ПРОЧЕТЕТЕ-може би отдавна трябваше да го напиша

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

Добро утро,
направо ме е срам че в моята тема за кой ли път малко по малко от леки закачки през обиидени и отговарящи, се стигна до коментиране на съвсем друк въпрос с цел да се поддържа огъня на конфликта.
Защо просто не си дадохте мненията без да има фрази от рода "не искам да се заяждам, ама..."
Е едва ли аз съм толкоз умен че да ви давам съвети и да ви укорявам в каквото и да било.
Ако можех щях да си изтрия темата.
bateto

Мнение от bateto »

a ne sam se varzal,leka provokaciya s ochakvane na prodalgenie,no i toy ne se varzva,no sam ubeden ,che e taen simpatizant na Botzo,i dvamata se podpisvat po edin i sashti nachin/obichat novata si rodina / i mrazyat balgarite i Balgariya ,na Vasilii predi mu go pisheshe v imeto,a za Botzo znaeme,abe neshto gnilo ima v cyalata rabota ,da ne bi Botzo da e Vasili.
Аватар
Гой

Мнение от Гой »

bateto написа:a ne sam se varzal,leka provokaciya s ochakvane na prodalgenie,no i toy ne se varzva,no sam ubeden ,che e taen simpatizant na Botzo,i dvamata se podpisvat po edin i sashti nachin/obichat novata si rodina / i mrazyat balgarite i Balgariya ,na Vasilii predi mu go pisheshe v imeto,a za Botzo znaeme,abe neshto gnilo ima v cyalata rabota ,da ne bi Botzo da e Vasili.
Нищо чудно.Той е болен човек и има доста време на разположение. :lol: :D :lol:
Mtl Гой
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

A, ne pripiswaite taia rabota na Botzo. Toi ne moje da mi izprati LS-to, koeto polu4ih. Niama tolkowa waobrajenie Botzo otkam karucarskite izrazi :wink:
Sajaliawam, no avtocenzurata mi ne mi pozwoliwa da go postna tuk, ina4e wsi4ki 6tiahte da priznaete talanta. 8) Samo da kaja 4e Iceto Stoi4kov (moia liubimec) blednee s replikite si, negowoto e kato lebedowa pesen :shock:

ssttoo, reji temata, 4e tia stana edna...
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

EI NAPRAVO MI STANA INTERESNO.kAKVO TOLKOVA E NAPISAL TOIA 4OVEK?
bateto

Мнение от bateto »

izvinyavay za praznoto lyubopitstvo,ama ako moge go pusni redaktirano,nali se seshtash ...... i.....i dr. gi zamenyay s chlen,chlenka i dr. ,nie ste razberem.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Haha, izku6awam se da go pusna, oba4e , Bateto, samo 4len i 4lenka 6te se preska4at po redowete :lol:
Ama ia da probwam:

uf, ne, ne stawa, 6te wi go prepratia na LS
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Nie pak u nas si piem voda ot cheshmata. Viarno, che dosta riado, povechko nabliagame na birata i sokchetata. No ne mislia, che ima problem. Pak i nali v CDN e gadno, tuk ima bolni i prochie. Kakvo da vi kaja. Vseki da si izbira.

Anito, ama mnogo ni zaintriguva s tova. I nie iskame da vidim.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Rosi

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 7:50 pm, променено общо 1 път.
mitaka
Обратна връзка:

Мнение от mitaka »

A be hora, kato ne e hubava vodata piite bira be ! :beer: :beer: :beer:
Гост

Мнение от Гост »

Аз пък се заинтересувах специално от медните тръби /нали съм обществен защитник/ и видни специалисти ми обясниха, че това са ама най-най-най-добрите възможни тръби, по които да минава питейна вода. Незнам за йоните, но само богатите хора си позволявали този лукс. :D Тъй че, спокойно, пийте вода, ама Брита си вземете. Може и бира да пиете :beer: :beer: :beer: . Има барове в Монреал, където сами си я произвеждат - супер е.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Ombudsman написа:Аз пък се заинтересувах специално от медните тръби /нали съм обществен защитник/ и видни специалисти ми обясниха, че това са ама най-най-най-добрите възможни тръби, по които да минава питейна вода. Незнам за йоните, но само богатите хора си позволявали този лукс. :D Тъй че, спокойно, пийте вода, ама Брита си вземете. Може и бира да пиете :beer: :beer: :beer: . Има барове в Монреал, където сами си я произвеждат - супер е.
chak sega go vidiah toia spor i sam saglasen
v evropa na mnogo mesta imat olovni trabi - mnogo po zle ot mednite
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Chanliev
Обратна връзка:

Мнение от Chanliev »

Все си мисля, че ако трябва да се саобразяваме с всички вредни неща на този святр маи трябва да се гръмнем. Незнам дали знаете, но за вода болест няма, пийте другите неща.
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

KolioBalkanski написа:
Ombudsman написа:Аз пък се заинтересувах специално от медните тръби /нали съм обществен защитник/ и видни специалисти ми обясниха, че това са ама най-най-най-добрите възможни тръби, по които да минава питейна вода. Незнам за йоните, но само богатите хора си позволявали този лукс. :D Тъй че, спокойно, пийте вода, ама Брита си вземете. Може и бира да пиете :beer: :beer: :beer: . Има барове в Монреал, където сами си я произвеждат - супер е.
chak sega go vidiah toia spor i sam saglasen
v evropa na mnogo mesta imat olovni trabi - mnogo po zle ot mednite
Е аз за пореден път съжалявам че повдигнах тема тук.
Но нека преди да свърша само да ви кажа. Не знам какви са тези специалисти които са ви го казали това, явно са големи специалисти по тръбите. А въпроса е изцяло биологически и за неговия отговор се иска някой да е учил поне 9 годинки в университетските среди. За сравнение за тръбопроводните въпроси (и ставането на специалист по тях) не ми е известно да се уцхи нещо... може би техникум...?
Аз също имам претенции да съм специалист и да знам какво става в клетките ви, но това е друг въпрос. В Европа медта по стандарт е забранено да се ползва за водопровод.
ОЛОВНИ тръби няма никъде в Европа .... освен в Древен Рим преди 2000 години.
Според Health Canada ПДК (пределно допустима концентрация) на мед във водата трябва да е 0.98 - 1 part per million, реалното съдържание обаче е над 2,7 - 2,9 ppm.
Повече не желая да пиша. Явно тук всяка повдигната тема се превръща в коптор.
Пийте каквото щете.

Приятен работен ден.
Гост

Мнение от Гост »

Според специалистите, които не са завършили техникум, а университет, но не свързан с биохимията и молекулярната биология, а строителството .... в Европа само в най-развитите страни си позволяват да си слагат медни тръби.

Спорът е принципен. Аз не съм специалист, но държа да изясним въпроса, за да станем наясно всички ... Ако са толкова вредни медните тръби и трупане на йони в организма ни, защо са най-скъпи и най-желани от потребителите, които могат да си го позволят ?

Хемоглобин, не виждам защо се сърдиш. Това не е заяждане, а въпроси, които твоята тема повдига пред нас ?!
Заключено