Търсят се CAD
Търсят се CAD
Ето,4е дойде и нашият ред да търсим CAD.Оказва се обаче,4е няма да е много лесно.Пове4ето change бюра изобщо не разполагат с CAD.Някой има ли идея къде мога да намеря?Конкретно говоря за Варна,защото знам,че в столицата нещата стоят по съвсем друг на4ин. 

- hullboy
- Изгонен от форума
Zdr.
Haide da se vkluchat i ekspertite a vie sami si pretsenete.
Dori i da si namerite CAD v BG vi garantiram che ste sa po skapi ot realnata im pazarna tsena.
Za da smetna po tochno mi trjbva tsena na kojato vi gi prodavat v Bg, Canadskite dolari no ste se opitam da vi kaza kolko ste vi struvat na alternativno mjasto za da sravnite.
Ako vi haresva mi pratete L.S i ste se razberem
Kupuvate si USD v momenta se prodavat za 1.51 v BG
Primera e sas 100 no moze da bade kakvat si iskate suma
Sas 151 Lv si kupuvate 100 USD
Tezi 100 USD mi gi prastate ili donasjate i za tjah poluchavate 100 USD * 1.168 CAD = 116.80 CAD
151 Lv kolkoto ste dali / 116.80 CAD = 1.2928 lv vi struva 1 CAD bez da hodite njakolko pati bez da se zanimavate samo si kupuvate USD
Ako tova ili drugo buro vi gi predlaga za poveche ot 1.2928 lv za 1 CAD znachi tova e po losh variant za vas.
Pozdravi
Hullboy
Haide da se vkluchat i ekspertite a vie sami si pretsenete.
Dori i da si namerite CAD v BG vi garantiram che ste sa po skapi ot realnata im pazarna tsena.
Za da smetna po tochno mi trjbva tsena na kojato vi gi prodavat v Bg, Canadskite dolari no ste se opitam da vi kaza kolko ste vi struvat na alternativno mjasto za da sravnite.
Ako vi haresva mi pratete L.S i ste se razberem
Kupuvate si USD v momenta se prodavat za 1.51 v BG
Primera e sas 100 no moze da bade kakvat si iskate suma
Sas 151 Lv si kupuvate 100 USD
Tezi 100 USD mi gi prastate ili donasjate i za tjah poluchavate 100 USD * 1.168 CAD = 116.80 CAD
151 Lv kolkoto ste dali / 116.80 CAD = 1.2928 lv vi struva 1 CAD bez da hodite njakolko pati bez da se zanimavate samo si kupuvate USD
Ako tova ili drugo buro vi gi predlaga za poveche ot 1.2928 lv za 1 CAD znachi tova e po losh variant za vas.
Pozdravi
Hullboy
- hullboy
- Изгонен от форума
Viz sega kakvo napisa.
A kato gi imat sled 20 dni ti garantiram che tsenata ste e druga. Ako njakoi ti dava za 1.29 gi vzimai bez da se zamisljash.
Viz tova:
Koe e po dobre 116.80 koeto az ti predlagam ili 115.30 za 100 USD koeto ti predlaga bankata?
Te v takav sluchai moze i 1.25 da napishat kato gi njamat. Kakvo znachenie ima za kolko gi prodavat kato gi njamat?продава CAD на 1.29,но нямат нали4ност.
A kato gi imat sled 20 dni ti garantiram che tsenata ste e druga. Ako njakoi ti dava za 1.29 gi vzimai bez da se zamisljash.
Viz tova:
Tova oznachava che za 100 USD ti davat samo 115.3а сравнение Скотибанк във Ванкувър ги продава при курс 1.153 за USD.
Koe e po dobre 116.80 koeto az ti predlagam ili 115.30 za 100 USD koeto ti predlaga bankata?
-
Хъли, аз ли не съм се събудил още или що?
Как му ги предлагаш тия долари на човека? Да вземе самолета да дойде до Отава ли? Или да направи няколко трансферчета WU?
Ako искам да обменя 10 000 УСД в КАД и съм в Бг колко ще ми излязат WU таксите до теб и обратно, а? :idea:
Как му ги предлагаш тия долари на човека? Да вземе самолета да дойде до Отава ли? Или да направи няколко трансферчета WU?
Ako искам да обменя 10 000 УСД в КАД и съм в Бг колко ще ми излязат WU таксите до теб и обратно, а? :idea:
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
-
Пробвай в следните две банки, те предимно имат канадски долари. Банките са Биохим и Булбанк, аз от там си ги купих като идвах и бяха на много изгоден курс. Имаха в наличност и то в далеч по-малък град, В. Търново. Късмет и незнам за CAD, но си вземи чадър, че това във Ванкувър ще ти трябва най-много 

CAD Канадски долар Купува 1.252 Продава 1.294 Дата 9.01.2007
http://www.bulbank.bg/index.jsp?id=5.1
мисля, че коментарът е излишен
( това е в брой )
http://www.bulbank.bg/index.jsp?id=5.1
мисля, че коментарът е излишен
( това е в брой )
пак сме тук