Kiriloff написа:Какво я бистрите повече тая случка ....
Сбивания на събирания са ставали редовно, стават (както показа и този случай) и ще стават .... ако няма такива случки, то събиранията не са на българи.
Що не даваш ли?
Аз бая ходя по български купони & тва е първото сбиване което виждам та ми е интересно. Видях как маргясват човека и ми се иска да разбера кой е виновен и в кво точно. Ако утре тебе те скапат така гот ли щи е или на познатите ти?
Ама как да не обсъждаме това сбиване бееее........ей,човеко Kiriloff ?Ама не сме дошли тука за да си трайкаме когато бият някого.тва в Бг-то беше нормално да се подсмихваме под мустак и да викаме "Ми аре сега ,един тупаник,кво толкоз.......".Ама тука БГ-канадци ли сме или кво???Мен,ако ме питаш трябва тия побойниците да им се обясни ,че манталитета от село да вземат да го забравят тука!!!Щото аман от българи на които варварските навици не могат да им се изкоренят!
Marginal39 написа:Ако утре тебе те скапат така гот ли щи е или на познатите ти?
Затова, който не ходи на такива мероприятия не го ¨скапват¨, а който пък ходи .... направо си има шанса.
Та секи си преценява искам да кажа, като подбира мястото където отива ... дали иска да яде бой или да си прекара добре празника.
Marginal39 написа:Ако утре тебе те скапат така гот ли щи е или на познатите ти?
Затова, който не ходи на такива мероприятия не го ¨скапват¨, а който пък ходи .... направо си има шанса.
Та секи си преценява искам да кажа, като подбира мястото където отива ... дали иска да яде бой или да си прекара добре празника.
Кво искаш да кажеш, че си застрахован против "скапване" щото не ходиш на такива мероприятия ли?
Мамо, недей така, Кирилофф е чувствителен човек а освен тва има чувство за вкус и не се събира с българи за да може да си изкара гот, не е като нас простаците.
Marginal39 написа: ...Та явно човека дето го маргясваха не е бил най-лошия, оная е стояла зад вратата и той я е бутнал с нея, мъжа и бил много боен и му налетял и оня го праснал пръв, оная се юрнала и той я е праснал с удара предназначен за мъжа и ...
Zna4i - ako 4oweka be6e otworil malko po-mo6tno i riazko wratata, tazi udarenata e niamalo waob6te da stane da se nameswa i horata sa 6teli da si se oprawiat po majki edin s drug... a sega kakwo stawa - zaradi edna, kojato e stojala do wratata , za6toto ne i stigalo da osaznae, 4e niakoj moje da re6i da polzwa wratata , edin 4owek bil nabit ot drugi babaiti, ot koito powe4eto nadali se biat sami sre6tu drug 4owek, ama w grupa sa bili mnoo silni.
A sega e interesno da se razbere policiata kakwi merki e wzela sre6tu smel4agite ....
Полицията е ясно кви мерки е зела, след като има жена с разкървавена глава и група свидетели на нейна страна са скапали оня дето е сам, дано само е с паспорт щото иначе може и да им скимне да го екстрадират, те рядко пропускат случай да покажат колко са силни ( особено като е върху безащитен човек).
Еее, чак пък екстрадирване, прекалено е, освен това човекът е бил в окаяно състояние, приели са го в линейката за да му окажат помощ.
Всичко зависи дали някой е подал жалба, ако не всичко си остава така.
Papi написа:Еее, чак пък екстрадирване, прекалено е, освен това човекът е бил в окаяно състояние, приели са го в линейката за да му окажат помощ.
Всичко зависи дали някой е подал жалба, ако не всичко си остава така.
А, Папи, май не си наясно как стои въпорса с мръсните феминистки в Кебек, поинтересувай се от някой който е имал работа с тях -:)
Последно промяна от Marginal39 на Вто Яну 16, 2007 6:41 pm, променено общо 1 път.
Мен,ако ме питаш трябва тия побойниците да им се обясни ,че манталитета от село да вземат да го забравят тука!!!Щото аман от българи на които варварските навици не могат да им се изкоренят!