Глоба 560$ !!!!!! :shock: :shock:
Глоба 560$ !!!!!! :shock: :shock:
Това вече е прекалено
Вчера ми тропа пощалион и ми вика подпишете се тук, имате писмо. И като ми го сервира се оказа някаква глоба за 560$ заради някаква статистика. Теа луди ли са. Някой знае ли за какво става дума, днес ще звъня телефони да видя какво искат. ако някой се е сблъквал с този абсурд да каже как да се оправям. оффффф
Вчера ми тропа пощалион и ми вика подпишете се тук, имате писмо. И като ми го сервира се оказа някаква глоба за 560$ заради някаква статистика. Теа луди ли са. Някой знае ли за какво става дума, днес ще звъня телефони да видя какво искат. ако някой се е сблъквал с този абсурд да каже как да се оправям. оффффф
Re: Глоба 560$ !!!!!! :shock: :shock:
Pritejawa6 li imot ?Sexy_Lady написа:Това вече е прекалено
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Re: Глоба 560$ !!!!!! :shock: :shock:
Явно е заради отказ да участваш в преброяването. Само че, преди да стигнат до глобата, би трябвало някой да е направил опит да говори с теб, или някой живеещ на същия адрес, и да се опита да ви "преброи" (така както се е случило с bravo). Спомняш ли си някой да ти е чукал на врата или звънял по телелфона и да си отказвала да говориш с него/нея защото, примерно, си помислила, че иска да ти продаде нещо? Най-добре наистина им звънни и се разбери с тях. Ако се съгласиш да си попълниш въпросника, би трабвало да ти отменят глобата.Sexy_Lady написа:Това вече е прекалено
Obey gravity ... It's the law!
Ама тези наистина са луди с това преброяване, ако глобяват по 500$ на домакинство. И аз бях забравил, но ми се обадиха по телефона, като настояваха да останат с мен да ми помагат да го попълня. Едвам се оттървах от човечеца по телефона, но го попълних. Не си спомням да е споменвал за глоба. 

Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Пък аз даже го изхвърлих глупавото преброяване в коша, мислейки че е част от купа релами който ми пълни пощата.
Добре че един човечец ми дойде на крака в къщи да ми донесе въпросника, та все пак го попълних.
Добре че един човечец ми дойде на крака в къщи да ми донесе въпросника, та все пак го попълних.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
To ne e li samo za kanadski grajdani, koito pritejawat imot towa ? t.e. Konsierja ili sobstwenika da sa otgoworni za prebrojawaneto na bloka primerno ?iliana написа:Пък аз даже го изхвърлих глупавото преброяване в коша, мислейки че е част от купа релами който ми пълни пощата.
Не Марк, за всички е т.е до всички с постоянно пребиваващи. Дори да си собственик, пак не е адресирано поименно до теб, а до номерът на апартамента или поне така ми се струва че беше.
Последно промяна от IRA на Сря Юли 26, 2006 8:26 pm, променено общо 1 път.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Преброяване, на дивите КРАКОЗИЯНЦИ
Ами като сте тарикати, да сте до край, що сега плачете?
Хем допълнително ми натоварихте бюджета да Ви изпращам по глупави от Ваз да носят това-онова ,че недоразбрали сега (се прави умния КРОКО), като чичо Том и той е така, недоразбрал.......Ха,Ха
КРОКО мияза на "чичо ТОМ" :idea:

Ами като сте тарикати, да сте до край, що сега плачете?
Хем допълнително ми натоварихте бюджета да Ви изпращам по глупави от Ваз да носят това-онова ,че недоразбрали сега (се прави умния КРОКО), като чичо Том и той е така, недоразбрал.......Ха,Ха
КРОКО мияза на "чичо ТОМ" :idea:
-
Не. За всички е. Дори и за тези, които не са с имигрантски статут. Аз участвах и в предишното преброяване, въпреки че бях с работна виза и нямах имот.Mark написа:To ne e li samo za kanadski grajdani, koito pritejawat imot towa ? t.e. Konsierja ili sobstwenika da sa otgoworni za prebrojawaneto na bloka primerno ?iliana написа:Пък аз даже го изхвърлих глупавото преброяване в коша, мислейки че е част от купа релами който ми пълни пощата.
А на мен ми е чудно как така не сте разбрали за преброяването

Az 4uwah po radioto 4e e zadaljitelno za "property owners" ...beckythomas9 написа:Не. За всички е. Дори и за тези, които не са с имигрантски статут. Аз участвах и в предишното преброяване, въпреки че бях с работна виза и нямах имот.Mark написа:To ne e li samo za kanadski grajdani, koito pritejawat imot towa ? t.e. Konsierja ili sobstwenika da sa otgoworni za prebrojawaneto na bloka primerno ?iliana написа:Пък аз даже го изхвърлих глупавото преброяване в коша, мислейки че е част от купа релами който ми пълни пощата.
А на мен ми е чудно как така не сте разбрали за преброяванетоМедиите ни проглушиха ушите през април и май.....