Търсят се CAD

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
flyfish

Търсят се CAD

Мнение от flyfish »

Ето,4е дойде и нашият ред да търсим CAD.Оказва се обаче,4е няма да е много лесно.Пове4ето change бюра изобщо не разполагат с CAD.Някой има ли идея къде мога да намеря?Конкретно говоря за Варна,защото знам,че в столицата нещата стоят по съвсем друг на4ин. :roll:
pufa

Мнение от pufa »

Ние си купихме от Варчев-бюрото, което е срещу Орбита на ъгъла на Македония и Мария Луиза.Казахме, че искаме по-голямо количество и така на 3 пъти ходихме и вземахме.Спомням си, че момичето се казваше Севдалина. Опитайте!
flyfish

Мнение от flyfish »

Добър курс ли ви предложиха?
pufa

Мнение от pufa »

Да, на добър курс ни ги дадоха. Неудобството беше единствено, че трябваше да ходим няколко пъти да ги взимаме, докато ги съберат.
Но вие , ако се свържете със нея тя ще ви има предвид и дори тя ще ви звъни като ги е набавила.Точна е.
Кога заминавате? И къде?
flyfish

Мнение от flyfish »

Ванкувър,летим на 09.02 от София.
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Zdr.

Haide da se vkluchat i ekspertite a vie sami si pretsenete.

Dori i da si namerite CAD v BG vi garantiram che ste sa po skapi ot realnata im pazarna tsena.

Za da smetna po tochno mi trjbva tsena na kojato vi gi prodavat v Bg, Canadskite dolari no ste se opitam da vi kaza kolko ste vi struvat na alternativno mjasto za da sravnite.
Ako vi haresva mi pratete L.S i ste se razberem

Kupuvate si USD v momenta se prodavat za 1.51 v BG

Primera e sas 100 no moze da bade kakvat si iskate suma
Sas 151 Lv si kupuvate 100 USD
Tezi 100 USD mi gi prastate ili donasjate i za tjah poluchavate 100 USD * 1.168 CAD = 116.80 CAD

151 Lv kolkoto ste dali / 116.80 CAD = 1.2928 lv vi struva 1 CAD bez da hodite njakolko pati bez da se zanimavate samo si kupuvate USD

Ako tova ili drugo buro vi gi predlaga za poveche ot 1.2928 lv za 1 CAD znachi tova e po losh variant za vas.

Pozdravi

Hullboy
flyfish

Мнение от flyfish »

Чейндж бюро МОДУС във Варна продава CAD на 1.29,но нямат нали4ност.При суми над 10 000 има и преферентни курсове.За сравнение Скотибанк във Ванкувър ги продава при курс 1.153 за USD.
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Viz sega kakvo napisa.
продава CAD на 1.29,но нямат нали4ност.
Te v takav sluchai moze i 1.25 da napishat kato gi njamat. Kakvo znachenie ima za kolko gi prodavat kato gi njamat?
A kato gi imat sled 20 dni ti garantiram che tsenata ste e druga. Ako njakoi ti dava za 1.29 gi vzimai bez da se zamisljash.

Viz tova:
а сравнение Скотибанк във Ванкувър ги продава при курс 1.153 за USD.
Tova oznachava che za 100 USD ti davat samo 115.3
Koe e po dobre 116.80 koeto az ti predlagam ili 115.30 za 100 USD koeto ti predlaga bankata?
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

Хъли, аз ли не съм се събудил още или що?

Как му ги предлагаш тия долари на човека? Да вземе самолета да дойде до Отава ли? Или да направи няколко трансферчета WU?

Ako искам да обменя 10 000 УСД в КАД и съм в Бг колко ще ми излязат WU таксите до теб и обратно, а? :idea:
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
pepiliverpool

Мнение от pepiliverpool »

Пробвай в следните две банки, те предимно имат канадски долари. Банките са Биохим и Булбанк, аз от там си ги купих като идвах и бяха на много изгоден курс. Имаха в наличност и то в далеч по-малък град, В. Търново. Късмет и незнам за CAD, но си вземи чадър, че това във Ванкувър ще ти трябва най-много :lol:
VenV
Обратна връзка:

Мнение от VenV »

Vij kursovete za CAD i US v Canada i BG i ako razlikata ne ti haresva
moje da doidesh s USD. Tuk moje da si otvorish smetka v USD ili da ti gi obmeniat po bankov kurs, koito po moi nabludenia e mnogo dobar.
A moje i kombinatzia ot dvete.
ilka

Мнение от ilka »

CAD Канадски долар Купува 1.252 Продава 1.294 Дата 9.01.2007
http://www.bulbank.bg/index.jsp?id=5.1
мисля, че коментарът е излишен
( това е в брой )
пак сме тук :-)
flyfish

Мнение от flyfish »

БИОХИМ днес курс продава 1.294.А уважаемите ВАРЧЕВ се опитват да ми продадат CAD на 1.33 :twisted: .Да си ги......
flyfish

Мнение от flyfish »

След няколко телефонни обаждания се оказа,4е банките само си имат курсове за CAD,но нямат CAD.Нали4ността на CAD и в двете банки към момента се сведе до 1400 CAD :lol: .
nikito

Мнение от nikito »

ок. да питам и аз..... за ДСК нещо да кажете?
към хълбой,
сметни ми курс кад за евро?
да речем за 1000 евро колко кад ще получа.

друг въпрос: ако обърнеш валутата в кад, но не я носиш в кеш а в травел чек как е?
става ли така.....
Заключено