Що всички, които заминават, спират да пишат?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

pazi Boje, saprug da si zeme6!!!

to ot na mama kunkite iska buliata da go dundurka, da znae ezici, da go dovle4e u 4ujbina, da mu nosi i kinti, da mu pere mrasnoto belio s radost, a juvotnoto da se pravi na veliko, i niama i niama rabota za vazvi6enia mu mozak!!!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Гонзо(вица) :haplio: Гонзо(вица) :haplio: Гонзо(вица) :haplio:
canat

Мнение от canat »

вица! вица! вица!
ramone

Мнение от ramone »

Мили Жени,всички знаем за прословутата "женска солидарност",но искам само да Ви напомня че Доктора изрично е вмъкнал това изречение в постинга си: " Тук веднага да поясня,че не става въпрос за всички жени и съпруги!" :D :beer:
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Stamenkova

Мнение от Stamenkova »

Нагаждане и борба са малко отдалечени .... Да успееш с нагаждане и да успееш с борба са сякаш две различни неща .... Пък и определението "нагаждач" не ми звучи добре. Ама то си зависи и от гледната точка

Всеки влага различен смисъл в думата ''нагаждане'' и ''борба'' нали така :wink: За един ''нагаждането'' е равнозначно на съобразяването и приемането на действителността такава каквато е и пригодяването към начина живот, но за други '' нагаждането '' е много подло поведение, но както се казва зависи от гледната точка :wink: Докато ''борбата'' в определени ситуации е даже смешна, а думата "успех" е съвкупност от много неща - нагаждане, борба, труд, усърдие, мотивация и др , които всеки ги разбира по различен начин
.........но е добре да се изясняваме все пак .........нали :)
28.12.2006г-изпратени документи във Виена
19.01.2007г- Accusé de réception
20.11.2007г- интервю-16.00h-Успешно
14.07.2008г- Изпратени док-ти Букурещ
09.09.2008г-Мед.формуляри
27.11.2008г-ОК мед-ки
09.07.2009г-Покани за визи/e-mail/
08.08.2009г-Визи
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

ramone написа: Съвсем друго е,когато някой замине сам и започне всичко наново! Ако такъв човек е лабилен психически неминуемо започва да се оплаква от "трудностите" в Канада!
Aми тогава му е по-лесно да си вземе шапката и да си замине.И не виждам какво общо има тука психиката-лабилна или не.Наистина спорим за различни неща и аз също не виждам смисъла да споря с тебе.Чао! :wave2: :wave2:
bateto

Мнение от bateto »

трябва да има и лапнишарани :D
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Аз пък взех да пиша във форума след като дойдох в Канада. Преди не бях го чел даже.
И като че ли с психиката съм добре. :astro: Само трябва да знаете как да разпускате. :D

Изображение
Embrace your climate change!
ramone

Мнение от ramone »

Батка,предпочитам да съм "лапнишаран",отколкото мрънкало! :wink:
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Аватар
Krassima

Мнение от Krassima »

sasho71 написа:
mi6ko75 написа:Edinstvennoto,koeto iskam e sutrin da se sabuzdam spokoen,a tova tuk ne moga da postigna...
хохохо, а тук що мислиш, че ще си спокоен :D само сутрин като се събудиш си 30$ вътре- наем+храна, за останалите разходи да не говорим. И тези 30$ трябва да се изкарат, щото наема тече, парите в банката виждаш как ти се топят бързо :wink: Та повярвай че първите 2-3 години, ама вуобще няма да си спокоен, понякога и сън няма да те лови...Естествено това е ако си решил да правиш нещо по-съществено де, а не да се слееш с общата овча маса, която верно е много спокойна по линията сутрин метрото-завода-метрото-в къщи-ядене-лягане , 8$ на час и това е, не може да отлепиш по-нагоре. Тия хора верно са спокойни, щом има за ядене :lol:
Mnogo e prav za tova, ama kato si ne viarvat horata-go to Canada! i .....bez mrunkane sled tova. I zashto ste se hvanali za dumata "MRUNKANE"? Nikoj ne mrunka. Uvajavam istinata. A tia v nachaloto e takava. Ili izdurjash , ili ne izdurjash. Zavisi kak si jivial v BG, zavisi s kolko kinti idvash, zavisi kakuv chovek si. Priemash li neshtata ili ne. Ami az i 50 godini da jiveia tuk nikoga niama da priema svinskia nachin po koito si hvurliat chantite po zemiata, posle si gi slagat vurhu krakata i po sedalkite v metroto i avtobusa, triat si obuvkite v sedalkite na avtobusa i metroto,da ne govorim che niakoi smurdiat ujasno:) i che i tuk moje da sleze celia avtobus zaradi 1 murliach kakto e v Sofia po tramvaite.....t.n. ama taka im e praktichno na tabarnacite i udobno :) i drugi neshta ne moga da priema, no tova ne znachi che mrunkam. Prosto gledam da promenia tova koeto moga taka che az da se chuvstvam dobre, vupreki che stava trudno. Na men naprimer mi e ujasno studeno poniakoga. Namerila sum nachin veche, da se predpazia ot viatura i studa, no vupreki tova niamam oshte trening i zimata ne mi e lubim sezon. Tova e napulno seriozno. Tova znachi li che mrunkam? Sega kato e -15C si kazvam : "Oxo, super, dnes shte bude toplichko:)" i tova e... Hubavi neshta ima, nali zatova sme tuk! Iskreno gelaia KUSMET na horata po procedurata i zatova reshih da se vklucha otnovo. Ne sum zabravila kakvo e v BG, no i za tam da se plue neprekusnato, sushto ne me kefi. Tochno zashtoto tam sa mi naj-blizkite hora. Idvajki tuk povecheto ot nas iskame neshtata da potrugnat burzichko. Tova e normalno, zashtoto ne sme na po 20 godini i smeia da tvurdia che sme kadurni i inteligentni. E, malko ezicite kucat poniakoga, ama i s tova se spraviame i to tvurde uspeshno. NOoooo, istinata e che tuk si ima sistema i povecheto neshta iziskvat vreme i tolkova vreme, che az ne biah si go predstaviala predi da dojda tuk tochno taka :)
I zashto sa tolkova skupi tia bileti do BG-to, da dojda da piem po edno goliamo, zashtoto tuk na psiho- niama da hodia, a imam nujda ot razpuskane ????!!! :rotfl: :rotfl: :nut: E, tova opredeleno niama da stane skoro :)
QUI VIVRA, VERRA
canat

Мнение от canat »

Krasi, razpuskai se be dusha! Davai! Izhvarli vsichko koeto te tormozi! Kazvai! Nali za tova sme tuk!
I men me shokira siadaneto po zemiata i hvarlianeto na chanti i drehi, no posle vidiah, che gi perat vseki den i che vzemat dush vseki den i tova vse pak e oblekchenie....
Mozhe da izglezhda nechistoplatno, nov kraina smetka ne e taka - chisti sa horata, niakoi dori izdigat higienata v kult, bez dori da go osaznavat
(t.e. visoka lichna higiena, vkliuchvashta ezhednevni dushove, mine na zabi i dezinfekzirane niakolko pati dnevno, smeniane i prane na drehi vseki den i t.n.)
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

canat написа:Krasi, razpuskai se be dusha! Davai! Izhvarli vsichko koeto te tormozi! Kazvai! Nali za tova sme tuk!
I men me shokira siadaneto po zemiata i hvarlianeto na chanti i drehi, no posle vidiah, che gi perat vseki den i che vzemat dush vseki den i tova vse pak e oblekchenie....
Mozhe da izglezhda nechistoplatno, nov kraina smetka ne e taka - chisti sa horata, niakoi dori izdigat higienata v kult, bez dori da go osaznavat
(t.e. visoka lichna higiena, vkliuchvashta ezhednevni dushove, mine na zabi i dezinfekzirane niakolko pati dnevno, smeniane i prane na drehi vseki den i t.n.)
Говори си за балтимор, или където си.
Аз такива мърли, като тука никога не предполагах, че мога да видя.
Цвета на раниците, якетата и дънките едвам се познава. Не само, че не са видяли пералня, ами и все едно че са се въргаляли в кал и мръсотия. Особено ръкавите преди лактите и панталоните под коленете са отврат.
:beer:
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола