Отрицателните страни на живота в Канада.
Това дето няма канал е направо отвратbravo написа:moje da ima i kanal na poda na baniata, mnogo mi lipsva tova!

Циганите - на Сатурн !
Ей това е най-правилният извод за отрицателните страни не само на Канада, но и на целия свят - на света не му пука за твоето съществуване. Неприятна ситуация се получава, когато и на теб самия престане да ти пука...mecan написа:Аз пък не харесвам нищо. Напоследък и себе си не харесвам. Ама на кого ли му пука!

P.S. Що така, mecan-чо? Аз пък на тази снимка много те харесвам.

Чаровни усмивки,
Joana
тия верно с тези демоде климатици от каменната ера ме разбиват от смях, в БГ само най големите мизерници са все още на прозоречен. ама един от фючършоп ми се хвалеше за супер модерните таванен тип където никъде по света ги нямалоanxeli написа:bravo написа:..., няма климатици сплит-система. Но няма и комари.

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Сашка, аре недей ми са прАви, се със сплит системи си бил ти в Българияsasho71 написа:тия верно с тези демоде климатици от каменната ера ме разбиват от смях, в БГ само най големите мизерници са все още на прозоречен. ама един от фючършоп ми се хвалеше за супер модерните таванен тип където никъде по света ги нямалоanxeli написа:..., няма климатици сплит-система. Но няма и комари.
леле откриха топлата вода.

Електрическите им кабели са опнати в/у едни дървени стълбове на улицата и понякога "образуват" доста сложна и грозна плетеница с кабелите за телефоните,интернета и кабелната ТВ.
Нашата социалистическа родина още кога ги подмени тези дървени стълбове и постави кабелите под земята/ел.мрежата/.
Док................
Нашата социалистическа родина още кога ги подмени тези дървени стълбове и постави кабелите под земята/ел.мрежата/.
Док................
TROUBLEMAKER
- Stoynev
- Обратна връзка:
В 90% от слу4аите когато си имам вземане даване с някоя държавна институция по телефона (а то тук ли4но не се ходи никаде по4ти) ми се налагада 4акам поне 30 мин. някои да ми вдигне телефона. Дали не го правят наро4но, та да се откажа да им звъня - незнам. Ама аз си отделям един 4ас за всеки слу4ай и междужременно си хапна, изгледам некои филм и други такива. Няма отказване
.

"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
да сравнение с Бг-там не се прави нищо по тел,ходи се на място,губи се по-малко времеStoynev написа:В 90% от слу4аите когато си имам вземане даване с някоя държавна институция по телефона (а то тук ли4но не се ходи никаде по4ти) ми се налагада 4акам поне 30 мин. някои да ми вдигне телефона. Дали не го правят наро4но, та да се откажа да им звъня - незнам. Ама аз си отделям един 4ас за всеки слу4ай и междужременно си хапна, изгледам некои филм и други такива. Няма отказване.

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
не са прАвя, в БГ съм нямал никакъв климатикmiteto написа:Сашка, аре недей ми са прАви, се със сплит системи си бил ти в Българияsasho71 написа:тия верно с тези демоде климатици от каменната ера ме разбиват от смях, в БГ само най големите мизерници са все още на прозоречен. ама един от фючършоп ми се хвалеше за супер модерните таванен тип където никъде по света ги нямалоanxeli написа:..., няма климатици сплит-система. Но няма и комари.
леле откриха топлата вода.

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
-
Кабелите не са подземни заради студените зими. Ако настъпи повреда не може да се копае замръзналата земя. За сведение, такива (т.е. надземни) са кабелите и в студените части на Скандинавия.Doktora написа:Електрическите им кабели са опнати в/у едни дървени стълбове на улицата и понякога "образуват" доста сложна и грозна плетеница с кабелите за телефоните,интернета и кабелната ТВ.
Док................
Е, ако идеш в гората или на някое езеро има, като хеликоптериPepon написа:anxeli написа:Но няма и комари.
Ei tuka ne pozna. Ima i to kakvi, zatova vsiaka treta reklama po TV prez liatoto e kak i s kakvo da se predpazim ot tiah.

Но в града няма

Циганите - на Сатурн !