Anketa za ili protiv EU
- hankroum
- Обратна връзка:
Anketa za ili protiv EU
kakto vsi4ki znaete BG 6te stane 4len na EU.
kak mislite dobre li 6te e za Bulgaria i bulgarite ili 6te ima tejak efekt kakto stana s naskoro prisaedinilite se 4lenki kato Poland naprimer
kak mislite dobre li 6te e za Bulgaria i bulgarite ili 6te ima tejak efekt kakto stana s naskoro prisaedinilite se 4lenki kato Poland naprimer
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Re: Anketa za ili protiv EU
Поланд без ЕС сигурно щеше да е като Белорусия, а може би и по-зле защото няма кой да я спонсорира с евтин газ и петрол.hankroum написа:kakto vsi4ki znaete BG 6te stane 4len na EU.
1 -Sori za latinicata no ne se poqwqwa kop4eto da obyrna na kirilica.hankroum написа:kakto vsi4ki znaete BG 6te stane 4len na EU.
Ami za nqkoi ste e po dobre za nqkoi ste e po zne - Spasenie za wsi4ki nqma i NIKGOGA nqma i da ima.
Do sega parite otiwaxa pri edni sled 2007 ste se porazmesti potoka - ina4e za obiknoweniq 4owek nqma kakwo da 4aka -i w 100 EU i neznam si kakwo da wleze BG -za da mu stane po dobre trqbwa da se pogriji sam
za sebe si.

Не желая, когато минавам през митницата на летището да ме делят на - "тези които са европейци" и - "онези от боклука"... и щом съм официално облечена, само с миниатюрна дамска чанта в ръка, минавам същата граница за втори път през последните 2 месеца, а съм от "онези от боклука", значи будя невероятно подозрение - първо къде са ми дисагите и дрипите и после к`во пак ще я върша там!

Така че - мразя ги европейците и за това вече искам да влезем в EU !

То пък като че ли има значение какво мислим. Те политиците решиха да влизаме в ЕС без да ни питат.hankroum написа:kakto vsi4ki znaete BG 6te stane 4len na EU.
А че за населението ще е по-зле - спор няма.
Ама дано да има положителен ефект в дългосрочен план.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
bateto написа:Estestvenno,4e ZA v moj li4en plan.Sega ,ako reka moga da otida da jiveq na nqkoe po priqtno mesto ot Kanada ,naprimer Ispaniq i s Bg. pasport moga da zapo4na rabota kato bql 4ovek,dokato s kanadskiq moga da se snimam samo ili da gargq na 4erno za mizerni pari.
Batka, ot kojto stava, stava i v Kanada, ot kojto nestava, nestava

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Твърдо ЗА !
И то не защото лично аз ще имам някаква непосредствена полза от това, а защото България и българите ще спечелят от това.
Както и преди съм писал, според мен ползите за България и българите са следните:
1/ Свободно придвижване и възможност за работа в ЕС ( до макс. 7 всички държави в ЕС ще са разрешили българи да работят официално)
2/ Реформиране на държавните структури съобразно изискванията на ЕС. Искат не искат БГ политиците ще трябва да го направят. А те определено не биха го направили сами, без натиск от ЕС.
3/ Нарастване на чуждестранните инвестиции поради нарастнало доверие от тяхна страна и поради възможността за навлизане на Европейския Пазар и то в страна с (все още) евтина работна ръка.
4/ Пряк достъп до огронмия Европейски пазар за БГ стоките.
5/ Достъп до значителни Европейски финансови фондове
Честно казано не виждам какво би загубила България от членството си в дългосрочен план.
И то не защото лично аз ще имам някаква непосредствена полза от това, а защото България и българите ще спечелят от това.
Както и преди съм писал, според мен ползите за България и българите са следните:
1/ Свободно придвижване и възможност за работа в ЕС ( до макс. 7 всички държави в ЕС ще са разрешили българи да работят официално)
2/ Реформиране на държавните структури съобразно изискванията на ЕС. Искат не искат БГ политиците ще трябва да го направят. А те определено не биха го направили сами, без натиск от ЕС.
3/ Нарастване на чуждестранните инвестиции поради нарастнало доверие от тяхна страна и поради възможността за навлизане на Европейския Пазар и то в страна с (все още) евтина работна ръка.
4/ Пряк достъп до огронмия Европейски пазар за БГ стоките.
5/ Достъп до значителни Европейски финансови фондове
Честно казано не виждам какво би загубила България от членството си в дългосрочен план.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Не е 7 години минимум а максимум !Lub0 написа:Izpusnahme shansa da se oprawim sami, sega shte chakame njakoj da ni oprawi i da ni pozwoli da mu rabotim sled 7 godini minimum, i na towa ako ne mu wikate diwo, neznam...
"da ni pozwoli da mu rabotim" - ами те и тука ти позволяват да им работиш - не виждам каква е разликата.