IMA LI SLANCE I TOPLI DNI V QUEBEK ILI E VECHNO STUDENO
IMA LI SLANCE I TOPLI DNI V QUEBEK ILI E VECHNO STUDENO

Успех.
"Mon pays c'est l'hiver ... " /из виден националистически химн на Квебек/
А вие защо искате да сменяте Париж с Квебек? Тук всички са отправили взор към Европа.Познавам хора от различни националности,които след определен престой там по една или друга причина са се озовали в Канада и са много разочаровани.Аз лично също мисля често за такава промяна.Европа е несравнима и ненадмината!!!
-
- Обратна връзка:
Ако сте се уредили добре в Париж и ви влече само романтиката по Америка, внимавайте да не останете разочаровани. Иначе животът тук си има доста предимства в сравнение с Европа.
Една позната, която живя доста години тук в Монреал, скоро замина за Париж и то на доста добра работа. Отначало беше много окрилена (погрешно - както много други), че си отива в Старата Европа, но напоследък ентусиазмът й поутихна. Често казва, че е вбесена от неуредиците и бюрокрацията във Франция, животът там й се струва почти замрял в сравнение с динамизма и подтика към непрекъснато професионално усъвършенстване, който е усещала тук. В по-дълга перспектива вече планира връщане обратно в Канада. Сигурно могат да се намерят и примери в обратен смисъл.
Чувал съм за огромните опашки в Париж за документи за Квебек и за сериозната рекламна кампания там, но все пак премислете много добре, дали си заслужава риска. Ако решите, оставете си вратичка за връщане обратно. Все пак Франция не е България, т.е. на друго място може да бъде и по-лошо
Иначе студът е последното нещо, което трябва да ви притеснява, ако живеете близо до метростанция и работите в закрито помещение.
Успех, каквото и да решите.
Една позната, която живя доста години тук в Монреал, скоро замина за Париж и то на доста добра работа. Отначало беше много окрилена (погрешно - както много други), че си отива в Старата Европа, но напоследък ентусиазмът й поутихна. Често казва, че е вбесена от неуредиците и бюрокрацията във Франция, животът там й се струва почти замрял в сравнение с динамизма и подтика към непрекъснато професионално усъвършенстване, който е усещала тук. В по-дълга перспектива вече планира връщане обратно в Канада. Сигурно могат да се намерят и примери в обратен смисъл.
Чувал съм за огромните опашки в Париж за документи за Квебек и за сериозната рекламна кампания там, но все пак премислете много добре, дали си заслужава риска. Ако решите, оставете си вратичка за връщане обратно. Все пак Франция не е България, т.е. на друго място може да бъде и по-лошо

Иначе студът е последното нещо, което трябва да ви притеснява, ако живеете близо до метростанция и работите в закрито помещение.
Успех, каквото и да решите.
Re: IMA LI SLANCE I TOPLI DNI V QUEBEK ILI E VECHNO STUDENO
Ако вие сами не сте убедени, по-добре недейте идва в Канада - само ще се разочаровате.krarumi написа:ISKAME NIAKOI DA NI UBEDI DA NI UBEDI DA SE PREMESTIM OT PARIS V qVEBEC
За сезоните (и слънцето) в Канада има следния виц
Въпрос: Колко сезона има в Канада?
Отгвовор: Четири - ранна зима, същинска зима, късна зима и месец Юли.
Но наистина тук живота е така подреден че студа не е пречка, всичко е пригодено за студен климат.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- miloto
- Обратна връзка:
Ако студът ви притеснява не е чак толкова страшно. Аз съм тук първа зима и н бих каазла, че ми е по-студено от София. Всичко е така уредено, че ако добре си планираш нещата няма да усетиш нищо.
Аз още не съм си сложила нито пуловер, нито поло. И се чуствам прекрасно.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Ако имаш кола просто все едно не е зима. Но както каза Милото ако си навличаш и си планираш нещата нищо няма да усетиш. Например аз цял следобед се пързалях като шантав на -20 градуса навлякан като мишелинче и не усетих студ, а едни същи младежи играят хокей по цял ден хокей до тъмно (някви Бе еСи), облечени с тънки къси якета, така че не е страшно, вятъра е кофти само.
Леле,Мило,да ти завиди човек! Що и аз не се чувствам така? С по сто пуловера се навличам и нищо не спасява...То зима ли е,чудо ли!miloto написа:Ако студът ви притеснява не е чак толкова страшно. Аз съм тук първа зима и н бих каазла, че ми е по-студено от София. Всичко е така уредено, че ако добре си планираш нещата няма да усетиш нищо.
;-)
Xaxaxaxaxaxa:)
Nqma losho!!!:)))))))))))
Nqma losho!!!:)))))))))))