БЕз визи за КАнада!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
Penelope

БЕз визи за КАнада!

Мнение от Penelope »

1) DCS Виена - 31.08.06
2) Accuse de reception - не е получено
3) Покана за интервю - 11.03.07
4) Интервю - 10.05.2007, 10 часа
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Да, съгласен съм че визите за българи ще паднат, така както и че петрола някога ще свърши, така като и че някога слънцето ще се "раздуе" и ще изпепели първите планети от Слънчевата система, и т.н.......! Въпросът е КОГА ? А и да паднат, аз лично пак бих кандидатствал за ПР карта, защото има голяма разлика между това дали имаш виза или ПР статут. :beer: :wink:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Канадското правителство официално уведоми ЕС, че ще отмени визите за тези страни, щом те "изпълнят критериите, прилагани от Канада в тази сфера"
На мен по-горното ми звучи като "на кукуво лято", ама някой може да го разбира и по друг начин. :lol: :rotfl:
batkoto

Мнение от batkoto »

:) ще паднат когато арктическия лед се стопи..
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

batkoto написа::) ще паднат когато арктическия лед се стопи..
То с това гловално затопляне току виж се стопил.
Ама визите да паднат не ми се вярва.

Код за потвърждение: Избери целия код

Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Преди не много години никой не вярваше , че визите за Западна Европа ще паднат, пък то взе , че стана.

Значи за Великобритания, Франция , Германия, Испания и всички останали страни българските граждани не представлчват опасност за населението им (както пише в статията) и съответна за тях няма визи, а за Канада те са опасност. Вероятно в Западна Европа имат коренно различна представа за сигурност от Канадската.
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Към filipne:
ами явно е така. Европа е доста по-различна от Щатите. А и смятам че желанието за емиграция в Испания е доста по-различно от това да емигрираш в САЩ. Смятам че в Щатите е сто пъти по-добре да се емигрира отколкото някъде в Европа.(просто лично мое мнение :wink: ). п.с. Само да добавя че съм бил и в Западна Европа и в САЩ.
Публикувай отговор