как минава интервюто с втория кандидат
-
- Обратна връзка:
как минава интервюто с втория кандидат
Започвам да подготвям документите за Виена.Но съм притеснена дали ще успея.Френския ми е мн.добър,но приятеля ми не знае и дума,а английски долу-горе.Аз съм акушерка.Някой знае ли как да се свържа с rdre de sage-femme?Аз намерих адрес ,но писмото винаги ми се връща.На интервюто втория какдидат много ли го разпитват?Благодаря на всички ,които ми пищат.
При повечето случаи /освен,ако събирате много точки- проверете тук/ http://www.canlii.org/qc/legis/regl/i-0 ... /tout.html
ще питат мъжа ти - за работата му и какво мисли да прави в Канада. Желателно е да се запише на курс или да пробва с частни уроци, за да докара поне 3/4 ниво на френски.
ще питат мъжа ти - за работата му и какво мисли да прави в Канада. Желателно е да се запише на курс или да пробва с частни уроци, за да докара поне 3/4 ниво на френски.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Опитай по телефона или чрез електронната поща.
Comment porter plainte ou obtenir des renseignements supplémentaires ?
En communiquant avec l’Ordre des sages-femmes du Québec, au 514-286-1313 ou sans frais au :
1-877-711-1313 ou par courriel : syndic@osfq.org.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
В нашия случай доста разпитваха "ремаркето" т.е. мен. Но всеки случай си е строго индивидуален. Моят съвет към съпруга ти е да понаучи малко Френския.
Успех.
Успех.
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Задължително е съпругът ти да учи френски, защото ще го питат. Разполагате с достатъчно време. По-хубаво е да походи на частни уроци, където да го подготвят конкретно за интервюто. Другият вариант е Панорама 1 към Алианс франсез, но така или иначе ще трябва отиде и на учител. Добре е да ходите и двамата на учител, като наближи интервюто, че да "тренирате" отговорите на въпросите, които ще се отнасят и за двама ви.
Успех.
Успех.
И в нашия случай доста разпитваха съпруга ми, който беше придружаващ кандидат. Но той се справи страхотно имайки в предвид, че в молбата за селекция бяхме попълнили за неговия френски нива 1/1. Мадам Орне го похвали, че е надминал посочените нива :))) Това благодарение на нашата страхотна учителка по френски - Донка Желязкова.
Желаем на всички лека и бърза процедура. Успех!
Желаем на всички лека и бърза процедура. Успех!
И нашето интервю премина абсолютно равностойно - и на мен и съпругът ми (който е водещ в нашия случай) бяха задавани равномерно въпроси и не се усети по-специално отношение към водещия или нещо такова. Общо взето се получи много свободен разговор, в който и двамата можехме да се включваме без проблем - дори въпросът да е зададен конкретно към единия от нас, просто имахме възможност и да си помагаме в дадени моменти един на друг - защото все пак притеснението не е малко.
Така че, според мен без учене на френски няма да стане
УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ!
Така че, според мен без учене на френски няма да стане
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
- dart vador
Мен ме пита откъде съм, какво работя, в какво ми се състоят задълженията, колко стаж имам. Нещо такова, после поиска да види оригиналните документи и общо взето казваше "трудовата книжка моля...дипломата за висше....дипломата от училище..." такива неща, отбелязваше си нещо по формулярите и ни каза "това е, сега почакайте малко отвън, не се притеснявайте..". Т.е. мен ме пита доста по-малко неща от главния кандидат. Него го пита освен тия неща и някои по-общи като къде искаме да се установим, какво й харесваме на Канадата, откъде сме, какво забележително има в града ни...