http://ec.europa.eu/information_society ... dex_en.htm
Максимума за входящи обаждания ще е 24 а на изходящи в роуминг 48 ойроцента.
добре обяснено, само поправка че аканак не дават портабилитиbatkoto написа:Абе Вонидж си вони малко. Ако искате интернет телефония си купете първо Воип-раутър с изходи за телефон който не е заключен към някоя фирма. Вонидж в това отношение не е добър избор. На Сипура и Линксис са към 50-60 канадски гъски -- после сменяте провайдърите защото има вече намбър портабилити. Воипа на Аканак започва от 8 гъски на месец + екстри.
Както някои са пояснили няма 100% надеждност и е добре да имате или мобилни телефони допълнително или това да е втора линия.
Ако успееш да ми прекараш домашен телефон в Калгари на БЕЛ имаш от мен една много яка почерпка!!! Саше първо проверявай и после давай съвети, щото обратното хич не е креативно:-).sasho71 написа:az не мога да разбера какво сте се стиснали за 10$ толкова, та портове се отварят и затварят, та рестартират и не знам какво си... Белл може да са дървета, ама са си класика, за 30 кинта си имаш сигурен телефон, унлимитед в ареата, без никакви смущения/скърцания/прекъсвания...
нещо не мога да схвана? искаш да кажеш, че Бел го няма в Калгариpepino написа:Ако успееш да ми прекараш домашен телефон в Калгари на БЕЛ имаш от мен една много яка почерпка!!! Саше първо проверявай и после давай съвети, щото обратното хич не е креативно:-).sasho71 написа:az не мога да разбера какво сте се стиснали за 10$ толкова, та портове се отварят и затварят, та рестартират и не знам какво си... Белл може да са дървета, ама са си класика, за 30 кинта си имаш сигурен телефон, унлимитед в ареата, без никакви смущения/скърцания/прекъсвания...
и аз това исках да кажа, трябва да се спазва принципа във футбола- "когато една система/тактика" работи, не бива да се правят смениspeedy написа: Аз мога да си спестя по-около 10 долара на месец ако сменя Бел с Роджърс или дори повече ако сменя с друг VoIP, но засега цената в повечето случаи отговаря на качеството, та си държа стария телефон.