Преме&
- Jocky
- Обратна връзка:
Преме&
Здравейте всички във ФОРУМА!
Кандидатствам за имиграция в Квебек /Монреал/, но смятам да се местя във Ванкувър. Бих бил благодарен на всеки, който може да ми даде инфо дали това е възможно и колко време минимум е необходимо да остана в Монреал преди да мога да замина безпрепятствено за Ванкувър.
Благодаря предварително на всички, които се осмелят да ми отговорят!
Успех на всички, които са в Canada и на всички, на които им предстои заминаване!
Кандидатствам за имиграция в Квебек /Монреал/, но смятам да се местя във Ванкувър. Бих бил благодарен на всеки, който може да ми даде инфо дали това е възможно и колко време минимум е необходимо да остана в Монреал преди да мога да замина безпрепятствено за Ванкувър.
Успех на всички, които са в Canada и на всички, на които им предстои заминаване!
Never give on!!!
\u041D\u0435\u0449\u043E \u043D\u0435 \u0442\u0438 \u0440\u0430\u0431\u0438\u0440\u0430\u043C \u0437\u0430\u0433\u043B\u0430\u0432\u0438\u0435\u0442\u043E \u043F\u0440\u0438\u044F\u0442\u0435\u043B\u044E. : )))
Последно промяна от Kiwi на Пон Фев 02, 2004 3:42 am, променено общо 1 път.
Re: Преме&
Да, съвсем възможно е да отидеш директно във Ванкувър, даже не е нужно да ходиш до Монтреал.Jocky написа:Здравейте всички във ФОРУМА!
Taka e Jocky! Kokko veche ti go kaza, az shte potvrdya, slizay ako iskash napravo vav Vancouver, nikoy nyama da te zakacha. quebec e chast ot Canada. Ti imash viza za Canada, a ne samo za Quebec. Vav foruma sashto imashe dadeni podobni primeri, za hora slezli direktno na drugi mesta, a ne v Quebec. I az chuh za edni bulgari, deto bili odobreni za Quebec, no otishli direknto v Calgary, toaka che smelo kam Vancouver, ako tova e tvoyata istinska cel.
Imay oredvid, che ako idesh prvo v Montreal, shte poizharchish ne malko pari da idesh ottam do Vancouver, shtoto razstoyanieto Montreal-Vancouver, e gore dolu kato ot Montreal do London.
Good luck!

Good luck!

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид

Теоретично, ако нещо не е в настроение, имиграционния офицер може и да се заяде защо със CSQ кацаш директно във Ванкувър, но изглежда, че на практика не им пука. Аз съм във Ванкувър и лично познавам сума ти и народ които, след като са минали по квебекската програма, са кацнали директно във Ванкувър и досега няма нито един случай някой да е имал проблеми.Jocky написа:Здравейте всички във ФОРУМА!
-
VanBC написа:Теоретично, ако нещо не е в настроение, имиграционния офицер може и да се заяде защо със CSQ кацаш директно във Ванкувър, но изглежда, че на практика не им пука. Аз съм във Ванкувър и лично познавам сума ти и народ които, след като са минали по квебекската програма, са кацнали директно във Ванкувър и досега няма нито един случай някой да е имал проблеми.Jocky написа:Здравейте всички във ФОРУМА!
Niama nikakuv problem na men daje mi predlojiha da ostana v Ontario. Az im kazvam che sum za Montreal, a te kazvat e vse pak ako reshite da ostanete v Ontario. Davai smelo dokato Quebec ne se e otdelil.
- Jocky
- Обратна връзка:
Blagodarya Vi!
Blagodarya na vsichki, koito byaha taka dobri da zadovolyat lubopitstvoto mi! Nyakoi kazvat, che Balgarite v chuzbina po-skoro biha ti navredili otkolkoto pomognali, izglezda v Canada ima istinski Balgari, takiva kakvito tryabva da badat, za da si pomagame, taka kakto go pravyat drugite natzionalnosti.
Iskam da popitam i oshte neshto. Moga li da si smenya imeto pri oformyane na kanadskite dokumenti /kogato sam v Canada veche, razbira se/?
Quebec shte se otdelya, taka li?
Chao i gore glavata, otivam na kurs po France!
Iskam da popitam i oshte neshto. Moga li da si smenya imeto pri oformyane na kanadskite dokumenti /kogato sam v Canada veche, razbira se/?
Never give on!!!
Chestno da ti kaja, ne znam tochno kak stava smyanata na ime, no predpolagam shte stane. Kolkoto do Quebec, spoko, nyama da se otdelyat, ima meraklii, ama edva l i shte im se otvori parashuta, no gi ostavi da si prikazvat. Te mejdu drugoto separatistite zagubiha mestnite izbori v provinciyata i sega na vlast sa liberalite, a te sa za United Canada. 

Per aspera ad astra!

-
Re: Blagodarya Vi!
Moje da si smenish i purvoto i vtoroto ima dori. No po-dobre izchakai da prikluchish s procedurata po kandatstvane i da doidesh v Canada. Togava ako oshte jelaesh si go smeni. Tova za otdelianeto beshe maitap razbira se.Jocky написа: Blagodarya na vsichki, koito byaha taka dobri da zadovolyat lubopitstvoto mi! Nyakoi kazvat, che Balgarite v chuzbina po-skoro biha ti navredili otkolkoto pomognali, izglezda v Canada ima istinski Balgari, takiva kakvito tryabva da badat, za da si pomagame, taka kakto go pravyat drugite natzionalnosti.
Uspeh!
Re: Blagodarya Vi!
Sega na vlast doidoha liberalite (koito sa za Quebec vav Federalna Canada) taka che v sledvashtite 5 godini niama da se otdelia a za posle nikoi ne moje da kaje...Jocky написа: Quebec shte se otdelya, taka li?
! Za Vankuvar triabva dobre da si podgotven !
samo za 6 meseca se zapoznah s dve semeistva oti6li tam ,posediali ,probvali i...s cenata na dosta razhodi se mahnali i pristignali v Montreal ,kadeto po mnogo mnenia e nai-dobre za straci,studenti i mladi semeistva
Taka ,4e predi da kacne6 niakade dobre prou4i kakvo te 4aka tam ,kakvi sa ti vazmojnostite ,vrazkite i nai-ve4e kakvo 6te ti teji
-za6toto ot mnogo mesta 4uh ,4e ne e zle da poopoznae6 kitaiskia ezik ,ako iska6 lesno da si nameri6 rabota vav VanKонг
samo za 6 meseca se zapoznah s dve semeistva oti6li tam ,posediali ,probvali i...s cenata na dosta razhodi se mahnali i pristignali v Montreal ,kadeto po mnogo mnenia e nai-dobre za straci,studenti i mladi semeistva
Taka ,4e predi da kacne6 niakade dobre prou4i kakvo te 4aka tam ,kakvi sa ti vazmojnostite ,vrazkite i nai-ve4e kakvo 6te ti teji
-za6toto ot mnogo mesta 4uh ,4e ne e zle da poopoznae6 kitaiskia ezik ,ako iska6 lesno da si nameri6 rabota vav VanKонг

Това важи с още по-голяма сила и за Торонто - разходите тук никак не са малки, но това не пречи половината от новите имигранти да идват именно в Торонто.filanki6iata написа:! Za Vankuvar triabva dobre da si podgotven !
Що се отнася до китайците - това което видях във Ванкувър беше че там китайците са по-стара генерация и на доста от по-младите английския им е доста добър. За разлика от тях в Торонто има доста новодошли (пък и не само китайци) които хич ги няма с езика.