куриерска фирма за документите

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
liubomir

куриерска фирма за документите

Мнение от liubomir »

Здравейте! искам да попитам дали можете да ми препоръчате куриерска служба, с която да изпратя пакета с документите и чека за обработка на същите до Виена. Благодаря Ви!
Az

Re: куриерска фирма за документите

Мнение от Az »

[quote="liubomir"]Здравейте! искам да попитам дали можете да ми препоръчате куриерска служба, с която да изпратя пакета с документите и чека за обработка на същите до Виена. Благодаря Ви![/quot

Здравейте,
Всички документи, включително и паспортите за визите сме пращали само с ЮПС.Доволни сме от тях.Желая ви успех!
de

Мнение от de »

Az polzvah Bulpost i mi struvashe 37lv. Moje da se pusne ot poshtenski klon, no neznam dali ot vseki.
liubomir

парите за обработка?

Мнение от liubomir »

а парите за обработка на документите как ги изпратихте? с чек в пакета с документи или...
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Ами да, слагаш чека в плика с документите и готово!!!
Аз лично всички документи и доказателства за преводи си ги изпращах с обикновена поща и за щастие всичко си пристигаше нормално.
liubomir

парите за обработка?

Мнение от liubomir »

аз обмислям варианта да изпратя парите с платежно нареждане, но трябва да проверя каква е таксата за превод
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Re: парите за обработка?

Мнение от emyangels »

liubomir написа:аз обмислям варианта да изпратя парите с платежно нареждане, но трябва да проверя каква е таксата за превод
Таксата не е висока, не помня обаче точно колко беше. Аз си правих превода в Биохим и съм много доволна. А и както вече казах Биохим е собственост на Bank Austriacreditanstalt, а именно там следва да се преведе сумата. И двете форми на плащане са горе-долу с еднакви такси, просто са различни по своята същност. Избираш тази, която ти се вижда по-удобна, но напрактика крайният резултат е един и същ.
Заключено