Отрицателните страни на живота в Канада.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Podpisa :metro: :)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Не харесвам малките отпуски, климатът през юли и август, архитектурата и качеството на по-голямата част от сградите.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

bravo написа:moje da ima i kanal na poda na baniata, mnogo mi lipsva tova!
Това дето няма канал е направо отврат :evil:, и на терасата няма улук, как се мие това! Юрганските чаршафи нямат дупка по средата а само отдолу :evil:, прозорците не се отварят, няма климатици сплит-система. Но няма и комари :D.
Циганите - на Сатурн !
Pepon

Мнение от Pepon »

anxeli написа:Но няма и комари :D.

Ei tuka ne pozna. Ima i to kakvi, zatova vsiaka treta reklama po TV prez liatoto e kak i s kakvo da se predpazim ot tiah.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

Аз пък не харесвам нищо. Напоследък и себе си не харесвам. Ама на кого ли му пука!
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

mecan написа:Аз пък не харесвам нищо. Напоследък и себе си не харесвам. Ама на кого ли му пука!
Ей това е най-правилният извод за отрицателните страни не само на Канада, но и на целия свят - на света не му пука за твоето съществуване. Неприятна ситуация се получава, когато и на теб самия престане да ти пука... :lol: Или може би точно обратното - точно тогава нещата си идват на мястото и от губещ се превръщаш в печеливш, защото вече няма какво да губиш (загубил си цялата илюзия, че светът безкрайно те обича) и можеш единствено и само да печелиш... :shock: :wink: :lol: Cool!!!

P.S. Що така, mecan-чо? Аз пък на тази снимка много те харесвам. :wink:

Чаровни усмивки,
Joana
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

anxeli написа:
bravo написа:..., няма климатици сплит-система. Но няма и комари :D.
тия верно с тези демоде климатици от каменната ера ме разбиват от смях, в БГ само най големите мизерници са все още на прозоречен. ама един от фючършоп ми се хвалеше за супер модерните таванен тип където никъде по света ги нямало :rotfl: леле откриха топлата вода.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

sasho71 написа:
anxeli написа:..., няма климатици сплит-система. Но няма и комари :D.
тия верно с тези демоде климатици от каменната ера ме разбиват от смях, в БГ само най големите мизерници са все още на прозоречен. ама един от фючършоп ми се хвалеше за супер модерните таванен тип където никъде по света ги нямало :rotfl: леле откриха топлата вода.
Сашка, аре недей ми са прАви, се със сплит системи си бил ти в България :lol:
survivor

Мнение от survivor »

sasho71 написа: в БГ само най големите мизерници са все още на прозоречен.
Време е май за нов опреснителен курс. Направо не мога да повярнавам че толкова бързо се забравят нещата :eek7:
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Електрическите им кабели са опнати в/у едни дървени стълбове на улицата и понякога "образуват" доста сложна и грозна плетеница с кабелите за телефоните,интернета и кабелната ТВ.
Нашата социалистическа родина още кога ги подмени тези дървени стълбове и постави кабелите под земята/ел.мрежата/.
Док................
TROUBLEMAKER
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

В 90% от слу4аите когато си имам вземане даване с някоя държавна институция по телефона (а то тук ли4но не се ходи никаде по4ти) ми се налагада 4акам поне 30 мин. някои да ми вдигне телефона. Дали не го правят наро4но, та да се откажа да им звъня - незнам. Ама аз си отделям един 4ас за всеки слу4ай и междужременно си хапна, изгледам некои филм и други такива. Няма отказване :D .
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Stoynev написа:В 90% от слу4аите когато си имам вземане даване с някоя държавна институция по телефона (а то тук ли4но не се ходи никаде по4ти) ми се налагада 4акам поне 30 мин. някои да ми вдигне телефона. Дали не го правят наро4но, та да се откажа да им звъня - незнам. Ама аз си отделям един 4ас за всеки слу4ай и междужременно си хапна, изгледам некои филм и други такива. Няма отказване :D .
да сравнение с Бг-там не се прави нищо по тел,ходи се на място,губи се по-малко време :lol: :lol: :lol: ,абе вие от какво се оплаквате,че си оправяте всичко по телефон,и си плащат сметките по интернет????????я се върнете в БГ,ще ходите до припадък по институции,няма не да хапвате,ами вода да вкусвате докато не стигнете до поредния отегчен чиновник,който да ви тегли една майна
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

miteto написа:
sasho71 написа:
anxeli написа:..., няма климатици сплит-система. Но няма и комари :D.
Сашка, аре недей ми са прАви, се със сплит системи си бил ти в България :lol:
не са прАвя, в БГ съм нямал никакъв климатик :wink: :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
beckythomas9

Мнение от beckythomas9 »

Doktora написа:Електрическите им кабели са опнати в/у едни дървени стълбове на улицата и понякога "образуват" доста сложна и грозна плетеница с кабелите за телефоните,интернета и кабелната ТВ.
Нашата социалистическа родина още кога ги подмени тези дървени стълбове и постави кабелите под земята/ел.мрежата/.
Док................
Кабелите не са подземни заради студените зими. Ако настъпи повреда не може да се копае замръзналата земя. За сведение, такива (т.е. надземни) са кабелите и в студените части на Скандинавия.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Pepon написа:
anxeli написа:Но няма и комари :D.

Ei tuka ne pozna. Ima i to kakvi, zatova vsiaka treta reklama po TV prez liatoto e kak i s kakvo da se predpazim ot tiah.
Е, ако идеш в гората или на някое езеро има, като хеликоптери :D.
Но в града няма :wink:. Щях да знам, мен много ме ядат.
Циганите - на Сатурн !
Заключено