Преме&

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Jocky
Обратна връзка:

Преме&

Мнение от Jocky »

Здравейте всички във ФОРУМА!
Кандидатствам за имиграция в Квебек /Монреал/, но смятам да се местя във Ванкувър. Бих бил благодарен на всеки, който може да ми даде инфо дали това е възможно и колко време минимум е необходимо да остана в Монреал преди да мога да замина безпрепятствено за Ванкувър.
Благодаря предварително на всички, които се осмелят да ми отговорят!

Успех на всички, които са в Canada и на всички, на които им предстои заминаване!
Never give on!!!
Kiwi

Мнение от Kiwi »

\u041D\u0435\u0449\u043E \u043D\u0435 \u0442\u0438 \u0440\u0430\u0431\u0438\u0440\u0430\u043C \u0437\u0430\u0433\u043B\u0430\u0432\u0438\u0435\u0442\u043E \u043F\u0440\u0438\u044F\u0442\u0435\u043B\u044E. : )))
Последно промяна от Kiwi на Пон Фев 02, 2004 3:42 am, променено общо 1 път.
Аватар
Jocky
Обратна връзка:

For Kiwi

Мнение от Jocky »

Hi Kiwi,
Blagodarya za otgovora, no ne moga da razcheta shrifta!!!
Never give on!!!
Аватар
Koko

Re: Преме&

Мнение от Koko »

Jocky написа:Здравейте всички във ФОРУМА!
Кандидатствам за имиграция в Квебек /Монреал/, но смятам да се местя във Ванкувър. Бих бил благодарен на всеки, който може да ми даде инфо дали това е възможно и колко време минимум е необходимо да остана в Монреал преди да мога да замина безпрепятствено за Ванкувър.

Успех на всички, които са в Canada и на всички, на които им предстои заминаване!
Да, съвсем възможно е да отидеш директно във Ванкувър, даже не е нужно да ходиш до Монтреал.
Kiwi

Re: For Kiwi

Мнение от Kiwi »

edit
Последно промяна от Kiwi на Пон Фев 02, 2004 3:42 am, променено общо 1 път.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Taka e Jocky! Kokko veche ti go kaza, az shte potvrdya, slizay ako iskash napravo vav Vancouver, nikoy nyama da te zakacha. quebec e chast ot Canada. Ti imash viza za Canada, a ne samo za Quebec. Vav foruma sashto imashe dadeni podobni primeri, za hora slezli direktno na drugi mesta, a ne v Quebec. I az chuh za edni bulgari, deto bili odobreni za Quebec, no otishli direknto v Calgary, toaka che smelo kam Vancouver, ako tova e tvoyata istinska cel. :lol: Imay oredvid, che ako idesh prvo v Montreal, shte poizharchish ne malko pari da idesh ottam do Vancouver, shtoto razstoyanieto Montreal-Vancouver, e gore dolu kato ot Montreal do London.
Good luck! :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Теоретично, ако нещо не е в настроение, имиграционния офицер може и да се заяде защо със CSQ кацаш директно във Ванкувър, но изглежда, че на практика не им пука. Аз съм във Ванкувър и лично познавам сума ти и народ които, след като са минали по квебекската програма, са кацнали директно във Ванкувър и досега няма нито един случай някой да е имал проблеми.
naydennaydenov

Мнение от naydennaydenov »

VanBC написа:

Теоретично, ако нещо не е в настроение, имиграционния офицер може и да се заяде защо със CSQ кацаш директно във Ванкувър, но изглежда, че на практика не им пука. Аз съм във Ванкувър и лично познавам сума ти и народ които, след като са минали по квебекската програма, са кацнали директно във Ванкувър и досега няма нито един случай някой да е имал проблеми.

Niama nikakuv problem na men daje mi predlojiha da ostana v Ontario. Az im kazvam che sum za Montreal, a te kazvat e vse pak ako reshite da ostanete v Ontario. Davai smelo dokato Quebec ne se e otdelil.
Аватар
Jocky
Обратна връзка:

Blagodarya Vi!

Мнение от Jocky »

Blagodarya na vsichki, koito byaha taka dobri da zadovolyat lubopitstvoto mi! Nyakoi kazvat, che Balgarite v chuzbina po-skoro biha ti navredili otkolkoto pomognali, izglezda v Canada ima istinski Balgari, takiva kakvito tryabva da badat, za da si pomagame, taka kakto go pravyat drugite natzionalnosti.
Iskam da popitam i oshte neshto. Moga li da si smenya imeto pri oformyane na kanadskite dokumenti /kogato sam v Canada veche, razbira se/?
Quebec shte se otdelya, taka li?
Chao i gore glavata, otivam na kurs po France!
Never give on!!!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Chestno da ti kaja, ne znam tochno kak stava smyanata na ime, no predpolagam shte stane. Kolkoto do Quebec, spoko, nyama da se otdelyat, ima meraklii, ama edva l i shte im se otvori parashuta, no gi ostavi da si prikazvat. Te mejdu drugoto separatistite zagubiha mestnite izbori v provinciyata i sega na vlast sa liberalite, a te sa za United Canada. :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
naydennaydenov

Re: Blagodarya Vi!

Мнение от naydennaydenov »

Jocky написа: Blagodarya na vsichki, koito byaha taka dobri da zadovolyat lubopitstvoto mi! Nyakoi kazvat, che Balgarite v chuzbina po-skoro biha ti navredili otkolkoto pomognali, izglezda v Canada ima istinski Balgari, takiva kakvito tryabva da badat, za da si pomagame, taka kakto go pravyat drugite natzionalnosti.
Iskam da popitam i oshte neshto. Moga li da si smenya imeto pri oformyane na kanadskite dokumenti /kogato sam v Canada veche, razbira se/?
Quebec shte se otdelya, taka li?
Chao i gore glavata, otivam na kurs po France!
Moje da si smenish i purvoto i vtoroto ima dori. No po-dobre izchakai da prikluchish s procedurata po kandatstvane i da doidesh v Canada. Togava ako oshte jelaesh si go smeni. Tova za otdelianeto beshe maitap razbira se.

Uspeh!
Аватар
vladi

Re: Blagodarya Vi!

Мнение от vladi »

Jocky написа: Quebec shte se otdelya, taka li?
Sega na vlast doidoha liberalite (koito sa za Quebec vav Federalna Canada) taka che v sledvashtite 5 godini niama da se otdelia a za posle nikoi ne moje da kaje...
filanki6iata

Мнение от filanki6iata »

! Za Vankuvar triabva dobre da si podgotven !
samo za 6 meseca se zapoznah s dve semeistva oti6li tam ,posediali ,probvali i...s cenata na dosta razhodi se mahnali i pristignali v Montreal ,kadeto po mnogo mnenia e nai-dobre za straci,studenti i mladi semeistva
Taka ,4e predi da kacne6 niakade dobre prou4i kakvo te 4aka tam ,kakvi sa ti vazmojnostite ,vrazkite i nai-ve4e kakvo 6te ti teji
-za6toto ot mnogo mesta 4uh ,4e ne e zle da poopoznae6 kitaiskia ezik ,ako iska6 lesno da si nameri6 rabota vav VanKонг :cry:
Аватар
Petia

Мнение от Petia »

Е, оцеляваме и тук някакси :).
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

filanki6iata написа:! Za Vankuvar triabva dobre da si podgotven !
samo za 6 meseca se zapoznah s dve semeistva oti6li tam ,posediali ,probvali i...s cenata na dosta razhodi se mahnali i pristignali v Montreal ,kadeto po mnogo mnenia e nai-dobre za straci,studenti i mladi semeistva
Taka ,4e predi da kacne6 niakade dobre prou4i kakvo te 4aka tam ,kakvi sa ti vazmojnostite ,vrazkite i nai-ve4e kakvo 6te ti teji
-za6toto ot mnogo mesta 4uh ,4e ne e zle da poopoznae6 kitaiskia ezik ,ako iska6 lesno da si nameri6 rabota vav VanKонг :cry:
Това важи с още по-голяма сила и за Торонто - разходите тук никак не са малки, но това не пречи половината от новите имигранти да идват именно в Торонто.
Що се отнася до китайците - това което видях във Ванкувър беше че там китайците са по-стара генерация и на доста от по-младите английския им е доста добър. За разлика от тях в Торонто има доста новодошли (пък и не само китайци) които хич ги няма с езика.
Заключено