Набираме група за френски в АФ - Пловдив

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
totev

Мнение от totev »

Иванко, прав си че няма в София, това за Казанлък не го знаех.Мисля обаче че ми схвана идеята, почти е невъзможно да се самоиздържа такаво организация.За заплатите го казвам, малко ангро, но първия ден учителката ни не пропусна да се оплаче колко и е ниска заплатата и че трябва да работи и в АФ за да върже двата края.Иначе се радвам ,че в Стара Загора нещата вървят добре,, а че френския език е важен и тук и в Канада, мисля няма смисъл да спорим, дори смея да кажа че скоро повече възможности ще има в Европа, за тези които са с перфектен френски.Успехи
...мразя мастика без айрян...
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

totev написа:Иванко, прав си че няма в София, това за Казанлък не го знаех.Мисля обаче че ми схвана идеята, почти е невъзможно да се самоиздържа такаво организация.За заплатите го казвам, малко ангро, но първия ден учителката ни не пропусна да се оплаче колко и е ниска заплатата и че трябва да работи и в АФ за да върже двата края.Иначе се радвам ,че в Стара Загора нещата вървят добре,, а че френския език е важен и тук и в Канада, мисля няма смисъл да спорим, дори смея да кажа че скоро повече възможности ще има в Европа, за тези които са с перфектен френски.Успехи
Разбира се ,че ти схванах идеята ,Тотев. За самоиздръжка въобще и дума не може да стане. Парите от курсовете трудно ще покрият масрафа за заплати, камо ли за нови учебни методи, квалификации на преподаватели в чужбина(което е задължително и най-важно) и т.н. Поздрави :beer:
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Дам, и аз днес бях до Алианса информацията е потвърдена.На 19 тоя месец почва курс ниво А2 което незнам по кебекарските критерии на колко се равнява ,някои ако знае да каже моля :).Единствено ми казаха че нивата преди А2 са А1.1 - 60 часа и А1.2 -60 часа.Групата е към 6-8 човека мисля и свободни места има така че които иска да се записва.Ще се учи през седмицата от 18 до 20.30 ч.Учебника и системата по които ще се учи е "Campus 2"
Заключено