Що всички, които заминават, спират да пишат?
-
Нагаждане и борба са малко отдалечени .... Да успееш с нагаждане и да успееш с борба са сякаш две различни неща .... Пък и определението "нагаждач" не ми звучи добре. Ама то си зависи и от гледната точка
Всеки влага различен смисъл в думата ''нагаждане'' и ''борба'' нали така

.........но е добре да се изясняваме все пак .........нали

28.12.2006г-изпратени документи във Виена
19.01.2007г- Accusé de réception
20.11.2007г- интервю-16.00h-Успешно
14.07.2008г- Изпратени док-ти Букурещ
09.09.2008г-Мед.формуляри
27.11.2008г-ОК мед-ки
09.07.2009г-Покани за визи/e-mail/
08.08.2009г-Визи
19.01.2007г- Accusé de réception
20.11.2007г- интервю-16.00h-Успешно
14.07.2008г- Изпратени док-ти Букурещ
09.09.2008г-Мед.формуляри
27.11.2008г-ОК мед-ки
09.07.2009г-Покани за визи/e-mail/
08.08.2009г-Визи
Aми тогава му е по-лесно да си вземе шапката и да си замине.И не виждам какво общо има тука психиката-лабилна или не.Наистина спорим за различни неща и аз също не виждам смисъла да споря с тебе.Чао!ramone написа: Съвсем друго е,когато някой замине сам и започне всичко наново! Ако такъв човек е лабилен психически неминуемо започва да се оплаква от "трудностите" в Канада!

Mnogo e prav za tova, ama kato si ne viarvat horata-go to Canada! i .....bez mrunkane sled tova. I zashto ste se hvanali za dumata "MRUNKANE"? Nikoj ne mrunka. Uvajavam istinata. A tia v nachaloto e takava. Ili izdurjash , ili ne izdurjash. Zavisi kak si jivial v BG, zavisi s kolko kinti idvash, zavisi kakuv chovek si. Priemash li neshtata ili ne. Ami az i 50 godini da jiveia tuk nikoga niama da priema svinskia nachin po koito si hvurliat chantite po zemiata, posle si gi slagat vurhu krakata i po sedalkite v metroto i avtobusa, triat si obuvkite v sedalkite na avtobusa i metroto,da ne govorim che niakoi smurdiat ujasno:) i che i tuk moje da sleze celia avtobus zaradi 1 murliach kakto e v Sofia po tramvaite.....t.n. ama taka im e praktichno na tabarnacite i udobnosasho71 написа:хохохо, а тук що мислиш, че ще си спокоенmi6ko75 написа:Edinstvennoto,koeto iskam e sutrin da se sabuzdam spokoen,a tova tuk ne moga da postigna...само сутрин като се събудиш си 30$ вътре- наем+храна, за останалите разходи да не говорим. И тези 30$ трябва да се изкарат, щото наема тече, парите в банката виждаш как ти се топят бързо
Та повярвай че първите 2-3 години, ама вуобще няма да си спокоен, понякога и сън няма да те лови...Естествено това е ако си решил да правиш нещо по-съществено де, а не да се слееш с общата овча маса, която верно е много спокойна по линията сутрин метрото-завода-метрото-в къщи-ядене-лягане , 8$ на час и това е, не може да отлепиш по-нагоре. Тия хора верно са спокойни, щом има за ядене

I zashto sa tolkova skupi tia bileti do BG-to, da dojda da piem po edno goliamo, zashtoto tuk na psiho- niama da hodia, a imam nujda ot razpuskane ????!!!

QUI VIVRA, VERRA
Krasi, razpuskai se be dusha! Davai! Izhvarli vsichko koeto te tormozi! Kazvai! Nali za tova sme tuk!
I men me shokira siadaneto po zemiata i hvarlianeto na chanti i drehi, no posle vidiah, che gi perat vseki den i che vzemat dush vseki den i tova vse pak e oblekchenie....
Mozhe da izglezhda nechistoplatno, nov kraina smetka ne e taka - chisti sa horata, niakoi dori izdigat higienata v kult, bez dori da go osaznavat
(t.e. visoka lichna higiena, vkliuchvashta ezhednevni dushove, mine na zabi i dezinfekzirane niakolko pati dnevno, smeniane i prane na drehi vseki den i t.n.)
I men me shokira siadaneto po zemiata i hvarlianeto na chanti i drehi, no posle vidiah, che gi perat vseki den i che vzemat dush vseki den i tova vse pak e oblekchenie....
Mozhe da izglezhda nechistoplatno, nov kraina smetka ne e taka - chisti sa horata, niakoi dori izdigat higienata v kult, bez dori da go osaznavat
(t.e. visoka lichna higiena, vkliuchvashta ezhednevni dushove, mine na zabi i dezinfekzirane niakolko pati dnevno, smeniane i prane na drehi vseki den i t.n.)
- Kan_Tangra
Говори си за балтимор, или където си.canat написа:Krasi, razpuskai se be dusha! Davai! Izhvarli vsichko koeto te tormozi! Kazvai! Nali za tova sme tuk!
Аз такива мърли, като тука никога не предполагах, че мога да видя.
Цвета на раниците, якетата и дънките едвам се познава. Не само, че не са видяли пералня, ами и все едно че са се въргаляли в кал и мръсотия. Особено ръкавите преди лактите и панталоните под коленете са отврат.

pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола