vapros otnosno parviya komplekt dokumenti do Vienna
vapros otnosno parviya komplekt dokumenti do Vienna
zdraveite! az imam nyakolko vaprosa otnosno izprashtaneto na parvite dokumenti do Vienna,
1)tryabva li da imam nyakakav dokument ot firmata, v koyato rabotya ili kopieto ot trudovata knizka e dostatuchno??
2)ako nyakoi moze da mi preporacha prevodacheska firma, na koyato moga da razchitam shte sam mnogo blagodarna:):)
Merci predvaritelno!
1)tryabva li da imam nyakakav dokument ot firmata, v koyato rabotya ili kopieto ot trudovata knizka e dostatuchno??
2)ako nyakoi moze da mi preporacha prevodacheska firma, na koyato moga da razchitam shte sam mnogo blagodarna:):)
Merci predvaritelno!
трудовата книжка е достатъчна. веиж колко стаж натрупваш до сега. няка да е повечко и по специалността ти (от висшето) предполагам. това е много важно в тр. кн. да е посочена специалността. разбираш, че може да си счетоводител, ама там да те водят като пом. магазинер, нищо че ти уж въртиш сметките на цялата фирма. във виена тая работа не я разбират, нашия балканизъм.
за преводите, гледай да са преведени на френски, за да си нямаш проблеми на интервюто. хората ги предпочитат на френч, нищо, че английския е посочен като вариант.
фирма за превод не мога да ти кажа.
за преводите, гледай да са преведени на френски, за да си нямаш проблеми на интервюто. хората ги предпочитат на френч, нищо, че английския е посочен като вариант.
фирма за превод не мога да ти кажа.
дипломата, заедно с приложението по предмети. правиш си едно копие, нотариално го заверяваш. и даваш копието за превод. оригиналната диплома е показваш на интервюто.
същото правиш с акта за раждане и трудовата книжка. тях обаче не ги заверяваш нотариално. само ги превеждаш.
НЕЩО ВАЖНО
нито един превеод не трябва да бъде легализиран от външно. това е напълно излишно. ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ПРЕВОДИТЕ НЕ СЕ ПРАВИ. дано правиш разлика.
успех.
същото правиш с акта за раждане и трудовата книжка. тях обаче не ги заверяваш нотариално. само ги превеждаш.
НЕЩО ВАЖНО
нито един превеод не трябва да бъде легализиран от външно. това е напълно излишно. ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ПРЕВОДИТЕ НЕ СЕ ПРАВИ. дано правиш разлика.

успех.