ПРОЧЕТЕТЕ-може би отдавна трябваше да го напиша

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
speedy

Re: birataaa

Мнение от speedy »

penka написа:Ei sega kato doida 6te si postroia ku6ta i traboprovod ot zlato:))
Ina4e seriozno spored nekoi izsledvania Alchaimera se pri4iniava ot natrupvane na Aluminii a puk v Bg mai trabite sa takiva?
V birata e istinata(ili mai be6e vinoto),a pepsito e gadost.. :beer:
Моите спомени са за чугунени тръби и вода с привкус на двужелезен триокис през времето на водния режим в София. Иначе водата си я харесвах направо от чешмата.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Da, 4e6mianata woda e otwratitelna, spor niama. Oba4e mestni mi kazaha, 4e i tazi, koiato se prodawa za izworna, ne se znae kakwa e. Tia ne podlejala na kontrol i zna4i moge6 da si pla6ta6 za sa6tata 4e6miana voda, samo 4e butlirana.
Vie 4uwali li ste takowa ne6to?
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

anito написа:Da, 4e6mianata woda e otwratitelna, spor niama. Oba4e mestni mi kazaha, 4e i tazi, koiato se prodawa za izworna, ne se znae kakwa e. Tia ne podlejala na kontrol i zna4i moge6 da si pla6ta6 za sa6tata 4e6miana voda, samo 4e butlirana.
Vie 4uwali li ste takowa ne6to?
Ami, mon amie, nie za kakvo vi kazvame s Lubo da piete bira. Kato shte plashtash neshto butilirano, pone da e s hubava pyana. :P Ayde cheers/sante! :beer2:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
As-Iv

Мнение от As-Iv »

....
Последно промяна от As-Iv на Пон Ное 07, 2005 6:56 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

penka написа: Ina4e seriozno spored nekoi izsledvania Alchaimera se pri4iniava ot natrupvane na Aluminii a puk v Bg mai trabite sa takiva?
Повярвайте ми госпожице не са от алуминий. Малко е несериозно това твърдение
Botzo

Мнение от Botzo »

Hemoglobin написа:Повярвайте ми госпожице не са от алуминий. Малко е несериозно това твърдение
Когато нещо се твърди с такава сигурност трябва да бъде подкрепено със сериозни примери:
- справка на строителните компаний
- справка кои раионо от коикомпаний са били поети и развити
- справка от каде са купени тръбите
- справка кой е производителия
- справка от коя мина купува металите
- справка на металните залежи на мината ...
- ..... и още много справки.
Всичко това подписано и подпечатано, плюс заверка от мнотариус и заверено в миинстерството на труда и социалните грижи като са спазени тички 5 и 7 от наказателния кодекс.

Ако всичко това липсва тзи тема ще се превърне в боза.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Botzo написа:Когато нещо се твърди с такава сигурност трябва да бъде подкрепено със сериозни примери:
Всичко това подписано и подпечатано, плюс заверка от мнотариус и заверено в миинстерството на труда и социалните грижи като са спазени тички 5 и 7 от наказателния кодекс.

:lol: :lol: :lol: :lol: Ubi me!
Molson

Мнение от Molson »

kupete si filtar za prechistvane
shte vi svarshi hubava rabota. ne sa skapi okolo 10$
ima i kani za filtrirane na BRITA
moje da gi zakupite vav FARMAPRIX nedalech ot metro GUY-CONCORDIA
okolo 35$ sa.
filtara se smenia na vseki dva meseca. no shte piete %VKUSNA% montrealska voda
HA NAZDRAVE
i CHESTIT PRAZNIK.
Botzo

Мнение от Botzo »

Molson написа: ... kupete si filtar za prechistvane ...
Като гледам решението било просто. Така че май няма да се наложи Hemoglobin да представя сертификатите.
bateto

Мнение от bateto »

V Balgariya trabite sa ot cink i nyakoi drugi proizvodni na cinka ,naprimer ciankaliy,a ne ot alumin.I ako imate simptomi na povrashtane sled upotreba na balgarska cheshmyana voda tova ne se dalgi na alumina ,a na ciankaliya ,savetat mi e vednaga da se obarnete kam toksikolog ,stoto ciankaliya e opasen za vasheto zdrave.
malko po seriozno,medta naistina e vredna ,no sravnitelno evtina i izdargliva i lesna za poddragka i obrabotka ,kakto vsichko drugo na toya kontinent osnoven motiv za izpolzvaneto i e bil niskata cena i golyamata pechalba ,choveshkiyat faktor ne e bil predviden .
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Lub0 написа:Че не сте ли ги научили децата да пият бира? Това се учи още преди да проходят.
Изображение
ВРИТА върши наистина много добра работа - ползваме я доста години, а минералната вода не е много полезна за продължителна употреба, даже и трапезна да е.
Аватар
Vasilii

Мнение от Vasilii »

Botzo написа:
Hemoglobin написа:Повярвайте ми госпожице не са от алуминий. Малко е несериозно това твърдение
Когато нещо се твърди с такава сигурност трябва да бъде подкрепено със сериозни примери:

Ti lud li si gospodin4o.
tuk takiwa kato tebe mogat da se srestnat samo vyv finbush-a
Аватар
Гой

Мнение от Гой »

Molson написа:kupete si filtar za prechistvane
shte vi svarshi hubava rabota. ne sa skapi okolo 10$
ima i kani za filtrirane na BRITA
moje da gi zakupite vav FARMAPRIX nedalech ot metro GUY-CONCORDIA
okolo 35$ sa.
filtara se smenia na vseki dva meseca. no shte piete %VKUSNA% montrealska voda
HA NAZDRAVE
i CHESTIT PRAZNIK.
Е и смяташ ли ,че филтъра на каната ти спира медните йони?

А към тези дето намират изход в пиене на бира или кола: Не смятате ли ,че за производството им се използва вода?Или може би я носят детствени високопланински езера?
Хемоглобин написа:Високи концентрации на медни йони са отровни, научни изследвания предлагат дори потенциално канцерогенно действие. Засяга черния дроб а също така няколко изследвания досега доказват корелация между редовното приемане на високи С медни йони и развиване на деменция (спад в интелектуалното развитие) в ранна детска възраст.
Не знам дали целта на водата да е в медни тръби е да си купувате такава от магазина , а да не пиете тази у вас, но наистина по добре го правете.
Ами тя целта на евреите -тези дето владеят САЩ,Канада и др. страни е не само да се опитват да заграбват парите на обществото, ами ако може да го правят по-малко мислещо и от там по-управляемо. :wink:
редовното приемане на високи С медни йони и развиване на деменция (спад в интелектуалното развитие) в ранна детска възраст.
Mtl Гой
Botzo

Мнение от Botzo »

Vasilii написа:Ti lud li si gospodin4o.
tuk takiwa kato tebe mogat da se srestnat samo vyv finbush-a
Vasilii,
мойто момче, как да разбирам репликата ти :?: :?:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

G_Rosi написа:а минералната вода не е много полезна за продължителна употреба, даже и трапезна да е.
Mislia, 4e niama problem s prodaljitelnata upotreba na mineralna woda, ako se smenia periodi4no izto4nika, t.e. izwora. Obiasnenieto e, 4e ako piem ot edin i sa6t izwor, to obedniawame na niakoi sastawki, koito lipswat waw wodata ot tozi izwor. No za wseki izwor sastawkite sa razli4ni, taka 4e ako se smeniat, niama opasnost ot takowa obedniawane ili puk ot nejelano obogatiawane (ako piem edno i sa6to, bogato na edi kakwo si soli, minerali i t.n.)
Заключено