Айде на новия Онлайн-тест :)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
ivanko13
Модератор

Айде на новия Онлайн-тест :)

Мнение от ivanko13 »

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Аз го минах на прима виста и отговора беше положителен. Големия акцент е върху професионалните умения. Липсва отметката за приятел в Квебек. Също така на езиковите нива е написан и цифровия еквивалент.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

и какво стана сега? обърнаха ми досегашните представи за точките наобратно... Ако това не важи за тези които са вече викнати на интервю бива, ако не, пак да сядаме на калкулаторите
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Все пак Квебек не е единственият вариант!Да го дхат бе!Само гледат какво да променят!С техните 0 точки ми плюят на образованието и 7 години стаж!Защо аз да трябва да играя по тяхната свирка?Я у лево!Да си държат там химиците и да им се радват!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
renata12

OOO

Мнение от renata12 »

Аз ли правилно не разбирам или те наистина изискват декларациатя от приятел с първите документи
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Хехех! Спокойно бе хора! Не виждам какво толкова ново, страшно и притеснително има в новия on-line тест !!! Според мен така както е в момента е много по-ясен и прецизен. А друг е въпроса, че тези,които вече имаме насрочено интервю тези промени( за съжаление) не ни касаят. "Кълвете" френски и успех по-нататък на интервютата! :beer: :wink:
helen

Мнение от helen »

и аз се обърках много.

някой може ли да ми каже дали нашето образование Туризъм (бакалавър) може да се смята за някое от техните. Те имат и Hotel Management Techniques и Tourism Techniques.

Към кое ли ще причислят нашето (учи се повече Hotel Management, но си се казва Туризъм)?
:nenam:
mikemastercorp
Обратна връзка:

Мнение от mikemastercorp »

Helen, спокойно, с туризма всичко си е ок. Няма нужда от приравняване, а особено за хората които наистина си разбират от специалността. Самия факт, че има нещо изброено с туризъм, ти дава възможността да го избереш, ако минаваш теста. В смисъл, няма как да знаят повече за предметите изучавани, освен от това, описано в дипломата ти. И аз съм с туризъм - Организация и управление на хотели и ресторанти, и честно да ти кажа, не знам в коя категория попадам, но още по-честно казано - не ми и пука :wink:

Нека се представим добре на интервюто, а после ще мислим :)

Успех на всички минали и предстоящи.
Az znam che ti znaesh che az znam :)
Stamenkova

Мнение от Stamenkova »

Zdr na vsi4ki.
Prawq nowiq test, no toi uporito mi otkazwa you do not seem to meet the Québec selection criteria

:roll: :roll: :roll: :roll:
Kakwo stawa neznam ? Ug po-lesno 6tqlo da stawa ama nqma takowa ne6to za galost :roll:

Ako ima nqkoi koito da mi pomogne s popalvaneto mu 6te sam mn ama mn Blagodarna.
Аватар
Helena

Мнение от Helena »

Пробвай с по-високо ниво на френски и англ.
Ти какви нива посочи?
Stamenkova

Мнение от Stamenkova »

az poso4ih frenski-7 za govorene, 7 za razb-ne, a za english 5-8za gov-na i 5-8 za razb-ne

no mai ne e dostata4no
mikemastercorp
Обратна връзка:

С 4/5 устен и френски минахме интервюто според въпросника, само искам да отбележа, че тези които са правили Questionaire са си оставили ръцете. Нека някой да се опита да си избере втора специалност, придобита по време на средното образование както съм аз, и му пожелавам огромен успех да успее да го направи. Аз пробвах и с Internet Explorer, и с Mozilla Firefox, Opera, но уви. Значи избирам си средно според годините, после си избирам както при висшето Туризъм, и след Search, познайте - нищо. Добре, викам може да не е от важност средно в тази специалност. Пробвах на друг профил, а после на трети, четвърти и пети, но едно и също. Явно не е доизпипан този въпросник, затова ако някой като мен има друга специалност придобита по време на средното (професионално), нека не опитва, няма да стане. Да дава навсякъде Not applicable, и да "стиска палци да го вземе".

Ами това е засега от нас. Просто ми беше интересно дали минаваме с необходимите точки, но сега както виждам не се показват както беше преди точките с които си минал. Може би искат така малко да стреснат Applicable, или по някоя друга неразбираема причина.

Успех на всички, и нека не забравяме, че тези форми не са живи хора, на които да обясниш точно кое как, и 70-80% зависи само и единствено от нашето представяне. Айде да засядам да книгите, че не остана - 9 дена има няма :)

Успех на всички взели или чакащи интервюто.
ilbi

Мнение от ilbi »

Прав си! И аз днес си играх около час с втората специалност - но нищо не се получи. Накрая му дадох not applicable да видя дали минаваме без нея.
mikemastercorp
Обратна връзка:

Ами освен да вземем да им драснем на тия, и да им кажем, че трябва Българче да пипне, та да проработи като хората. И без това половината линкове дават грешка - страницата не може да бъде намерена (ест. на френски де.. :)

Ах калпазани такива. Важното е, че дори с занижени стойности от писаните при нас в документите по френски и без второто образование в средното - горе долу ще се излъжат да ни приемат. Остана да защитим само франсе-то и :)

С риск да се повторя - Успех на всички.
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

На срещата във Военен Клуб ,мосюто ясно подчерта,ЧЕ ЗА ТЯХ ВТОРА СПЕЦИАЛНОСТ ЩЕ ОЗНАЧАВА,СПЕЦИАЛНОСТ КОРЕННО РАЗЛИЧНА ОТ ПЪРВАТА.ДАДЕ ПРИМЕР-1-ва СПЕЦИАЛНОСТ ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ и 2-ра СПЕЦИАЛНОСТ МАРКЕТИНГ.така,че няма как да даде резултат ,ако нямате 2 коренно различни дипломи.Поне така обясни няколоко пъти.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Заключено