Lub0 написа:Krali Markо, може и на Влади да му се е сторило далечко да ходи до разни планини в Бг-то...
Интересно филче за Бг-то от друга тема
http://www.image.bg/show.php?id=22
Da sym i az v krak s temata, reshish da postna nesto ot drug forum, prosto mila rodna kartinka, daje niama smisyl da hodia do bg na opresnitelni kursove
Съжалявам че пускам темата в този раздел, но ако някой знае ефектовни методи за откриване на краден автомобил нека дава идеи.
Значи случката е следната:
БМВ Х3 чисто ново на по малко от месец - купено на лизинг, от фирма изкарваща си честно и законно средствата, бе отмъкнато насилствено от шофьора му снощи на светофара на околовръстното и Бул. Цар Борис 3ти.
2ма въоръжени апаши са измъкнали човека от джипа и са отпрашили посока Владая. Шофьора е нямал време за никаква реакция и всички документи на автомобила и личните му са останали в якето му на съседната седалка.
Случая е регистриран веднага в МВР.
БМВто е застраховано в Армеец, но при самата застраховка компанията са препоръчали да не слагат GPS защото това щяло да смути електрониката по колата - а кажете ми това на какво го прилича.
И сега нямало как да го открият, ама ако имало GPS щяло да е по-лесно.
Много тъпа история хора, защото ако е на някой дето си върти далаверите с главорежи, наркотрафиканти и т.н. няма да му я пипнат колата, ама като е на честни хора и я налазиха веднага, мамка му Мислех, че са отминали тези времена в страната ни, но явно съм се заблудил.
i sledvat obiasnenia v drug posting kak se tyrsi otkradnata kola v bg
Моята приятелка ми разправи една история, в която крадат нова кола на близък на шефката й, шефката веднага се досетила чия работа е това, звъннала на един от Маргините и го помолила, да върне колата, че така и така ... И колата си е отново при собственика.
Мафията няма разнищване. Но след като застрахователите работят с тях, как да се свръши с тия истории.
Друга история: човек си купува нова кола, отива да я застрахова, пращат го в еди кой си ден да отиде еди къде си с колата, отива и точно в тоя момент колата изчезва, а само застрахователя е знаел за това, къде ще е колата в този момент.
e nema kak da stane, bg prez kriv makaron, no zastoto az taka reshavam