Privet ot Toronto !

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Any
Обратна връзка:

Privet ot Toronto !

Мнение от Any »

Zdraveite priateli, veche sme v Toronto. Prekrasno e ! Trudno e da se opishe ! Kato si sybera mislite, shte pisha poveche!!! :D :P :beer: :beer: :beer:
Bydete zdravi i jiveite tam, kydeto mojete da bydete shtastlivi!
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Добре дошла! А най-подходящата дума за да опишеш Канада и в частност Торонто е - РАЗЛИЧНО.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

dano barzo si saberesh mislite che az may oshte ne moga... :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Rosi

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 7:49 pm, променено общо 1 път.
LOTR

Мнение от LOTR »

Здравеи.Радвам се,че на теб ти е харесал Торонто.Аз меко казано не го харесвам.Много е мръсно,задушно,студено и има много емигранти :roll: Сигурно и във Вавилон е било така,не мислите ли?
Аватар
valich

Мнение от valich »

Dobre doshli v Canada!

Dano imate kusmeta vsichko da vi trugne po voda, da se ustroite kakto triabva i kato mine edna godina otnovo da kajesh - PREKRASNO E!

JELAIA VI USPEH!
LOTR

Мнение от LOTR »

Благодара Ви.Ще запомна милото посрещане,ще го предам и на сапругата си.
:oops: :shock: :? :wink:
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

LOTR написа:Здравеи.Радвам се,че на теб ти е харесал Торонто.Аз меко казано не го харесвам.Много е мръсно,задушно,студено и има много емигранти :roll: Сигурно и във Вавилон е било така,не мислите ли?
Abe kav si ti. Vchera doide dnes veche mnenie iskazvash za Toronto...mi idi si na selo kato ne ti haresva. Aman ot nedovolni :shock:
Rosi

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 7:44 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

MechoPuh написа:
LOTR написа:Здравеи.Радвам се,че на теб ти е харесал Торонто.Аз меко казано не го харесвам.Много е мръсно,задушно,студено и има много емигранти :roll: Сигурно и във Вавилон е било така,не мислите ли?
Abe kav si ti. Vchera doide dnes veche mnenie iskazvash za Toronto...mi idi si na selo kato ne ti haresva. Aman ot nedovolni :shock:
dobre de
shto da ne si izkaje mnenieto choveka
forum e vse pak
ti sega kato si mechka i kato skoro shte e open season za vas az breneketo li da vadia?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Abe kakvo vi stava be hora.
Zachto kato niakoi napiche tche nechto ne mu haresva v Canada i zapotchvate da go napadate i obijdate. Zachto iskate vsitchki da misliat kato vas. Kakvi sa tezi kompleksarski istorii?
Na me sachto ne mi haresa Toronto i kakvo sega da zarovia glava v piasaka ot sram. :oops: Ako na vas mrasotiata i mizeriata ne vi vpetchatliavat to za men tova ne e plus za grada. Moje bi pravia intuitivno sravnenie s drugi strani koito sam posechtavala. (a te ne sa malko)
Povetche tolerantnost i yvajenie kam mnenieto na drugite, priateli.
LOTR

Мнение от LOTR »

Мечо Пух,не разбрах какво искаш да кажеш,но това си е моя работа все пак. :roll:
Знам,че сам глупак,и други са ми го казвали обаче искам да ти кажа че снимката ти е ужасна.
Благодаря.
8)
Any
Обратна връзка:

Мнение от Any »

:D Blagodaria na vsichki za dobrite pojelania !
Eh, LOTR, az idvam ot Bg, samo predi niakolko dena biah tam i znam tam kolko e mrysno :shock: i v panelkite i po ulicite, a kolko e studeno ne iskam da si spomniam !!! Tolkova mi beshe studeno, che pomyknah gramadi ot debeli puloveri i vatirani pijami,( dobre, che ne vzeh i rodopskite odeala :shock: ) che sega se chudia kakvo da gi pravia :roll: E, emigranti niama, :D :D :D no i bylgari ne ostavat mnogo tam :roll:
Kato pozabravia tezi neshta, moje i na men Toronto da zapochne da ne mi haresva, no sega mi e oshte priasno :P
Haide usmihni mi se :D za dobre doshla i :beer: :beer: :beer: :D
Bydete zdravi i jiveite tam, kydeto mojete da bydete shtastlivi!
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Rosi написа:
MechoPuh написа:
Abe me4ev,4eta ti izkazvaniata dnes i se pitam:Ti da ne si stanal s d...to nagore ?Ili jena ti da te e podlojila na dieta?Ai stegni se malko.Uj si hubav 4ovek ina4e. :roll: :roll:
Abe Rose, ti ne razbra li che niakoi pak se gabarka s nas...toia LOTR tsafva ot nikadeto i zapochva da pleshti gluposti...sashtia kato vasilii deto pitashe za fermata za krokodili. poiavil se e naikoi Gabarko deto ni pravi na maimuni, a nie se vrazvame...ubeden sam che ne e tolkova tap, kolkoto se opitva da se izkara...za kakav daivol mu e da ni pravi na idioti :roll:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Абе,Мечи, това да не е сянката на някой :shock: Хаха,мислиш,че ни гъбаркат ли бе? :? Малиии,тука има яко клонирани юзъри :shock:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.