отхвърлена молба

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nushana

отхвърлена молба

Мнение от nushana »

Получихме разпечатката от интервюто,в която са описани точките и това,че не ни стигат.Това го разбрахме още на интервюто ,но не ми е ясно,това означава ли,че ни закриват досието,или можем да бъдем поканени отново,след още учене на френски?Нищо не пишат за такава възможност.
Аватар
Igor
Обратна връзка:

Re: отхвърлена молба

Мнение от Igor »

nushana написа:Получихме разпечатката от интервюто,в която са описани точките и това,че не ни стигат.Това го разбрахме още на интервюто ,но не ми е ясно,това означава ли,че ни закриват досието,или можем да бъдем поканени отново,след още учене на френски?Нищо не пишат за такава възможност.
То че ще трябва да си доучите френски е ясно. :D
Доколкото си спомням, преди повече от година го премахнаха този вариант с доучаването, и документите трябва да се подадът отново. Щом не го пише в официалния отказ, значи няма такава възможност.

Съжалявам ако те разочаровах с този одговор. :roll:
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
vanio

Мнение от vanio »

triabwa da podadete otnowo dokumenti, kato mojete da go naprawite wednaga i da deklarirate po - wisoko niwo na frenskia. dokato doide wreme za nowoto interwiu, sys sigurnist shte ste go postignali. inache dosieto wi shte e syshtoto, kato shte otchetat promenenite pokazateli. Pone pri men taka beshe no na men mi otkazaha oshte predi interwuito kogato prashtah dokumenti za pyrwi pyt. Na interwiuto widiah che izwadi i starite dokumenti. A i nomera na dosieto beshe syshtia. Za tiah towa e polojitelen faktor che ne se okazwate - towa dokazwa motiwaciata wi. Neudobstwoto e che triabwa da se plashtat taksite za razglejdane otnowo...:) no kakto se kazwa celta oprawdawa sredstwata :) (pone w tozi sluchai)
vanio
George

Мнение от George »

Íå ñå îòêàçâàéòå è ïîäàéòå îòíîâî äîêóìåíòè,êàòî íàïðàâèòå âúçìîæíîòî è ñè óâåëè÷èòå òî÷êèòå-íàïðèìåð ïî-âèñîêè íèâà íà ôðåíñêè åçèê è ò.í.
Èìàì ïîçíàòè,êîèòî òðè ïúòè ñè ïîäàâàõà äîêóìåíòèòå è íèêîãà íå ñå îòêàçàõà è òàêà íàêðàÿ óñïÿõà.Ïîæåëàâàì Âè ìíîãî êúñìåò!!!
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Подайте,но прегледайте добре точките.Възможно е само френският да не ви достига при събирането на точките.
Успех!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
canat

Мнение от canat »

nushana,
kato poglednete разпечатката от интервюто - koe ne vi dostiga?
Tochkite za obrazovanie, stazh, ezik, vazrast ili adaptivnost?
Заключено