отхвърлена молба
отхвърлена молба
Получихме разпечатката от интервюто,в която са описани точките и това,че не ни стигат.Това го разбрахме още на интервюто ,но не ми е ясно,това означава ли,че ни закриват досието,или можем да бъдем поканени отново,след още учене на френски?Нищо не пишат за такава възможност.
Re: отхвърлена молба
То че ще трябва да си доучите френски е ясно.nushana написа:Получихме разпечатката от интервюто,в която са описани точките и това,че не ни стигат.Това го разбрахме още на интервюто ,но не ми е ясно,това означава ли,че ни закриват досието,или можем да бъдем поканени отново,след още учене на френски?Нищо не пишат за такава възможност.

Доколкото си спомням, преди повече от година го премахнаха този вариант с доучаването, и документите трябва да се подадът отново. Щом не го пише в официалния отказ, значи няма такава възможност.
Съжалявам ако те разочаровах с този одговор.

Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
triabwa da podadete otnowo dokumenti, kato mojete da go naprawite wednaga i da deklarirate po - wisoko niwo na frenskia. dokato doide wreme za nowoto interwiu, sys sigurnist shte ste go postignali. inache dosieto wi shte e syshtoto, kato shte otchetat promenenite pokazateli. Pone pri men taka beshe no na men mi otkazaha oshte predi interwuito kogato prashtah dokumenti za pyrwi pyt. Na interwiuto widiah che izwadi i starite dokumenti. A i nomera na dosieto beshe syshtia. Za tiah towa e polojitelen faktor che ne se okazwate - towa dokazwa motiwaciata wi. Neudobstwoto e che triabwa da se plashtat taksite za razglejdane otnowo...
no kakto se kazwa celta oprawdawa sredstwata
(pone w tozi sluchai)

vanio
- estoyanova
- Обратна връзка: