След колко време получихте поканата за визи?
След колко време получихте поканата за визи?
Станаха 2 месеца откакто имаме ОК на медицинските и вече се изнервихме да чакаме, не че веднага ще тръгнем но неможем да продаваме нищо докато не получим визите. Искахме до края на април да сме заминали а сега незнам дали ще успеем да се приготвим въобще до тогава.
Бихте ли сподели след колко време получихте вашата покана. Благодаря!
Бихте ли сподели след колко време получихте вашата покана. Благодаря!
-
- Обратна връзка:
Здравей
Май чакането е повечко.Ние бяхме на медицински преглед на 28.09.2006.Обадихме се в МОМ на 18.10.2006 и ни казаха ОК на медицинските.Самата покана за визи доиде на 06.02.2007.Така че около 4 месеца при нас.Някаде в писмото за медицинските пишеше , че окончателното решение след медицинските може да отнеме до 6 месеца.Дано е по-кратко при вас
Търпение
Успехи
Май чакането е повечко.Ние бяхме на медицински преглед на 28.09.2006.Обадихме се в МОМ на 18.10.2006 и ни казаха ОК на медицинските.Самата покана за визи доиде на 06.02.2007.Така че около 4 месеца при нас.Някаде в писмото за медицинските пишеше , че окончателното решение след медицинските може да отнеме до 6 месеца.Дано е по-кратко при вас

Търпение

Успехи
The Truth Is Out There
Благодаря ви за отговорите, в понеделник мислим да им изпратим един е-мейл ама още се чудя какво да им пишем, като знам че срока е до 6м от Ок на медицинските. Като идея ми идва да им пишем че съм си закрил фирмата поради очакваното скорощно заминаване и съм без работа, че сме си запазили апартамент или нещо свързано с работа там. Тези от вас които сте писали е-мейл каво им писахте, какво бихте ме посъветвали? Благодаря ви!
Писахме им е-мейл и след половин час ни отговориха да пратим нова банкова референция с повече пари 18900 CAD заради допълнителния член от семейството ни. След 4 дена днес им пратихме референцията по е-мейл сканирана, след 3 часа най после получихме е-мейл да си изпратим паспортите за визи. Утре стават 3г. откакто ни е заведено досието в Букурещ по федералната процедура, забавиха ни повече от половин година заради раждането на второто ни дете и допълнителни медицински изследвания. Това е! Благодаря на всички във форума за отговорите ви и за помоща ви! Специални благодарности на Жана, която за съжаление спря да пише след като замина за Канада! Също на Ели Стоянова!