Abe kav si ti. Vchera doide dnes veche mnenie iskazvash za Toronto...mi idi si na selo kato ne ti haresva. Aman ot nedovolniLOTR написа:Здравеи.Радвам се,че на теб ти е харесал Торонто.Аз меко казано не го харесвам.Много е мръсно,задушно,студено и има много емигрантиСигурно и във Вавилон е било така,не мислите ли?
dobre deMechoPuh написа:Abe kav si ti. Vchera doide dnes veche mnenie iskazvash za Toronto...mi idi si na selo kato ne ti haresva. Aman ot nedovolni :shock:LOTR написа:Здравеи.Радвам се,че на теб ти е харесал Торонто.Аз меко казано не го харесвам.Много е мръсно,задушно,студено и има много емигранти :roll: Сигурно и във Вавилон е било така,не мислите ли?
Abe Rose, ti ne razbra li che niakoi pak se gabarka s nas...toia LOTR tsafva ot nikadeto i zapochva da pleshti gluposti...sashtia kato vasilii deto pitashe za fermata za krokodili. poiavil se e naikoi Gabarko deto ni pravi na maimuni, a nie se vrazvame...ubeden sam che ne e tolkova tap, kolkoto se opitva da se izkara...za kakav daivol mu e da ni pravi na idiotiRosi написа:Abe me4ev,4eta ti izkazvaniata dnes i se pitam:Ti da ne si stanal s d...to nagore ?Ili jena ti da te e podlojila na dieta?Ai stegni se malko.Uj si hubav 4ovek ina4e.MechoPuh написа:Abe kav si ti. Vchera doide dnes veche mnenie iskazvash za Toronto...mi idi si na selo kato ne ti haresva. Aman ot nedovolniLOTR написа:Здравеи.Радвам се,че на теб ти е харесал Торонто.Аз меко казано не го харесвам.Много е мръсно,задушно,студено и има много емигрантиСигурно и във Вавилон е било така,не мислите ли?
![]()