Батка, ама ти си много добре, бе човек - на розовата планета. Аз какво да кажа като идвам от Луната (според един изтъкнат форумник - Гийк му е ника)... И като идвам от Луната, според този изтъкнат форумник и неговите придворни дами, там всичко ми е давано ей така, заради големите ми "кафеви очи". И като съм жена, след като крайната точка на развитието ми не е кухненската печка, то тогава абсолютно логично и правилно според неговия изключителен ум и този на неговите придворни се налага изводът, че съм постигнала стандарта си като съм прилагала на практика Кама Сутра. Къде съм виждала аз други книги?! Там поне имах право да избирам между двата начина на реализация. Куул... Тук със сигурност, обаче, най-добрата перспектива, която се очертава пред моята изключителна личност е "пилона". Втората блестяща възможност е да си легна с един филмов продуцент - голям талант виждал в мен човека. Илианка, какво ще кажеш, да си легна ли с бъдещия шеф или не?! Интелектуално много съм му допадала... Аз напълно му вярвам. Една приятелка, като чу за предложенията му, непрекъснато ме предупреждава, че той имал други намерения, обаче аз упорито й повтарям, че това се случва само в България. Тук мъжете не са такива мръсници, те са изключително извисени и й обяснявам, че през цялото време ще си говорим само за творчество.

Наздраве.

А, забравих за извода: Положителното в случая на живота ми в Канада ще бъде, че набързо ще направя 100 - 200 кинти. Нищо работа.
Чаровни усмивки,
Joana