Превод на документи -цени?(пловдив)
Превод на документи -цени?(пловдив)
Скоро ще пускам първите документи та ме интересува хора които са го правили (нотариална заверка копие на док. + превода им след това) къде са го правили,цени и т.н. ,става въпрос за Пловдив.А също и за попълването на формулярите от официалния саит ако ме насочите кьм някои няма да е зле,мерси 

-
Преводи
Здравейте, хващам се за думите на Slanchitzeto_123
И аз ти препоръчвам Евгения Узунова за преводите и за попълването на документите, пък и за уроци по френски. запозната е с процедурата и си върши работата идеално:)
А за нотариални заверки ела до Асеновград, ще ти препоръчам един нотариус. Аз си заверявах всичко при него и когато занесох документите за превод при Евгения в Пловдив и тя много се учуди на ниските цени, в смисъл думите и бяха че сме минали много тънко , не знам в Пловдив как са цените, но все пак документите не са малко и може да се спести някои лев от цялата патаклама:)
Поздрави
И аз ти препоръчвам Евгения Узунова за преводите и за попълването на документите, пък и за уроци по френски. запозната е с процедурата и си върши работата идеално:)
А за нотариални заверки ела до Асеновград, ще ти препоръчам един нотариус. Аз си заверявах всичко при него и когато занесох документите за превод при Евгения в Пловдив и тя много се учуди на ниските цени, в смисъл думите и бяха че сме минали много тънко , не знам в Пловдив как са цените, но все пак документите не са малко и може да се спести някои лев от цялата патаклама:)
Поздрави
Мерси на всички за отговорите
Другата седмица ще се разтършувам из града но засега съм се насочил към Евгения Узунова .За тези които незнаят и тепърва ще правят тези док. да поясня това което аз разбрах,нотариалната заверка "Вярно с оригинала" е средно 2-3 лева на лист а превода на френски идва около 5-6 бг. левчета,но като са по-големи количествата става и да се пазариш.Успех на всички и честити празници

Другата седмица ще се разтършувам из града но засега съм се насочил към Евгения Узунова .За тези които незнаят и тепърва ще правят тези док. да поясня това което аз разбрах,нотариалната заверка "Вярно с оригинала" е средно 2-3 лева на лист а превода на френски идва около 5-6 бг. левчета,но като са по-големи количествата става и да се пазариш.Успех на всички и честити празници

Да не прозвучи като реклама виж в тази тема и има телефона http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=155
Eto
"0899310168 - ЕВГЕНИЯ Узунова, ПЛОВДИВ,jadi написа:Zdravejte,nie su6to sme se orientirali kum Evgeniq Uzunova kazvat 4e podgotvq perfektno kandidat emigrantite.No samo sme 4uvali:((((ne i znaem nomera ako moje nqkoj da go dade:)))Blagodarq vi predvaritelno.
ПРЕВЪЗХОДЕН учител на каквото и ниво на френски да сте. Ние като започвахме бяхме на нулата. Подготви ни чудесно за интервюто, което минахме слава Богу много успешно. С удоволствие продължаваме да напредваме във френския при нея и след интервюто.
Независимо дали за попълване на докуменетите за Канада, за подготовка за интервюто, за усвояване, или за усъвършенстване на френския, няма да имате проблем. Сигурна съм, че ще останете много доволни. Тя е наистина не само страхотен професионалист, но и много всеотдаен учител."
Tva kazva:
milla
Местожителство: BG, Plovdiv, вече в Монреал
- milla
- Модератор
Заставам напълно зад думите си, защото сме изключително доволни от сериозността, отношението и стила и на работа.
Стабилната подготовка, която получихме от нейна страна по френски език ни помогна много бързо да се почувстваме способни да контактуваме на френски като пристигнахме на канадска земя.
Ние обаче не спряхме редовните уроци по френски при нея докато тръгнем за Канада. Нашата част (да учим предодането ни), друг не може да ни я свърши, така че както знаете, процеса е двупосочен. Разбира се и другата страна е важна - дори да си прилежен ученик като няма качествено преподаване, какво от това, че учителя си има знанията, важното е да успее да ни ги предаде.
Успех в процедурата ви!
Стабилната подготовка, която получихме от нейна страна по френски език ни помогна много бързо да се почувстваме способни да контактуваме на френски като пристигнахме на канадска земя.
Ние обаче не спряхме редовните уроци по френски при нея докато тръгнем за Канада. Нашата част (да учим предодането ни), друг не може да ни я свърши, така че както знаете, процеса е двупосочен. Разбира се и другата страна е важна - дори да си прилежен ученик като няма качествено преподаване, какво от това, че учителя си има знанията, важното е да успее да ни ги предаде.
Успех в процедурата ви!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Az puk ne sam dovolen ot prevodite koito si napravih.... kadeto i da otida v Sofia!!!
STRAHOTNI NEKADURNICI! Prevejdal sam na pone 2-3 mesta........prevoda4ite sa pulna nula navsqkade, predpolagam sa studenti v 2 ili 3 kurs frenska filologia..........
Vnimavayte kade prevejdate, za da ne se okaje 4e vmesto diploma za magistar imate spored prevoda diploma za bakalavar!!!!!!
Pone tova edin prost slu4ai, no mnogo pokazatele......
Preporu4aite nqkoiq firma v Sofia!
Blagodarq i uspeh na vsi4ki!
STRAHOTNI NEKADURNICI! Prevejdal sam na pone 2-3 mesta........prevoda4ite sa pulna nula navsqkade, predpolagam sa studenti v 2 ili 3 kurs frenska filologia..........
Vnimavayte kade prevejdate, za da ne se okaje 4e vmesto diploma za magistar imate spored prevoda diploma za bakalavar!!!!!!
Az puk ne sam dovolen ot prevodite koito si napravih.... kadeto i da otida v Sofia!!!