Kъм батето
Kъм батето
Батка, ти като представител на тракинг биза, кажи как стои въпроса с owner-operator'ите на tractor-trailer? Има ли далавера в цялата работа или в крайна сметка всичко излиза танто за тунто. Ако ти се занимава по възможност да си по обширен в отговора си. Примерно Вар. Н1:имаш сума за down за трака. Вар Н2:имаш сума да купиш трак.
Кво Ауди и за колко ти трябва.Мога веднага да ти го осигуря.В момента разполагам само с едно Ми-ши Еклипс 2005 г. за продан -24К му търся ,но мисля ,че едва ли би те заинтерисувало.Ако си сериозен клиент пиши ми на лични ,мога да ти осигуря всякаква кола на интересна цена ,ако не си можем да си разчесваме езиците тук,нали форумът е за това. 

Re: Kъм батето
далавера в тракинг бизнеса има ,работиш много ,печелиш нормално за да живееш,купуването на камион е наи лесната работа .трябва да си добьр шофьор ,да знаеш как работи бизнеса ,да имаш много познати в тая сфера ,да мойеш да натовариш този камион с работа и да си направиш една снимка в естествени размери .и след това мислиш вече за камион ,и там има много неща които трябва да знаешAl Bundy написа:Батка, ти като представител на тракинг биза, кажи как стои въпроса с owner-operator'ите на tractor-trailer? Има ли далавера в цялата работа или в крайна сметка всичко излиза танто за тунто. Ако ти се занимава по възможност да си по обширен в отговора си. Примерно Вар. Н1:имаш сума за down за трака. Вар Н2:имаш сума да купиш трак.
THE LAST LINE OF DEFENSE
Жоро ме изпревари.Каза го много точно и верно.Аз мислех да рзавия въпроса по същество ,но ме мързеше в момента да се задълбочавам в разсъждения които я биха били разбрани ,я не ,но евала на Жорката .
Образно казано,най лесното е да купиш камион,а най трудното е да го натовариш.Важното е да искаш да се занимаваш с този бизнес и да се учиш.Ако имаш желание да го следваш първо се пробвай,счупи си главата ,счупи на някой друг камиона,убеди се сам за себе си ,че това което правиш по някакъв начин те удовлетворява като работа ,а не само като пари и можеш да скочиш след като си подготвен.И колкото по вече знаеш иможеш по вече кинти ще вадиш,е има и едно не много маловажно условие на какви хора ще попаднеш ,щото в тоя бизнес мошенниците никак не са малко.
Образно казано,най лесното е да купиш камион,а най трудното е да го натовариш.Важното е да искаш да се занимаваш с този бизнес и да се учиш.Ако имаш желание да го следваш първо се пробвай,счупи си главата ,счупи на някой друг камиона,убеди се сам за себе си ,че това което правиш по някакъв начин те удовлетворява като работа ,а не само като пари и можеш да скочиш след като си подготвен.И колкото по вече знаеш иможеш по вече кинти ще вадиш,е има и едно не много маловажно условие на какви хора ще попаднеш ,щото в тоя бизнес мошенниците никак не са малко.

Re: Kъм батето
[/quote] и да си направиш една снимка в естествени размери [/quote]
За да не ме забравят мойте хора на какво приличах ли?
За да не ме забравят мойте хора на какво приличах ли?