БЕз визи за КАнада!
БЕз визи за КАнада!
1) DCS Виена - 31.08.06
2) Accuse de reception - не е получено
3) Покана за интервю - 11.03.07
4) Интервю - 10.05.2007, 10 часа
2) Accuse de reception - не е получено
3) Покана за интервю - 11.03.07
4) Интервю - 10.05.2007, 10 часа
Да, съгласен съм че визите за българи ще паднат, така както и че петрола някога ще свърши, така като и че някога слънцето ще се "раздуе" и ще изпепели първите планети от Слънчевата система, и т.н.......! Въпросът е КОГА ? А и да паднат, аз лично пак бих кандидатствал за ПР карта, защото има голяма разлика между това дали имаш виза или ПР статут.

- AleksandrAI
То с това гловално затопляне току виж се стопил.batkoto написа:ще паднат когато арктическия лед се стопи..
Ама визите да паднат не ми се вярва.
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Преди не много години никой не вярваше , че визите за Западна Европа ще паднат, пък то взе , че стана.
Значи за Великобритания, Франция , Германия, Испания и всички останали страни българските граждани не представлчват опасност за населението им (както пише в статията) и съответна за тях няма визи, а за Канада те са опасност. Вероятно в Западна Европа имат коренно различна представа за сигурност от Канадската.
Значи за Великобритания, Франция , Германия, Испания и всички останали страни българските граждани не представлчват опасност за населението им (както пише в статията) и съответна за тях няма визи, а за Канада те са опасност. Вероятно в Западна Европа имат коренно различна представа за сигурност от Канадската.
Към filipne:
ами явно е така. Европа е доста по-различна от Щатите. А и смятам че желанието за емиграция в Испания е доста по-различно от това да емигрираш в САЩ. Смятам че в Щатите е сто пъти по-добре да се емигрира отколкото някъде в Европа.(просто лично мое мнение
). п.с. Само да добавя че съм бил и в Западна Европа и в САЩ.
ами явно е така. Европа е доста по-различна от Щатите. А и смятам че желанието за емиграция в Испания е доста по-различно от това да емигрираш в САЩ. Смятам че в Щатите е сто пъти по-добре да се емигрира отколкото някъде в Европа.(просто лично мое мнение