Преместване с големи деца към друга провинция?
Vsiako edno mestene si e nova imigracia...Slagate + i - na kantara i...reshavate.Ne sam saglasen,che tuk tineidjarite skuchaiat...namirat si dostatachno zabavlenia...vse pak i tuk hora jiveiat.Oshte sled parvata sedmica v uchilishte decata si namirat priateli.Verno,che i za tiah e stres,no mislia,che roditelite opavat po-golemia kaish.Zavisi ot naema dali parno i voda shte sa vklucheni v naema(taka e v povecheto kvartiri).Ako plashtash vodata,izliza okolo 25-30 $ na mesec.Zdravnite moje i da sa ti bezplatni,no sredno sa okolo 30$ na chovek na mesec.Bankovite smetki ne e nujno da se smeniat,ako iskate si otvariate tuk novi.Smeniat se samo health cartite.
- AleksandrAI
Най-голям зор си е прехвърлянето на адресите.
Въпреки че сменихме всички адреси още първия месец, тъпунгерите продължават да пращат писмата на стария. ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМАТ НОВИЯ.
И това не в една институция. Вече имам чувството че като видят че си сменил Квебек с друга провинция и го правят нарочно.
Въпреки че сменихме всички адреси още първия месец, тъпунгерите продължават да пращат писмата на стария. ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМАТ НОВИЯ.
И това не в една институция. Вече имам чувството че като видят че си сменил Квебек с друга провинция и го правят нарочно.
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Мне, даже когато смениш квартирата в един и същ град, проблемите са същите. Три пъти се обаждам да си искам Т4 слипа и отново са го пратили на стария адрес (който съм напуснал преди повече от 6 месеца)AleksandrAI написа:Най-голям зор си е прехвърлянето на адресите.

Нали пощите предоставят услугата срещу заплащане да ти пренасочват писмата или да ти ги пазят докато си ги вземеш. Не знам колко струва но си заслужава заради сигурността.Aries написа:Мне, даже когато смениш квартирата в един и същ град, проблемите са същите. Три пъти се обаждам да си искам Т4 слипа и отново са го пратили на стария адрес (който съм напуснал преди повече от 6 месеца)AleksandrAI написа:Най-голям зор си е прехвърлянето на адресите.
И това не в една институция. Вече имам чувството че като видят че си сменил Квебек с друга провинция и го правят нарочно.![]()
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Защото всички плащания от години си идваха в банковата сметка. Никога не съм получавал чекове. Но системата се прецака някак си и вместо да подължат да си идват по банк сметка решиха да ги препращат по пощата. Знам ли и аз. Другия месец ще ми ги сипят накуп.Sneji написа:А защо не ползвате услугата на канадските пощи за препращане на кореспонденцията? Ние си платихме за 6 месеца и препращат всичко съвсем коректно.
За водата: според потреблението (нашата е към $40 средно) - плаща се питейната, обратната, даже уличната канализация (може би щото имам шахта на паркинга). Спокойно, в билидингите влиза в наема. Чак като си купите къща, няма да ви избяга.dog написа:
Здравни осигуровки и тука плащам, около 100$ на месец, колективна в работата, но за плащане на вода отдавна съм забравил, интересно колко е на месец водата при вас?
За безплатните неща и запада си напълно прав. Тениса им е основно забавление през лятото и ако се плаща за игрище ще е голямо разорение.
А за тениса - май трябва да си член на някакъв клуб, за да имаш достъп. Таксите не са големи за ученици:
http://www.calgarytennisclub.com/2007_membership.pdf

Embrace your climate change!
- AleksandrAI
Знаех още тогава за тази услуга. Но когато се преместихме сменихме адреса веднага навсякъде и бяхме спокойни защото ставаше дума за Releve-тата които ги пращат чак този месец. Обаче аз от къде да знам че въпреки че ни имат новия адрес ще ги изпратят на стария. Та аз съм сменил адреса още преди 6 месеца. Абе пълни тъпунгери. Че дори сега като им звъня хич не си дават зор, викат ми : Ще дойдат.dog написа:Нали пощите предоставят услугата срещу заплащане да ти пренасочват писмата или да ти ги пазят докато си ги вземеш. Не знам колко струва но си заслужава заради сигурността.Aries написа:Мне, даже когато смениш квартирата в един и същ град, проблемите са същите. Три пъти се обаждам да си искам Т4 слипа и отново са го пратили на стария адрес (който съм напуснал преди повече от 6 месеца)AleksandrAI написа:Най-голям зор си е прехвърлянето на адресите.
И това не в една институция. Вече имам чувството че като видят че си сменил Квебек с друга провинция и го правят нарочно.![]()
А аз им казвам : Е как ще дойдат като съм се обадил преди 2 седмици и тогава ми казаха ча са пратени на стария адрес.
Та такива ти ми работи.
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.