Разликата межди развитите и развиващите се страни е че в едните има вода която става за пиене а в другите тя просто липсва. Нали никой тук не се заблуждава че някаде в света от трабите тече свежа пнанинска вода пълна с витамиинте от A до Z и обогатена на минерали, с дъх на теменужки? - развиващи се страни
Botzo написа:
мойто момче, как да разбирам репликата ти
не съм ти мойто момче арогантен тип,
ти прочете ли каква тъпотия написа преди да я постнеш? не съм си мислел че имам такива плиткоумни съотечественици в Квебек.
Vasilii,
злато. За плиткоумност спокойно можем да говорим в твойте постинги. Искам да те посъветвам нещо драги ми смехурко. когато нещо не разбираш можеш да попиташ за какво става дума, а не да пишеш такива неща.
Иначе далеч нама да стигнеш.
Hemoglobin написа:Повярвайте ми госпожице не са от алуминий. Малко е несериозно това твърдение
Когато нещо се твърди с такава сигурност трябва да бъде подкрепено със сериозни примери:
- справка на строителните компаний
- справка кои раионо от коикомпаний са били поети и развити
- справка от каде са купени тръбите
- справка кой е производителия
- справка от коя мина купува металите
- справка на металните залежи на мината ...
- ..... и още много справки.
Всичко това подписано и подпечатано, плюс заверка от мнотариус и заверено в миинстерството на труда и социалните грижи като са спазени тички 5 и 7 от наказателния кодекс.
Ако всичко това липсва тзи тема ще се превърне в боза.
Botzo написа:Vasilii,
много бързо си мениш постингите ........ ама при мен тия номерца не минават .... защото аз съм жалък м***ф и ме праскат в г**а редовно. Да не ми е името Боцо ако не е тъй.
:smlove:
По такъв начина както цитираш хората и тебе могат да те цитират.
И престани да се объщаш неприлично към мен, п***ал гаден!
Mil Qvebek, pred teb se kalnem vav vqrnost !
Ti si moq "zemen rai"!
Vasilii написа:По такъв начина както цитираш хората и тебе могат да те цитират.
И престани да се объщаш неприлично към мен, педал гаден!
Vasilii,
сине ...... дали можеш да ме цитираш някаде с такива цветни изрази. Не знаеш ли че тук не се псува. Който не му уздуржат нервите може да си ги изкарва другаде .........
Много добре знаеш че си промени мнението ...... а с това последното направо си търсиш някой да ти изтрие простотийте.
Vasilii, сине мой,
не бъди глупак. аз натиснах "цитат" ама докато отговоря (забавих се защото имах работа) ти си го изтрил. Затова не се изписа че е имало промяна.
И знаеш че е така. Освен това има SaveLogs, както и да е. А нищо не оправдава таква простотий дето ги пишеш австрелийски крокодиле.
Напомням ти че ти си дошъл във форума за помощ, но не съм сигурен че така ще я получиш.
Ако не престанете и двамата ще взимам някакви по-сериозни мерки...никой не е длъжен да ви чете простотиите...ако искате да се говорите с лични съобщения- добре...ако не тоя форум не е за вас. Става въпрос и за двамата.
Izviniavaite,4e vi prekasvam.Proizvoditelite na Brita tvardiat, 4e tia otnema v mnogo goliama stepen ot Cu+ v cheshmianata voda. http://www.brita.ca[/url]
Botzo,Vasilii e edin tvoy star poznat ,zaradi teb si e smenil i nika dage.Obache i ti kefish ,za poreden pat se varza .Az ako byah na tvoe mesto styah da se zamislya varhu sebe si.
Hehe, Bateto, i az se warzah, 4e 4ak tolkowa, 4e mu pratih LS, oba4e otgoworat mu me wrazumi Poznat stil... makar 4e towa e parwoto LS, s koeto waprosnia indiwid me udostoi. 6te si go pazia w ramka, to e apogei na izpolzwaneto na zwu4nia ni balgarski ezik
samo 6te kaja, 4e replikite tuk sa elegantni komplimenti w srawnenie s towa, koeto polu4ih
na men ot pyrvia moment mi beshe isano,che tozi Vasilii se byzika mnogo iako sys vsichki-pyrvo s krokodilite,sega sys 6-stainia apartament,ama si misleh,che vsichki sa se dosetili,inache ne go znam koi e,no predpolojih,che e niakoi ot redovnite zriteli tuk.
Ama Bate,i ti mu se vyrza za krokodilite,daje mu napravi kompliment,che obichash nestandartnite idei