Глоба 560$ !!!!!! :shock: :shock:

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Sexy_Lady

Глоба 560$ !!!!!! :shock: :shock:

Мнение от Sexy_Lady »

Това вече е прекалено
Вчера ми тропа пощалион и ми вика подпишете се тук, имате писмо. И като ми го сервира се оказа някаква глоба за 560$ заради някаква статистика. Теа луди ли са. Някой знае ли за какво става дума, днес ще звъня телефони да видя какво искат. ако някой се е сблъквал с този абсурд да каже как да се оправям. оффффф
Аватар
Mark

Re: Глоба 560$ !!!!!! :shock: :shock:

Мнение от Mark »

Sexy_Lady написа:Това вече е прекалено
Вчера ми тропа пощалион и ми вика подпишете се тук, имате писмо. И като ми го сервира се оказа някаква глоба за 560$ заради някаква статистика. Теа луди ли са. Някой знае ли за какво става дума, днес ще звъня телефони да видя какво искат. ако някой се е сблъквал с този абсурд да каже как да се оправям. оффффф
Pritejawa6 li imot ?

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
ts

Мнение от ts »

Да не би да е заради преброяването? Попълнихте ли си въпросниците?
Sexy_Lady

Мнение от Sexy_Lady »

не нямам никакъв имот тук.
Току що се свързах, не е за преброяване. За някакъв ренсеман става въпрос дадоха ми адреса да отида на място за да ми дадели детайли какво да направя ако искам да ми я намалят. това не е истина, да ме глобят без нищо! ина ли тукбългарски адвокат тия заслжават да ги съдя.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

какво е "ренсеман"?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
bbb

Мнение от bbb »

Sexy_Lady написа:не нямам никакъв имот тук.
Току що се свързах, не е за преброяване. За някакъв ренсеман става въпрос
Moje bi.. recensement :) :) Ia da vidim sega koi ne si e popalnil deklaraciite :D :D :D
Стойте далече от прожекторите.После ще е късно. :) :) :)
bravo

Мнение от bravo »

samo da vmetna, prebroiavane e, onia den edin ni broi, darjah go u4tivo na vratata, mnoo mil 4ovek, v 9 ve4erta mi doide na kraka!
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Глоба 560$ !!!!!! :shock: :shock:

Мнение от VanBC »

Sexy_Lady написа:Това вече е прекалено
Явно е заради отказ да участваш в преброяването. Само че, преди да стигнат до глобата, би трябвало някой да е направил опит да говори с теб, или някой живеещ на същия адрес, и да се опита да ви "преброи" (така както се е случило с bravo). Спомняш ли си някой да ти е чукал на врата или звънял по телелфона и да си отказвала да говориш с него/нея защото, примерно, си помислила, че иска да ти продаде нещо? Най-добре наистина им звънни и се разбери с тях. Ако се съгласиш да си попълниш въпросника, би трабвало да ти отменят глобата.
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
clio
Модератор

Мнение от clio »

Ама тези наистина са луди с това преброяване, ако глобяват по 500$ на домакинство. И аз бях забравил, но ми се обадиха по телефона, като настояваха да останат с мен да ми помагат да го попълня. Едвам се оттървах от човечеца по телефона, но го попълних. Не си спомням да е споменвал за глоба. :?
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Пък аз даже го изхвърлих глупавото преброяване в коша, мислейки че е част от купа релами който ми пълни пощата.
Добре че един човечец ми дойде на крака в къщи да ми донесе въпросника, та все пак го попълних.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

iliana написа:Пък аз даже го изхвърлих глупавото преброяване в коша, мислейки че е част от купа релами който ми пълни пощата.
Добре че един човечец ми дойде на крака в къщи да ми донесе въпросника, та все пак го попълних.
To ne e li samo za kanadski grajdani, koito pritejawat imot towa ? t.e. Konsierja ili sobstwenika da sa otgoworni za prebrojawaneto na bloka primerno ?

Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Не Марк, за всички е т.е до всички с постоянно пребиваващи. Дори да си собственик, пак не е адресирано поименно до теб, а до номерът на апартамента или поне така ми се струва че беше.
Последно промяна от IRA на Сря Юли 26, 2006 8:26 pm, променено общо 1 път.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Stoni

Мнение от Stoni »

Преброяване, на дивите КРАКОЗИЯНЦИ 8)
Ами като сте тарикати, да сте до край, що сега плачете?
Хем допълнително ми натоварихте бюджета да Ви изпращам по глупави от Ваз да носят това-онова ,че недоразбрали сега (се прави умния КРОКО), като чичо Том и той е така, недоразбрал.......Ха,Ха

КРОКО мияза на "чичо ТОМ" :idea:
beckythomas9

Мнение от beckythomas9 »

Mark написа:
iliana написа:Пък аз даже го изхвърлих глупавото преброяване в коша, мислейки че е част от купа релами който ми пълни пощата.
To ne e li samo za kanadski grajdani, koito pritejawat imot towa ? t.e. Konsierja ili sobstwenika da sa otgoworni za prebrojawaneto na bloka primerno ?
Не. За всички е. Дори и за тези, които не са с имигрантски статут. Аз участвах и в предишното преброяване, въпреки че бях с работна виза и нямах имот.

А на мен ми е чудно как така не сте разбрали за преброяването :?: Медиите ни проглушиха ушите през април и май.....
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

beckythomas9 написа:
Mark написа:
Не. За всички е. Дори и за тези, които не са с имигрантски статут. Аз участвах и в предишното преброяване, въпреки че бях с работна виза и нямах имот.

А на мен ми е чудно как така не сте разбрали за преброяването :?: Медиите ни проглушиха ушите през април и май.....
Az 4uwah po radioto 4e e zadaljitelno za "property owners" ...

Заключено