Anketa za ili protiv EU

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено

Za ili protiv EU ste?

ZA!!!
41
71%
Protiv!!!
15
26%
Niamam mnenie!!!
2
3%

Общо гласове: 58
becks

Мнение от becks »

bateto написа: haus a going bari
bateto написа: uats ap
disis veri gut

:dent: :rotfl: :dent:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Никой явно не си дава сметка колко трагедия се съдържа в простичкия факт, около който всички виждам се обединиха, че влизането в ЕС е единствения шанс България да се оправи. Това за мен е наистина най-жалкото, с което може да се свърже страната ни. За пореден път някой друг трябва "да ни оправя". За пореден път бъдещето на толкова хора трябва да зависи не от тях самите, а от някой и от нещо друго... :?
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

MrGeek, българинът е фурнаджийска лопата - винаги се наглася според тоя, който я върти!
И точно заради това си го заслужаваме! :evil:
Не страдай излишно...
А и не е чак толкова зле, че ще ни дои още един господар... Според националната ни психология - той ще ни дои, но и ще ни пази.
На мен само ми е жал за тези, които си въобразяват, че сме хванали Господ за шлифера /Прости ми Господи! :lol: / и сега чакат мед и масло да им текне от небето...
А казвам, че "не е чак толкова зле", защото и сега цените ни са равностойни на европейските, а се оправяме с българските заплати.
Винаги съм била против влизането, но от една година преосмислям... Ако стане по-зле - няма да стане много по-зле...ако е за добро - добре ни дошло! Защото нямаме алтернатива - никой не те пита искаш ли - не щеш ли! Политиците ни са сигурни, че не сме дозрели за референдуми...
А и както вече споменах - народопсихологията ни е изключителен феномен! Ако никой не ни манипулира - ние сами ще си го правим... А "великите"ни битки от историята - по-ми приличат на промивка на мозъка и опит да се създаде някаква национална гордост /което принципно никак не е лошо!/... Но сме си овце! :evil:
Изображение
Stoni

Мнение от Stoni »

Daaa vigdam, mnogo poniknali semencaaaa....
Neka da porasnat o6te malko i 6te se prebroim, za da vleznem vqv vtora seriq na filma "Krokozianeca". :D 8)
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Abe wie zashto iskate BG da wleze w EU wi se chudja? Za da se oprawi stranata (sirech njakoj drug da ni oprawi) ili wie da mozhete da otidete da rabotite w Ewropa bez rabotni vizi?

P.S. Prostawam ti tornado, no tuka mozhe da mi wikash i Lub0.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Защо не и за двете ?

Като не сме способни да се "оправиме" сами, по-добре е някой да ни "оправи". Иначе ще си останем в 3-тия свят за дълго време.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

E kak hem shte rabotish njakade w ewropa, hem shte stoish w oprawenata BG? ili shte gi wartish edin mesec nawan, edin obratno w BG?
Lub0 for President!
###############
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Koj tuka shteshe da raboti na 1wi January 2007 w Anglija i Irlandija, che ne si spomnjam, pak i me marzi da tarsja nazad?

Великобритания не отвори трудовия си пазар за българи:

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=954831

Mozhe obache da otide w Polsha :)
Lub0 for President!
###############
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Lub0 написа:E kak hem shte rabotish njakade w ewropa, hem shte stoish w oprawenata BG? ili shte gi wartish edin mesec nawan, edin obratno w BG?
Никъде не съм казал, че аз ще ги правя и двете неща.

За разлика от теб, аз се радвам когато нещо добро се случи на България, независимо от това дали съм или не съм ЛИЧНО облагодетелстван от това.

Съжалявам ако ти е трудно да го разбереш, но вината не е моя. Просто различен начин на мислене.
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Аз искам Сидеров да стане президент, да построи цигански трудов лагер по средата на ЕС, да снабдава съюза с безплатна работна ръка и всички да се оправим. Останалите българи ще си купуват хляба с милиардите, дето ще ни ги дават срещу циганите, които предоставяме напълно безплатно всъщност. :rotfl: Току-що ми разказаха за вчерашната конференция, как Първанов самодоволни се е изцепил: :" тази вечер беше 4 февруари за десницата", а Сидеров бил неузнаваем - културен и нито следа от арагантността му. След това изказване на Първанов има голяма вероятност всички, които са имали участие на 4-ти февруари да гласуват за Сидеров. Голям цирк се заформя.
Let it go...
Аватар
totev

Мнение от totev »

ето как един истински българин/ картинка по немските представи за нас / рекламира любим български продукт
Изображение
и аз искам Волен-Президент, и фолк звезда да рекламира саламуреното
...мразя мастика без айрян...
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

filipne, kak pozna, che ne iskam BG-to da se oprawi? Az prosto sam realist i ne sam si slozhil rozowite ochila...
Lub0 for President!
###############
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

totev, tochno towa e ironijata. W Kanada ni imat za ewropejci, a w Ewropa za cigani...
Lub0 for President!
###############
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Lub0 написа:filipne, kak pozna, che ne iskam BG-to da se oprawi? Az prosto sam realist i ne sam si slozhil rozowite ochila...
Ха-ха ! Точно ти ли ? Ама за Канада си ги носиш нон-стоп. Даже и когато спиш :lol: :lol: :lol:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

W momenta goworim kak BG-to shte se oparwi s prisaedinjawaneto i w Ewropa, kade namesi Kanada ili pak neshto se obarka ;)
Lub0 for President!
###############
Заключено