Бивш имигрант написа книга

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

canat написа:jovani, da ne bi ti da si pisal knigata? :lol:
Абсолютно не е той. Джолани (да ме извинява Стони, че плагиатствам) щеше да напише шедьовър. ;) :lol: :rotfl:
jovani

Мнение от jovani »

Още не съм :) За радост имам достатъчно много друга работа за да се изявявам и на този фронт.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
bateto

Мнение от bateto »

малко извън темата имам един въпрос ,защо не изписвате правилно никовете на потребителите които са се регистрирали във форума,скарни сте с правописа ли или сте пропуснали в първите си 7 години на възпитание урока за коректно общуване,а Мр. Пийг. :D
Stoyan_Chonev

Мнение от Stoyan_Chonev »

jovani написа:
Още не съм :) За радост имам достатъчно много друга работа за да се изявявам и на този фронт.
Аааъ добре, че не си и на фронта :rotfl:
jovani

Мнение от jovani »

Ами на мен не ми пречи да ме наричат както им дойде, стига да се разбира за кого става въпрос - така или иначе това ми е псевдоним, а и за късмет нямам лоши спомени от произнасянето на истинското ми име в Канада - щото е кратко и ясно. Но напоследък ми викат "Айвън дъ терибъл", ама така ми викаха и в Италия - не знам защо.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
jovani

Мнение от jovani »

Stoyan_Chonev написа:
jovani написа:
Аааъ добре, че не си и на фронта :rotfl:
Спомняте ли си вица: попитали една мома дали е девствена, тя се замислила и рекла: Още не съм!
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

bateto написа:малко извън темата имам един въпрос ,защо не изписвате правилно никовете на потребителите които са се регистрирали във форума,скарни сте с правописа ли или сте пропуснали в първите си 7 години на възпитание урока за коректно общуване,а Мр. Пийг. :D
Този подход е само към онези, които страдат от разклоняване на виртуалната личност, мосю Батка, но не го приемай толкова лично. ;) :lol: :rotfl:
bateto

Мнение от bateto »

А Джовани ,ако беше във френско щяха да ти казват ;натариб; Аз отначало много се чудех на тая непозната думичка дето ми я лепваха навсякъде като етикет към името,но след кратка справка с френско-българския речник ми се изясниха нещата. :D Това обаче аз лично съм го възприемал като комплимент ,защото новите ми кръстници винаги са били много добре разположени към моята натура ,докато тук във форума новите кръстници го правят в знак на протест/разбирай раздразнителност/ с/у чуждото и различно мнение,което за мен означава и двете -синдром за ниско самочувствие и комплекс за малоценност. :wink:
jovani

Мнение от jovani »

На Италиянски е "интерибилле"
Stoyan_Chonev

Г-н Шматката, на мен си ми идва от вътре, явно е от първите 7 години в които са ме учили да казваш нещата такива кавито ги усещаш.Нищо повече а и не е нужно :D

/извинявай батка ама не се стърпях много е гот така името ти, за смях/
Последно промяна от Stoyan_Chonev на Пет Дек 29, 2006 7:43 pm, променено общо 1 път.
ka

Мнение от ka »

Az pak tolkova si haresah narizatelnoto,4e dori si go slojih za podpis!
4ervena 6ap4i4a
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

bateto написа:... докато тук във форума новите кръстници го правят в знак на протест/разбирай раздразнителност/ с/у чуждото и различно мнение,което за мен означава и двете -синдром за ниско самочувствие и комплекс за малоценност. :wink:
Батка, ако бурният смях през сълзи е проява на комплекс за малоценност, то тогава аз сигурно съм най-големия комплексар. :lol: :rotfl: :rotfl:
jovani

Мнение от jovani »

Между другото псевдонима ми няма нищо общо с Италия - така ми викаше един познат в УНСС-то и си ми остана. На Италиянски GIOVANNI oзначава нещо като "млад", "мъжествен", също и Йоан (Иван), но в някакъв по-остарял вариянт. Но да не разводняваме темата...
Stoyan_Chonev

GIOVANNI - това през моя прочит ми мяза на ГОВНЯНИ

..не се сърдете ама така ми се вижда 8)
jovani

Мнение от jovani »

Stoyan_Chonev написа:GIOVANNI - това през моя прочит ми мяза на ГОВНЯНИ

..не се сърдете ама така ми се вижда 8)
Ти като гледам още не си се научил да се изразяваш правилно :lol: - иначе много те бива да пускаш разни неразбираеми сентенции, но не съм прочел особенно мъдри слова и добри съвети от твоя страна - според теб на кого помагаш по този начин? Надявам се не се сърдиш на откровеността ми.
Заключено