по цял ден така. А американец като ме заговори направо ми падат дрехите, така съм ги програмирала - последният път останах по жартиери на улицата, а човекът искаше само да го ориентирам в посоката. :lol:

Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Joana написа:Значи - първо, никъде не съм споменала Монреал/Канада. Аз се подвизавам из Калифорния - в момента. Иначе сама си изкарвам парите - чрез работа, която не ми е професия, а ми е хоби.
Разкрити сте с батето двамата! Значи за тва всяка седмица той запрашва за LA. :D Ама гледаме, по IP-адреса най-често влизаш от Монреал, във форума. :wink: Сигурно те вози в кабината отзад...
Майтап, Джоана - живей си живота.
Завиждаме за розовия комп.
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

7George написа:
Joana написа:Значи - първо, никъде не съм споменала Монреал/Канада. Аз се подвизавам из Калифорния - в момента. Иначе сама си изкарвам парите - чрез работа, която не ми е професия, а ми е хоби.
Разкрити сте с батето двамата! Значи за тва всяка седмица той запрашва за LA. :D Ама гледаме, по IP-адреса най-често влизаш от Монреал, във форума. :wink: Сигурно те вози в кабината отзад...
Майтап, Джоана - живей си живота.
Завиждаме за розовия комп.
Следващата ми дестинация е Калгари - ще ходя до Скалистите планини. А Джоана има приятели парту - забила съм знамената в Монреал, Торонто, Калгари, Лос Анжелис, Сан Франциско. Това за Северна Америка - айде, стесних ви кръга. :wink: А за тая издънка с IP-то (макар и да не е от Монреал) утре някой ще ми дължи сериозни обяснения, щото туй нещо само вътрешен човек може да го предостави. :giavol: Компът си е мой, не си го давам :evil: - ще ти дам само да го скивнеш :lol: като намина към Калгари, а ти ще ми дадеш да опитам доматите, за да се сближа с природата. :lol: А за сведение на Кримонката, Джоана е изтръшкала няколко планини в България, с които Кримон се е запознала само от бюрото си в списъците на Министерството на горите и земеделието. :lol:

Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Joana написа:А за тая издънка с IP-то (макар и да не е от Монреал) утре някой ще ми дължи сериозни обяснения, щото туй нещо само вътрешен човек може да го предостави.
Изображение
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Joana написа: А за сведение на Кримонката, Джоана е изтръшкала няколко планини в България, с които Кримон се е запознала само от бюрото си в списъците на Министерството на горите и земеделието. :lol:

Joana
работила си дървосекачка ли :roll:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Joana написа: Любо, въпросите ти не се приемат, но ще ти отговоря. Седни си. Значи - първо, никъде не съм споменала Монреал/Канада. Аз се подвизавам из Калифорния - в момента.
Знаеш ли Joana, има една приказка, че е много трудно да спечелиш доверието на някой и е страшно лесно да го загубиш... Аз лично вярвам на твърденията на хората, докато не ги хвана в лъжа, от там нататък каквото и да пишат, аз не вярвам докато не го докажат... или с други думи казано, може спокойно да напишеш, че живееш на луната...
Lub0 for President!
###############
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Lub0 написа:
Joana написа: Любо, въпросите ти не се приемат, но ще ти отговоря. Седни си. Значи - първо, никъде не съм споменала Монреал/Канада. Аз се подвизавам из Калифорния - в момента.
Знаеш ли Joana, има една приказка, че е много трудно да спечелиш доверието на някой и е страшно лесно да го загубиш... Аз лично вярвам на твърденията на хората, докато не ги хвана в лъжа, от там нататък каквото и да пишат, аз не вярвам докато не го докажат... или с други думи казано, може спокойно да напишеш, че живееш на луната...
Абе не ви ли писах преди че Джоанката ми е много смешна като се опитва да се преставя за нещо дето не е :lol:
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

7George написа: Ама гледаме, по IP-адреса най-често влизаш от Монреал, във форума. :wink:

7George, отговори ми така както гледате IP-то , откъде влизам по-рядко? :?:

Lub0 написа:
Любо, нищо, никъде и на никого не ща да доказвам по отношение на личния си живот. Точно тая част от живота ми, ако представлява интерес за теб, мога много лесно да ти докажа - примерно ще отклонявам поръчките с внимание от моя към твоя адрес. Личният ми живот обаче не би следвало да представлява интерес за никого. Но чрез част от него (тази, която изваждам на повърхността) ти доказвам, че хора, които са се развили в България, не намират Канада супер, не заради самата Канада, която си е държава като държава - с всички плюсове и минуси, а защото са принудени да се връщат много назад в развитието си и намират голяма част от информацията, която предоставяте за некоректна. Хората, идвайки в Канада - включително и тези, които от БГ ме плюха, преди да са стъпили тука, задето им казвах истината, сами се увериха в истинността на писанията ми и тихомълком се изнесоха. Времето ще покаже кой говори истината и кой лъжите. Направи една статистика на българите, които са дошли на "екскурзия" и на тези, които са останали. Разграничи също тези, които са останали по принуждение, щото примерно много от нещата, които в България са били съградили, са им били отнети - по един или друг начин. Включи също тези, на които сте спомогнали да се промени живота от положителен в отрицателен и удари чертата. Аз интерес от тази работа - да казвам истината - нямам, за разлика от други. Вие се опитвате да убеждавате хората, че да станеш от човек маймуна (понеже говорим за изградени хора, а не за 20 годишни хлапетии) е супер предизвикателство, но както сам виждаш във форума, все по-малко и по-малко ви вярват, като изключим тези никове, които вие умишлено пускате като изключително преуспели в кратки срокове в Канада. Тия шашми, Любо, ги поднасяйте на други. Не на мен. Ще ми кажеш ли какъв ти е интереса? Ако всичко е честно, значи няма какво да криеш и ще споделиш с нас истината. Никой няма да ти се разсърди, всички знаем, че всеки има интерес, когато работи нещо. И още едно питане: Тук сте няколко модератори, ще ми отговориш ли кой точно от вас, в противовес с правилата, предостави информация за IP-то ми? Мисля, че ще е редно да ми отговориш коректно, а не от позицията на силата (модераторската) да ме заплашваш с банове. Ще ми кажеш ли също, като модератор с познания, кой регистрира вторият ник Joana - още не съм получила задоволителен отговор на този прост въпрос, а смятам, че като модератор с познания няма начин да нямаш точен отговор. И прикривате ли някой - щото знаеш, че регистрирането на идентичен ник с всички атрибути на съществуващ такъв е нарушение в играта. Щото аз мога да попитам направо онбашията. Но искам първо да чуя твоето мнение.

Joana
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

За мен е меко казано смущаващо, че потребителя 7George, който не е нито модератор нито администратор има достъп до информация като IP адреса с който влиза друг потребител !!!???

И не само, че има достъп до тази лична информация, но и я разгласява публично ???

Извадка от правилата на Форума :

11. Не използвайте анонимни прокси-сървъри за достъп до форумите, с цел прикриване на реалния IP-адрес. Модераторския екип гарантира запазването на тази конфиденциална информация и подобни случаи ще се приемат като предпоставка за евентуални злоумишлени действия спрямо форумите или потребителите. Такива IP-адреси ще бъдат незабавно забранявани, а потребителските имена деактивирани.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Joana, мене хич не ме интересува личният ти живот, но мразя когато ме лъжат в очите... За личната информация и т.н. питай направо омбашията.
Lub0 for President!
###############
Публикувай отговор