Според мен, определено изхода е предрешен, и интервюто е почти проформа. Аз бях супер притеснена, не само заради всички препятствия, които ми бяха сервирани, но и от очаквания за негативен край, поради годините прекарани в Щатите.
Мосюто е много готин, но както каза някой, не е дядо Коледа. Ако е решил, че не ставаш, няма да ти се размине. Мен примерно можеше спокойно да ме върне за френски. Въпреки, че си мислех че съм се подготвила много добре, много трудно го разбирах, доста бързо говори, а аз едвам вързах 5 свестни думи на френски. Накрая и на него му писна и ми каза, абе я ми го обясни на английски.
През повечето време сравнява документи. Стана ми странно, че не иска документите по ред, а беше доста голяма бъркотия на бюрото му с моя файл. При това положение аз не знаех какво да му давам, и не разбирах той дали го иска, и така нататък. Примерно, изобщо не погледна актове за раждане или брачно и разводно... Обаче много се впечатли от папки с мои работи, които бях донесла, така че това беше в плюс. Дори си взе нещо за преснемане.
На края аз така и не разбрах дали ме е одобрил или не, като нещата според мен клоняха към плюса

Аз нямах декларация от бащата на детето ми, и мосюто каза, че не трябва да ми дава сертификатите, но прави изключение !!!??? Но пък трябва да му пратя въпросната декларация в най-скоро време във Виена.
И не знам още кой друг провокатор писа тук, че искали съгласие на бивш съпруг/а, ако нямате дете, това НЕ Е вярно - никой не ми иска такова нещо.
А за френски изобщо не видях да отбелязва нещо. Аз бях писала 9/7 и да не говорим че де факто бяха не повече от 5. На излизане ми дръпна и на мен реч да уча френски, но аз му се ухилих и му казах на английски, че непременно ще го науча.
Много се радвам, че можах да напиша тоя постинг. Благодаря страшно много на всички добронамерени и отзвивчиви хора в тоя форум!!! А сега отивам да пия.... много....