Айде на новия Онлайн-тест :)
Айде на новия Онлайн-тест :)
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
- estoyanova
- Обратна връзка:
OOO
Аз ли правилно не разбирам или те наистина изискват декларациатя от приятел с първите документи
Хехех! Спокойно бе хора! Не виждам какво толкова ново, страшно и притеснително има в новия on-line тест !!! Според мен така както е в момента е много по-ясен и прецизен. А друг е въпроса, че тези,които вече имаме насрочено интервю тези промени( за съжаление) не ни касаят. "Кълвете" френски и успех по-нататък на интервютата!

-
- Обратна връзка:
Helen, спокойно, с туризма всичко си е ок. Няма нужда от приравняване, а особено за хората които наистина си разбират от специалността. Самия факт, че има нещо изброено с туризъм, ти дава възможността да го избереш, ако минаваш теста. В смисъл, няма как да знаят повече за предметите изучавани, освен от това, описано в дипломата ти. И аз съм с туризъм - Организация и управление на хотели и ресторанти, и честно да ти кажа, не знам в коя категория попадам, но още по-честно казано - не ми и пука
Нека се представим добре на интервюто, а после ще мислим
Успех на всички минали и предстоящи.

Нека се представим добре на интервюто, а после ще мислим

Успех на всички минали и предстоящи.
Az znam che ti znaesh che az znam 

-
-
-
- Обратна връзка:
С 4/5 устен и френски минахме интервюто според въпросника, само искам да отбележа, че тези които са правили Questionaire са си оставили ръцете. Нека някой да се опита да си избере втора специалност, придобита по време на средното образование както съм аз, и му пожелавам огромен успех да успее да го направи. Аз пробвах и с Internet Explorer, и с Mozilla Firefox, Opera, но уви. Значи избирам си средно според годините, после си избирам както при висшето Туризъм, и след Search, познайте - нищо. Добре, викам може да не е от важност средно в тази специалност. Пробвах на друг профил, а после на трети, четвърти и пети, но едно и също. Явно не е доизпипан този въпросник, затова ако някой като мен има друга специалност придобита по време на средното (професионално), нека не опитва, няма да стане. Да дава навсякъде Not applicable, и да "стиска палци да го вземе".
Ами това е засега от нас. Просто ми беше интересно дали минаваме с необходимите точки, но сега както виждам не се показват както беше преди точките с които си минал. Може би искат така малко да стреснат Applicable, или по някоя друга неразбираема причина.
Успех на всички, и нека не забравяме, че тези форми не са живи хора, на които да обясниш точно кое как, и 70-80% зависи само и единствено от нашето представяне. Айде да засядам да книгите, че не остана - 9 дена има няма
Успех на всички взели или чакащи интервюто.
Ами това е засега от нас. Просто ми беше интересно дали минаваме с необходимите точки, но сега както виждам не се показват както беше преди точките с които си минал. Може би искат така малко да стреснат Applicable, или по някоя друга неразбираема причина.
Успех на всички, и нека не забравяме, че тези форми не са живи хора, на които да обясниш точно кое как, и 70-80% зависи само и единствено от нашето представяне. Айде да засядам да книгите, че не остана - 9 дена има няма

Успех на всички взели или чакащи интервюто.

-
- Обратна връзка:
Ами освен да вземем да им драснем на тия, и да им кажем, че трябва Българче да пипне, та да проработи като хората. И без това половината линкове дават грешка - страницата не може да бъде намерена (ест. на френски де.. 
Ах калпазани такива. Важното е, че дори с занижени стойности от писаните при нас в документите по френски и без второто образование в средното - горе долу ще се излъжат да ни приемат. Остана да защитим само франсе-то и
С риск да се повторя - Успех на всички.

Ах калпазани такива. Важното е, че дори с занижени стойности от писаните при нас в документите по френски и без второто образование в средното - горе долу ще се излъжат да ни приемат. Остана да защитим само франсе-то и

С риск да се повторя - Успех на всички.

- estoyanova
- Обратна връзка:
На срещата във Военен Клуб ,мосюто ясно подчерта,ЧЕ ЗА ТЯХ ВТОРА СПЕЦИАЛНОСТ ЩЕ ОЗНАЧАВА,СПЕЦИАЛНОСТ КОРЕННО РАЗЛИЧНА ОТ ПЪРВАТА.ДАДЕ ПРИМЕР-1-ва СПЕЦИАЛНОСТ ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ и 2-ра СПЕЦИАЛНОСТ МАРКЕТИНГ.така,че няма как да даде резултат ,ако нямате 2 коренно различни дипломи.Поне така обясни няколоко пъти.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ