здравейте съфорумци

сядам да напиша няколко думи за вчерашното интервю и желая успех на всички! значи вкараха ме точно в 9 в общата зала, заедно с хората по другите имиграционни програми, но добре че се сетих да отида при жената на рецепцията и да й покажа писмото-покана. тя отиде някъде и се върна с един мъж, който ми поиска всички документи, които носех и изчезна някъде с тях. следва около 40 мин чакане в залата в пълна неизвестност. после се появи същият мъж, отвори ми вратата към офисите и ме заведе на горния етаж. там ме посрещна моят кошмар във вид на руса, едра изпитваща. има и очила. от самото начало беше страшно зле настроена, защото ние с моя мъж се оженихме 1 месец, след като се видяхме за пръв път и 5 месеца след като изобщо се запознахме по интернет, което според нея беше доказателство, че аз го използвам... в този дух бяха нещата, които ми казваше, а също и че не успявам да я убедя, че нещата са си съвсем истински. пита ме за предишни връзки, какво работя, колко пари получавам - това бяха нормалните въпроси + 1-2 за хора от снимки, които й бяхме изпратили. но останалото си беше нейното виждане за това, че нещата в живота не стават както при нас и всичките ми опити да обясня, че и при мен преди не са ставали така, но защо пък да не станат сега бяха безполезни. много е обидно, може би ако човек е лъгал няма да му е гадно, но ако си бил честен излиза, че си глупак! и лъжец - парадоксално, но факт! това е в общи линии - ако имате въпроси ще отговарям, накрая ми каза, че ще одобри молбата като се надява да не й се оправдаят опасенията за мене. сега трябва да платим таксата и да чакам писмо за паспорта... мен ме е страх да не си промени мнението и да реши, че няма да ми дадае

това възможно ли е? защото в стаята бяхме само двете, никой не знае, че е казала "да"

ужасно ми е притеснено, а и в сайта си стои същият статус, не е обновен и още повече страх ме хвана!