canat написа:jovani, da ne bi ti da si pisal knigata?
Още не съм За радост имам достатъчно много друга работа за да се изявявам и на този фронт.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
малко извън темата имам един въпрос ,защо не изписвате правилно никовете на потребителите които са се регистрирали във форума,скарни сте с правописа ли или сте пропуснали в първите си 7 години на възпитание урока за коректно общуване,а Мр. Пийг.
Ами на мен не ми пречи да ме наричат както им дойде, стига да се разбира за кого става въпрос - така или иначе това ми е псевдоним, а и за късмет нямам лоши спомени от произнасянето на истинското ми име в Канада - щото е кратко и ясно. Но напоследък ми викат "Айвън дъ терибъл", ама така ми викаха и в Италия - не знам защо.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
canat написа:jovani, da ne bi ti da si pisal knigata?
Още не съм За радост имам достатъчно много друга работа за да се изявявам и на този фронт.
Аааъ добре, че не си и на фронта
Спомняте ли си вица: попитали една мома дали е девствена, тя се замислила и рекла: Още не съм!
bateto написа:малко извън темата имам един въпрос ,защо не изписвате правилно никовете на потребителите които са се регистрирали във форума,скарни сте с правописа ли или сте пропуснали в първите си 7 години на възпитание урока за коректно общуване,а Мр. Пийг.
Този подход е само към онези, които страдат от разклоняване на виртуалната личност, мосю Батка, но не го приемай толкова лично.
А Джовани ,ако беше във френско щяха да ти казват ;натариб; Аз отначало много се чудех на тая непозната думичка дето ми я лепваха навсякъде като етикет към името,но след кратка справка с френско-българския речник ми се изясниха нещата. Това обаче аз лично съм го възприемал като комплимент ,защото новите ми кръстници винаги са били много добре разположени към моята натура ,докато тук във форума новите кръстници го правят в знак на протест/разбирай раздразнителност/ с/у чуждото и различно мнение,което за мен означава и двете -синдром за ниско самочувствие и комплекс за малоценност.
Г-н Шматката, на мен си ми идва от вътре, явно е от първите 7 години в които са ме учили да казваш нещата такива кавито ги усещаш.Нищо повече а и не е нужно
/извинявай батка ама не се стърпях много е гот така името ти, за смях/
Последно промяна от Stoyan_Chonev на Пет Дек 29, 2006 7:43 pm, променено общо 1 път.
bateto написа:... докато тук във форума новите кръстници го правят в знак на протест/разбирай раздразнителност/ с/у чуждото и различно мнение,което за мен означава и двете -синдром за ниско самочувствие и комплекс за малоценност.
Батка, ако бурният смях през сълзи е проява на комплекс за малоценност, то тогава аз сигурно съм най-големия комплексар.
Между другото псевдонима ми няма нищо общо с Италия - така ми викаше един познат в УНСС-то и си ми остана. На Италиянски GIOVANNI oзначава нещо като "млад", "мъжествен", също и Йоан (Иван), но в някакъв по-остарял вариянт. Но да не разводняваме темата...
Stoyan_Chonev написа:GIOVANNI - това през моя прочит ми мяза на ГОВНЯНИ
..не се сърдете ама така ми се вижда
Ти като гледам още не си се научил да се изразяваш правилно - иначе много те бива да пускаш разни неразбираеми сентенции, но не съм прочел особенно мъдри слова и добри съвети от твоя страна - според теб на кого помагаш по този начин? Надявам се не се сърдиш на откровеността ми.