Ima li sait za vtora raka avtomobili v Calgary
- hankroum
- Обратна връзка:
Ima li sait za vtora raka avtomobili v Calgary
Ima li takav sait kadeto sobstvenicite si davat obiavite za avtomobilite v grad Calgary ili po vesnicite e...?
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
4е засто да те съмнява- въпроса опира до пари -ако номера минава засто да е го правят?
Има ли наказания от закона например ако ти продадат с превъртян км?
Питам това с км стот кат знам какви са разтоянията из канадско и попрегледах саита дето Иван го е дал и има бая коли на години пак на сравнително малко км.
Има ли наказания от закона например ако ти продадат с превъртян км?
Питам това с км стот кат знам какви са разтоянията из канадско и попрегледах саита дето Иван го е дал и има бая коли на години пак на сравнително малко км.
Аз съм виждал обява за Тойота Корола 2003 на 180000км (пича сигурно е пътувал от Хамилтън до Торонто всеки ден за работа) - така чееееJeeves написа:Малко ме съмнява да ти кажа, особено като гледаш кола на 1 година - 30 000км или съответно на 4 години 100 000км, така че - по-реално от това - здраве му кажи

Хич не съм компетентен с колите втора употреба. Теория на общия лаф:bp_de написа:Иване мерси за саита.
1 въпрос - в Канада имат ли навик като в Бг да попревъртат километража преди да продадат колата?
Възможно е кола фа е на 5 години и да е на 20000км. Зависи кой я е карал и откъде и докъде.
Това което сепрактикува е колата да се закара на "твои" механик които да ти каже в какво състояние е.
Мошенниците не са Български патент.
Ами затова съществува Carfax. Зависи все пак какво купуваш - ако е някой 15 годишен таралясник пука ти на шапката какви са реалните километри, ако e по-нова е добра идея да го вземеш.
По въпроса за превъртането - специално в ВС това не е толкова лесно, защото първите години (докато колата е в гаранция) сервиза се грижи да няма такива измами, след това - ежегодно се минава AirCare и има записи за километража. Освен това е подсъдимо (така поне казват местните).
Да не говорим, че кола на 300 000 е в по-добро състояние от такава на "120 000" в БГ.[/url]
По въпроса за превъртането - специално в ВС това не е толкова лесно, защото първите години (докато колата е в гаранция) сервиза се грижи да няма такива измами, след това - ежегодно се минава AirCare и има записи за километража. Освен това е подсъдимо (така поне казват местните).
Да не говорим, че кола на 300 000 е в по-добро състояние от такава на "120 000" в БГ.[/url]
site za koli
usedcalgary.com
Тук наистина по се намират запазени коли на достъпни цени.
http://www.buysell.com/root/browse/26/5 ... ivans.aspx
Ако проверяваш всеки ден и веднага звъниш можеш да си купиш нещо изгодно.
http://www.buysell.com/root/browse/26/5 ... ivans.aspx
Ако проверяваш всеки ден и веднага звъниш можеш да си купиш нещо изгодно.
Lesno moje da se proweri (ako ne e goliama dalawerata po prewartaneto) waw otorizirania serviz, w koito e obslujwana kolata.miteto написа:...
Аз съм виждал обява за Тойота Корола 2003 на 180000км (пича сигурно е пътувал от Хамилтън до Торонто всеки ден за работа) - така чееееСещаш се - като видиш някъде подобна Тойота Корола 2003 на 80000км отде си сигурен че не са врътнали километража да "изрежат" излишните 100000км
Публична тайна е че автодилърите (по-малките особено) са големи мошеници така че да - връткат километражи, продават "salvaged" коли без да го споменават, дилъри продават коли представяйки се за частни лица и т.н.
Tam ti kazwat na kolko kilometra, na koja data sa prawili ne6to.
Oswen ako i te ne sa w igrata ... koeto za goliam otoriziran serwiz niama da se slu4i w goliama 4ast ot slu4aite.
Mojata be6e na 3 godini - na 32000 km.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.