Kъм батето

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
Al Bundy

Kъм батето

Мнение от Al Bundy »

Батка, ти като представител на тракинг биза, кажи как стои въпроса с owner-operator'ите на tractor-trailer? Има ли далавера в цялата работа или в крайна сметка всичко излиза танто за тунто. Ако ти се занимава по възможност да си по обширен в отговора си. Примерно Вар. Н1:имаш сума за down за трака. Вар Н2:имаш сума да купиш трак.
Аватар
Al Bundy

Мнение от Al Bundy »

Да не му биха шута на батката?
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

ти сериозно ли питаш или само така ,моабет да става
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
Al Bundy

Мнение от Al Bundy »

Съвсем сериозно.
Аватар
Al Bundy

Мнение от Al Bundy »

Няма ли други компетентни по тоя въпрос?
Аватар
some

Мнение от some »

Стига го притеснява Батката, той след 5 дена стяга багажа за БГ перманентно.
;)
bateto

Мнение от bateto »

чакай малко ще ти пиша ,ама сега нямам много време щото съм зает с багажа. :D
haimana

Мнение от haimana »

Ей, Бате, да не забравиш да ми оставиш Аудито :D
bateto

Мнение от bateto »

Кво Ауди и за колко ти трябва.Мога веднага да ти го осигуря.В момента разполагам само с едно Ми-ши Еклипс 2005 г. за продан -24К му търся ,но мисля ,че едва ли би те заинтерисувало.Ако си сериозен клиент пиши ми на лични ,мога да ти осигуря всякаква кола на интересна цена ,ако не си можем да си разчесваме езиците тук,нали форумът е за това. :wink:
Аватар
JoroF

Re: Kъм батето

Мнение от JoroF »

Al Bundy написа:Батка, ти като представител на тракинг биза, кажи как стои въпроса с owner-operator'ите на tractor-trailer? Има ли далавера в цялата работа или в крайна сметка всичко излиза танто за тунто. Ако ти се занимава по възможност да си по обширен в отговора си. Примерно Вар. Н1:имаш сума за down за трака. Вар Н2:имаш сума да купиш трак.
далавера в тракинг бизнеса има ,работиш много ,печелиш нормално за да живееш,купуването на камион е наи лесната работа .трябва да си добьр шофьор ,да знаеш как работи бизнеса ,да имаш много познати в тая сфера ,да мойеш да натовариш този камион с работа и да си направиш една снимка в естествени размери .и след това мислиш вече за камион ,и там има много неща които трябва да знаеш
THE LAST LINE OF DEFENSE
bateto

Мнение от bateto »

Жоро ме изпревари.Каза го много точно и верно.Аз мислех да рзавия въпроса по същество ,но ме мързеше в момента да се задълбочавам в разсъждения които я биха били разбрани ,я не ,но евала на Жорката .
Образно казано,най лесното е да купиш камион,а най трудното е да го натовариш.Важното е да искаш да се занимаваш с този бизнес и да се учиш.Ако имаш желание да го следваш първо се пробвай,счупи си главата ,счупи на някой друг камиона,убеди се сам за себе си ,че това което правиш по някакъв начин те удовлетворява като работа ,а не само като пари и можеш да скочиш след като си подготвен.И колкото по вече знаеш иможеш по вече кинти ще вадиш,е има и едно не много маловажно условие на какви хора ще попаднеш ,щото в тоя бизнес мошенниците никак не са малко. :wink:
Аватар
Al Bundy

Re: Kъм батето

Мнение от Al Bundy »

[/quote] и да си направиш една снимка в естествени размери [/quote]
За да не ме забравят мойте хора на какво приличах ли?
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

точно така .може и да се преместите и в по малко жилище , защото на практика ще си живееш в камиона
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
Al Bundy

Мнение от Al Bundy »

Заеби тогава. Не е за мен.
Публикувай отговор