Leleee vie me utepante!!!!! A az se 4udq zasto v 10h sutrinta tq mi otgovarq sus sunen glas i mi kazva da se obadq sled 12 da mi dade telefon na koito da se obadq za da si angajiram 4as.... a tq bila v Vankuver ...lele kakvi epiteti mi idvat na ustata..i ne samo epiteti!!!!Aide stiga kebekarsko-bulgarska turgastina!!!Do gu6a mi doide!!!
Kanuk,ste ti dam edin telefon za prevod ot ruski na frenski-stava i za bulgarski ,probvali sme,i az smqtam da si legaliziram prevoda pri tazi jena
(514) 733-34-40 Жана-рускиня.Говори френски,за английски не зная!!! Good luck!!!
Prevodach ot bg na fr v Montreal ili Ottawa, please
Vladi64, mnogo ti blagodarya za poleznoto info! Az kato sam na zor sashto moga da govorya na frenski, ai na ruski, taka che shte se razberem s Jana vse nyakak
A, za Radoslavova, az misleh, che ti si znaesh, che tya e vav Vancouver. Abe, spoko, ne se yadosvay, nishto novo pod slanceto.

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

oste edna ruskinia
Ето координатите и на още една рускиня, чиито услуги ползвах и съм много доволна. Може и някой друг да има нужда от такива услуги.
Elena Rif 514 483 6421 Cell 514 8160631
6950 Cote, St Luc Road 1005
Montreal
Говори френски, английски, руски.. Разбира български.
Elena Rif 514 483 6421 Cell 514 8160631
6950 Cote, St Luc Road 1005
Montreal
Говори френски, английски, руски.. Разбира български.
Izprevariha me! Absolutno preporachvam ruskiniata Elena Rif sas sushtite koordinati.Pri neia napravih nai-razlichni prevodi koito mi poslujiha pred nai-razlichni instancii vkl. i MRCI.Tia e otoriziran prevodach i vzima mnogo tunko. Uspeh!
---------------------------------------------------
Popitaha me shto sum zmey? Shtot sum goliam i mi e goliam!
---------------------------------------------------
Popitaha me shto sum zmey? Shtot sum goliam i mi e goliam!