куриерска фирма за документите
куриерска фирма за документите
Здравейте! искам да попитам дали можете да ми препоръчате куриерска служба, с която да изпратя пакета с документите и чека за обработка на същите до Виена. Благодаря Ви!
Re: куриерска фирма за документите
[quote="liubomir"]Здравейте! искам да попитам дали можете да ми препоръчате куриерска служба, с която да изпратя пакета с документите и чека за обработка на същите до Виена. Благодаря Ви![/quot
Здравейте,
Всички документи, включително и паспортите за визите сме пращали само с ЮПС.Доволни сме от тях.Желая ви успех!
Здравейте,
Всички документи, включително и паспортите за визите сме пращали само с ЮПС.Доволни сме от тях.Желая ви успех!
парите за обработка?
а парите за обработка на документите как ги изпратихте? с чек в пакета с документи или...
парите за обработка?
аз обмислям варианта да изпратя парите с платежно нареждане, но трябва да проверя каква е таксата за превод
- emyangels
- Обратна връзка:
Re: парите за обработка?
Таксата не е висока, не помня обаче точно колко беше. Аз си правих превода в Биохим и съм много доволна. А и както вече казах Биохим е собственост на Bank Austriacreditanstalt, а именно там следва да се преведе сумата. И двете форми на плащане са горе-долу с еднакви такси, просто са различни по своята същност. Избираш тази, която ти се вижда по-удобна, но напрактика крайният резултат е един и същ.liubomir написа:аз обмислям варианта да изпратя парите с платежно нареждане, но трябва да проверя каква е таксата за превод